Ohio’da bir erkeği tasma ile gezdiren kadın gündem olmuş. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sonunda insanlık kendi başını yiyecek..
Hayvandan aşağı olmaya doğru ilerliyor. Yanlış anlaşılmasın, hayvanlar doğaları gereği hareket eder.
Ama insan.. ancak bu kadar aşağılık olabilir.
cem yılmazın dediği gibi; hayvandan gelmedik ama, hayvanlığa doğru gittiğimizin bir simgesi.
🙂
Rica ederim
Görüş
44Görüş
Duygular mantığa bağlıdır, mantık kayboldukça duyguların esiri oluyor insan. Bir şey diyemem her insanın kendi seçimi nasıl yaşamak istediği. Mazoşist bir düşün ardından sadizme ulaşabilir ancak insan çünkü ne hissettiğini kendi cesaret edemediği için sadist olup mazoşist bir varlık arar.
Kendi bilincine varmayan varlık artık sadist insanın malıdır.
Birazcık coco nelere kadir diyeyim bende madem.
İnsanlar fikirlerine sınırlar koymalı değilse ulaşmadığı noktada fikirler üretmek onu duygularının esiri yapar.
Videoda esir olan tasma takan gibi görünsede ikiside aynı çünkü doxa yani sanmak ve zan üzerine bir hayattır.
yok arkadaş bu dünyaya gelişine şöyle güzel kulak çınlamalı bi şamarı şak diye geçireceksin, acımasız uzaylı avcı robotlar falan göndereceksin anasını ağlatacak insan ırkının ondan sonra herkes kendine gelecek. insanlıktan ümidimi kestim böyle mallar olduğu gezegen iflas olmaz. bi tarafta seyinin derdine düşüp hastalıklı fantezileriyle cinsel haz duyan bu sapıklar diğer tarafta savaş ve yıkımdan, açlıktan ölen insanlar. resmen b0k çukurundayız.
Peki 😂
Bazı insanlar özgürlüğe gelemez. Herkes ister ancak özgürlük sandığı köleliktir neyse aman banane fjdkd
ulan milletteki zevklere, dertlere, fantazilere bak. yeminle söylüyorum acaba ben mi yanlış yerdeyim onlar mı yanlış yapıyorlar artık çözemiyorum
☹️
Kadınların yüzde 99.9'unun bilinç altlarında erkeklere yapmak istedikleri bu zaten... Yalnızlık hayat kurtarır... Black Pill sığınılacak son limandır...
Alınmadım 🙂
red pill değil mi o dediğin, black pill kadınlar bana bakmaz demek değil mi
Redpillciler kız peşinde koşar playboy olur blackpillciler yalnızlıkla barışır filozof olur
Bu bir kadına yapılsaydı linç yağardı. Erkeğe yapılması da berbat bir durum, iğrenç! Medeniyete çağırıyorum bu gibi olan insanları.
Aslına bakarsan BDSM dediğimiz bu fetiş normalde kadın üzerinde uygulanan bir şey ve kimsenin bundan linç yediğini duymadım
He böyle ulu orta yerde yapdaydı ne tepki alırdı bilemem tabi...
feministlerin görünce zevkten dört köşe olacağı videodur, hev hev
menesselal :)
Buyurun benim 🤍😂
havhav demeseydin keşke ya şimdi feminisler bizi dava eder kim uğraşcak mahkemeyle sfsdf:D
😂😂😂
bence fetişte sıkıntı yok, ama sokakta çoluk çocuk görmemeli böyle şeyleri. işte o çok yanlış. ille toplum içinde yapmak isteyenler için +18 klüpler, sadece yetişkinlere açık mekanlar falan olmalı.
Türkiye’de olsa kesinlikle dava açacağım insanlar olurdu.
çoluk çocuk ile dışarı çıkınca, böyle ucubeler yüzünden, hayatlarına saçma travmalarla devam etmek zorunda değil
feminizmin ekmeğini yiyor işte kadınlar... Eşitlik dediğin bir tarafın diğerine üstün çıkmasından başka bir şey değildir. Dünyada eşitliğin olduğu tek yerler mezarlardır. Herkes aynı şekilde aynı canlılık belirtisi göstererek uyur...
kadın erkek eşit değildiri geçtim, eşitlik diye bir kelime var ama bu yaşa kadar henüz rastlaşmadık. göreceli bir kavram olarak kullanılmakta ve aynı zamanda herkesin dilinde olan bir kelime. yoktur azizim eşitlik ! egonun, hırsın, sahtekarlığın olduğu hiç bir yerde de olamaz !
😄 Aynı şeyin duygular katılarak ifade ediliş biçimini sundun bize. teşekkürler. 😍
Her zaman sıkıntı yok canım 😂
Haber olsun diye yapılmış bir eylem diye düşünüyorum ya da kişisel zevkleri açıktan açığa yapmayı özgürlük sanıyorlardır :----)
sadece video izledim, yorum okumadım, umarım bu konuda birileri açıklama yapmıştır. yapmadı ise elinizde internet var, kış bir googling yapın, gerçeği bulun. kutsal bilgi kaynağı artık google😂😂😂
Helal olsun vallahi tebrik ettim kadının elleri öpülecek kadın işte budur
😂😂😂
Hadi bu gündem olmuş okeyde. Zaten şu an da erkekler böyle değil mi sadece tasmasi yok!
zihinsel sikintilari yoksa hapis cezasini yapistiracaksin bunlara. kusura bakmayin ama kimse sizin saçma sapan hareketlerinize katlanmak zorunda degil, evde ne halt yiyorsaniz yiyin.😂
Buna erkek denmezki , bu bir ‘bne oluyor :) erkekler üzerine alınmaz zaten 😂
Üzücü…
Yaaa ben de yapmak istiyorum aynısını banni banniiii
Kız deme böyle şeyler 😂
Demek öyle
İnsanlığın doğası adlı tezim için güzel materyaller geliyor.
Çocukken böyle bir şey görsem altıma mıçardım açık konuşayım. :D
Psikolojin alt üst olurdu 🥺
Bunun ne fantazisi var anlamıyorum evlerinde takilsinlar bari.
Aynen
böyle fantezi yerin dibine batsın
Zevkler ve renkler tartışılmaz
Erkek tam aptal yani böyle bir şeyi nasıl kabul etti acaba
büyük ihtimal isteyen erkek. kadınların böyle fetişi olmaz
@DMsevmeyenHatun mdjxjfndhzbs sen öyle zannet
burdaki duruşlardan belli ki erkek sapk
Fotoğrafta durum nedir bilemem ancak böyle psikopat kadınlar çok
bence erkekler bin kat daha beter bu konuda. emin ol kadna para bile vermiş olabilir erkek
Orasını bilemem ancak fikrimce evet insanın böyle fantezileri olabilir bizi ilgilendirmez bize tuhaf gelen onlara normal gelebilir mesela senin normal bulduğun şeyde bir başkasına tuhaf geliyordur herkesin dünya görüşü ve yaşam tarzı farklıdır ve herkes dilediği hayatı yaşamakta özgür ancak insanlar bu tarz şeyleri kendi içlerinde yaşamalılar bunu her yere ve herkese yaymaya çalışmaları çok iğrenç bir hareket bence
hem kızın hem de sevgilisinin normal olmadıklarını hatta aptal olduklarını gösteren durumdur
Şu noktaya geldik gelecez kısmetse. Hadi bakalım hayırlısı
Aynı şeyi bir erkeğin bir kadına yaptığını düşünün. sadece bir saniye için gözünüzü kapatıp düşünün.
ne olurdu? o adamın oracıkta canını bir tarafından çıkarmazlar mıydı?
Bana bir daha kadınların istediği şeyin eşitlik olduğundan bahsetmeyin 😂
İtin bir tarafına sokulup çıkarılmadığımız kaldı geri kalan her şeyi yaşadık çok şükür 😂 Feminizm eşitlik istemez zaten pozitif ayrımcılık ister
Çok şükür bugün başkası adına yine utandık
Bu insanların kendi özgürlüğü. Bizzat bu kişilere özel barlar bile var. Hatta gözlerimle bile gördüm sokakta gezdireni.
İyi b0k yiyorlar
Bugünkü kadına şiddet yaygarasının kadına özgürlük kadına tanınan imtiyazların gelecek görüntüsüdür bu. Feminizmin istediği toplum bu işte.
Kadın bunu zorla yapıyorsa o zaman tepki gösterebilirim ancak erkek bunu hür iradesiyle yaptırıyorsa bir şey demem, çünkü bu erkeğin aklının zoru
İnsanlar özgürlük ayağına , özgürlüğünü kısıtlıyor. Bu zevk falanda değil bildiğin hastalık bence.
şiddetin her türlüsüne karşı durulmalı yönü kime olursa olsun.
kimse birdaha kadın hakları edebiyatı parçalamasın denge çoktan dengesizleşti
bunun gibi çok var ki. erkekler para ödüyor bazen bu muamele için
En İyi Görüş