sfghsfgh soyadını verdiğin kadının vucudunu tüm türkiye hatta tüm internetle paylaşmasın sorun etmiyorsan erkekliğini sorgula. dışarda daha fazlasını yapanların olması daha azını yapanlara evlilik teklif etmenizi gerektirmiyor. dışarda kendisini üstüne para da verseniz internete koymayacak kadınlar var. birilerinin telefonunda karının ayağı olması ona bakarak 31 çekmelerine okeysen evliliğin boyunca teklif et :D c*ckold
hahahah tezin çürüdü kanka. ekrandan bakmaları mesele değilse onlyfans yapana da evlilik teklif et senin olsun ama herkes ekrandan 31 çekmeye devam. sonuçta senin dimi
Ya sen ne m*lsın :D onlyfans hesabında ben ona köklerken video atıp başkaları buna bakıp 31 çekse ne olur? Ben hatuna çakıyor muyum? Ya da ayaklarını emiyor muyum? Benim umursadığım o..15IQ lu beynin bunu algılayamıyorsa ben daha ne diyeyim sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
18Görüş
Karakteri düzgünse olur. Hemen bir fotoğraf ile niye yargılayayım
karakterinin teşhirci olduğunu zaten kamuya açık internette ayak paylaşıp ilgi beklemesinden anlayabilirsin :D
Yaw bir resimle hemen yargılama. Belki düzgündür ama bir kerelik çılgınlık yapmak istemiştir. Ne olacak
herkesin telefonunda artık sonuçta
internet is forever
Yaw ben aşık olduktan sonra. Nesimi gibi derim
Hoş olayım olmayayım
O yar benim kime ne?
sfgshfgsfg senin değil kanka o kız artık tüm türkiyenin
Tamam işte kime ne 🤣🤣🤣
Şu an evli olan yapıyorsa Allah ıslah etsin.
Bekar yapıyorsa gelecekteki eşini şimdiden gücendiriyor, Allah yine ıslah etsin.
Allah korusun çok fena bir durum.
Sen attın degil mi ben senle evlencektim 💍💐 kıvanç Tatlıtuğ gibi kaldım.
hayır buraya biri attı benim yorumumu sildi
Fiziksel bir şey yaşamadıysa ederim zira yapmış bir cahillik derim.
ss'ler alındı, herkes telefonuna kaydetti bile
İsterim. Kim o paylaşan bana soyle hemen teklif edecem
sfghsfgh karının böyle bi paylaşımını yakala o zaman
Karım yok ama sen niye gerildin bı kadar kimi kiskandin
hayat kadınlarını niye kıskanalım kanka eşlerini küçük düşürüyorlar
burada paylaşan birilerini görüp sordun bu soruyu yalan söyleme
tamam da kendini pazarlayan birini neden kıskanayım? o kadının eşi yerinde olmak istemez hiçbir erkek
Tamam da sen niye kafaya taktın bu kadını
sfghsfg kadını niye takayım g*vat erkek sayısını merak ettiğim için soru sordum
Sayıyı öğrenince madalya mi takacaklar sana. Sanane sende kıskançlık var kendin acamadigin icin
sfghsfssfh açma gibi isteğim yokki. açarsam da istediğim tarzda bi adamla birlikte olamam neden böyle bi şey istiyim :D
Her açana bakmazlar zaten 😅
açana bakmak değil, atsam sonra kalkıp da kaliteli bi erkeğin benimle evlenmesini bekleyemem
Sen kaliteli misin
ne kadar enteresan bir soru :D ayağını yalarım ama evlilik teklif etmem hahaha
sfghsfgh eden c0ckold'lar varmış
anlamadım o ne demek
karısını paylaşmayı seven
ona g4v4t deniyor tatlım evet öyleleri var :D
eeee
Daha nice şeyler yapan kızlar var kim nerde bilecekki aşın bunları
sfghsfgh soyadını verdiğin kadının vucudunu tüm türkiye hatta tüm internetle paylaşmasın sorun etmiyorsan erkekliğini sorgula. dışarda daha fazlasını yapanların olması daha azını yapanlara evlilik teklif etmenizi gerektirmiyor. dışarda kendisini üstüne para da verseniz internete koymayacak kadınlar var. birilerinin telefonunda karının ayağı olması ona bakarak 31 çekmelerine okeysen evliliğin boyunca teklif et :D c*ckold
Moruk ben evlenmeyi düşünmüyorum onu düşünen kişilere yaz bana değil
yorum yapan sensin yazdığın yoruma bak istersen
Baktın ve kendimi katarak bir şey söylemedim
Beğendi isem resimleri neden olmasın 😊
sghsfgsfsh paylaşan ben değilim. herkese ayağının fotosunu açıp nasıl ayağım çorabım diyen birine evlilik mi teklif edersin?
Dalga geçiyorum Tabii ki sadece ayaklarını gördüğüm gününden evlilik tekli değil ama hayatın resmini paylaşması bu teklif etmemi engel değil
yani kendinin çekici fotolarını tüm internetle paylaşan kamuya açan birine eş sıfatını soyadını verirsin?
Ojeli ayak, bacakları var resimde neden bu kadar dert ettin
Yerimm o ayakarı
tüm türkiyenin telefonuna kaydettiği 31 çektiği ayakları sfghsfghsfgshsfhsfghsfgh
Benim olduktan sonra kime ne
herkesin gördüğü nasıl senin oluyor kanka
Anlamakta zorluk yaşıyorsun sanırım :) Kızın benimle ilişkisi varsa benim olmuş oluyor? Bunu anlamak zor olmamalıydı.
aynen kardeşim. p*rno yıldızı ya da onlyfans yapan kızlarla da çıkınca onlar da senin oluyor. herkesin ekrandan görmesinin bi önemi yok
Olay tamamen bundan ibaret değil de neyse
hahahah tezin çürüdü kanka. ekrandan bakmaları mesele değilse onlyfans yapana da evlilik teklif et senin olsun ama herkes ekrandan 31 çekmeye devam. sonuçta senin dimi
Ya sen ne m*lsın :D onlyfans hesabında ben ona köklerken video atıp başkaları buna bakıp 31 çekse ne olur? Ben hatuna çakıyor muyum? Ya da ayaklarını emiyor muyum? Benim umursadığım o..15IQ lu beynin bunu algılayamıyorsa ben daha ne diyeyim sana
Etmem, erkeklerde oje sevmiyorum 😄
zaten erkeklere sordum. bir kadının bi erkeğe evlilik teklif edeceğini sanmıyorum
Neden, bence hoş olabilir 😄
hoş ya da aşağılayıcı. bu değil mesele. bunu ciddi bi ilişkide kadının yapma ihtimali düşük. sen yapıyor olabilirisn ama sen istisnasın
sadece bana paylaşıyorsa ederim
burada soru olarak paylaşmış
etmem derim ama büyük konuşmamakta lazım
Etmem
Ederim teshirci kadinlara bayiliyorum
etmem
ederim diyenlere de inanmıyorum zaten
midesiz adam cok, olabilir bence
Paylaştın mı
ben değil. ben olduğumu düşünüp sanırım erkekler evet ederim diyor :D dürüst cevap verin
Ben kıskanç biriyim, geçmişi de önemserim
kıskançlıkla da alakası yok neden vücudunu tüm türkiyeyle tüm internetle paylaşan birini karısı yapmak istesin ki bi erkek
Ben ederim, teshir buyuk bir zevktir..
Tabiki ederim
Ayak fetişisti ve köle olduğum için hemen ederdim öyle bir kıza
Evet ederim
Sapiktir