Duygular mantığa bağlıdır, mantık kayboldukça duyguların esiri oluyor insan. Bir şey diyemem her insanın kendi seçimi nasıl yaşamak istediği. Mazoşist bir düşün ardından sadizme ulaşabilir ancak insan çünkü ne hissettiğini kendi cesaret edemediği için sadist olup mazoşist bir varlık arar.
Kendi bilincine varmayan varlık artık sadist insanın malıdır.
Birazcık coco nelere kadir diyeyim bende madem.
İnsanlar fikirlerine sınırlar koymalı değilse ulaşmadığı noktada fikirler üretmek onu duygularının esiri yapar.
Videoda esir olan tasma takan gibi görünsede ikiside aynı çünkü doxa yani sanmak ve zan üzerine bir hayattır.13 Yorumla- +1 yıl
yok arkadaş bu dünyaya gelişine şöyle güzel kulak çınlamalı bi şamarı şak diye geçireceksin, acımasız uzaylı avcı robotlar falan göndereceksin anasını ağlatacak insan ırkının ondan sonra herkes kendine gelecek. insanlıktan ümidimi kestim böyle mallar olduğu gezegen iflas olmaz. bi tarafta seyinin derdine düşüp hastalıklı fantezileriyle cinsel haz duyan bu sapıklar diğer tarafta savaş ve yıkımdan, açlıktan ölen insanlar. resmen b0k çukurundayız.
- +1 yıl
Peki 😂
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sonunda insanlık kendi başını yiyecek..
Hayvandan aşağı olmaya doğru ilerliyor. Yanlış anlaşılmasın, hayvanlar doğaları gereği hareket eder.
Ama insan.. ancak bu kadar aşağılık olabilir.
15 Yorumla- +1 yıl
cem yılmazın dediği gibi; hayvandan gelmedik ama, hayvanlığa doğru gittiğimizin bir simgesi.
- +1 yıl
🙂
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılfeminizmin ekmeğini yiyor işte kadınlar... Eşitlik dediğin bir tarafın diğerine üstün çıkmasından başka bir şey değildir. Dünyada eşitliğin olduğu tek yerler mezarlardır. Herkes aynı şekilde aynı canlılık belirtisi göstererek uyur...
13 Yorumla- +1 yıl
kadın erkek eşit değildiri geçtim, eşitlik diye bir kelime var ama bu yaşa kadar henüz rastlaşmadık. göreceli bir kavram olarak kullanılmakta ve aynı zamanda herkesin dilinde olan bir kelime. yoktur azizim eşitlik ! egonun, hırsın, sahtekarlığın olduğu hiç bir yerde de olamaz !
Cevap sahibi+1 yıl😄 Aynı şeyin duygular katılarak ifade ediliş biçimini sundun bize. teşekkürler. 😍
- +1 yıl
Her zaman sıkıntı yok canım 😂
+1 yılErkeklerin onurunu zedeleyen bir şey bu. Ben bunu kesinlikle reddediyorum. Sevgilisini/eşini bu moda sokan bir kadın bir kere kendi değerini dusurur zaten. Erkeğini köle yapan kadın kölenin eşi olur.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence dikkat çekmek için yapılmıştır
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların yüzde 99.9'unun bilinç altlarında erkeklere yapmak istedikleri bu zaten... Yalnızlık hayat kurtarır... Black Pill sığınılacak son limandır...
23 Yorumla- +1 yıl
Alınmadım 🙂
- +1 yıl
red pill değil mi o dediğin, black pill kadınlar bana bakmaz demek değil mi
- +1 yıl
Redpillciler kız peşinde koşar playboy olur blackpillciler yalnızlıkla barışır filozof olur
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bazı insanlar özgürlüğe gelemez. Herkes ister ancak özgürlük sandığı köleliktir neyse aman banane fjdkd
23 Yorumla- +1 yıl
ulan milletteki zevklere, dertlere, fantazilere bak. yeminle söylüyorum acaba ben mi yanlış yerdeyim onlar mı yanlış yapıyorlar artık çözemiyorum
- +1 yıl
☹️
+1 yılBu bir kadına yapılsaydı linç yağardı. Erkeğe yapılması da berbat bir durum, iğrenç! Medeniyete çağırıyorum bu gibi olan insanları.
27 Yorumla- +1 yıl
Aslına bakarsan BDSM dediğimiz bu fetiş normalde kadın üzerinde uygulanan bir şey ve kimsenin bundan linç yediğini duymadım
- +1 yıl
He böyle ulu orta yerde yapdaydı ne tepki alırdı bilemem tabi...
- +1 yıl
feministlerin görünce zevkten dört köşe olacağı videodur, hev hev
- +1 yıl
menesselal :)
- +1 yıl
Buyurun benim 🤍😂
- +1 yıl
havhav demeseydin keşke ya şimdi feminisler bizi dava eder kim uğraşcak mahkemeyle sfsdf:D
- +1 yıl
😂😂😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence fetişte sıkıntı yok, ama sokakta çoluk çocuk görmemeli böyle şeyleri. işte o çok yanlış. ille toplum içinde yapmak isteyenler için +18 klüpler, sadece yetişkinlere açık mekanlar falan olmalı.
21 Yorumla- +1 yıl
Türkiye’de olsa kesinlikle dava açacağım insanlar olurdu.
çoluk çocuk ile dışarı çıkınca, böyle ucubeler yüzünden, hayatlarına saçma travmalarla devam etmek zorunda değil
Haber olsun diye yapılmış bir eylem diye düşünüyorum ya da kişisel zevkleri açıktan açığa yapmayı özgürlük sanıyorlardır :----)
11 Yorumla- +1 yıl
sadece video izledim, yorum okumadım, umarım bu konuda birileri açıklama yapmıştır. yapmadı ise elinizde internet var, kış bir googling yapın, gerçeği bulun. kutsal bilgi kaynağı artık google😂😂😂
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlığın doğası adlı tezim için güzel materyaller geliyor.
Çocukken böyle bir şey görsem altıma mıçardım açık konuşayım. :D
11 Yorumla- +1 yıl
Psikolojin alt üst olurdu 🥺
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun vallahi tebrik ettim kadının elleri öpülecek kadın işte budur
31 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Hadi bu gündem olmuş okeyde. Zaten şu an da erkekler böyle değil mi sadece tasmasi yok!
25 Yorumla- +1 yıl
zihinsel sikintilari yoksa hapis cezasini yapistiracaksin bunlara. kusura bakmayin ama kimse sizin saçma sapan hareketlerinize katlanmak zorunda degil, evde ne halt yiyorsaniz yiyin.😂
- +1 yıl
Buna erkek denmezki , bu bir ‘bne oluyor :) erkekler üzerine alınmaz zaten 😂
- +1 yıl
Üzücü…
+1 yılYaaa ben de yapmak istiyorum aynısını banni banniiii
12 Yorumla- +1 yıl
Kız deme böyle şeyler 😂
- +1 yıl
Demek öyle
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunun ne fantazisi var anlamıyorum evlerinde takilsinlar bari.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
böyle fantezi yerin dibine batsın
- +1 yıl
Zevkler ve renkler tartışılmaz
Erkek tam aptal yani böyle bir şeyi nasıl kabul etti acaba
17 Yorumla- +1 yıl
büyük ihtimal isteyen erkek. kadınların böyle fetişi olmaz
- +1 yıl
@DMsevmeyenHatun mdjxjfndhzbs sen öyle zannet
- +1 yıl
burdaki duruşlardan belli ki erkek sapk
- +1 yıl
Fotoğrafta durum nedir bilemem ancak böyle psikopat kadınlar çok
- +1 yıl
bence erkekler bin kat daha beter bu konuda. emin ol kadna para bile vermiş olabilir erkek
- +1 yıl
Orasını bilemem ancak fikrimce evet insanın böyle fantezileri olabilir bizi ilgilendirmez bize tuhaf gelen onlara normal gelebilir mesela senin normal bulduğun şeyde bir başkasına tuhaf geliyordur herkesin dünya görüşü ve yaşam tarzı farklıdır ve herkes dilediği hayatı yaşamakta özgür ancak insanlar bu tarz şeyleri kendi içlerinde yaşamalılar bunu her yere ve herkese yaymaya çalışmaları çok iğrenç bir hareket bence
- +1 yıl
hem kızın hem de sevgilisinin normal olmadıklarını hatta aptal olduklarını gösteren durumdur
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanlar özgürlük ayağına , özgürlüğünü kısıtlıyor. Bu zevk falanda değil bildiğin hastalık bence.
11 Yorumla- +1 yıl
şiddetin her türlüsüne karşı durulmalı yönü kime olursa olsun.
- Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yıl
Şu noktaya geldik gelecez kısmetse. Hadi bakalım hayırlısı
13 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyi bir erkeğin bir kadına yaptığını düşünün. sadece bir saniye için gözünüzü kapatıp düşünün.
ne olurdu? o adamın oracıkta canını bir tarafından çıkarmazlar mıydı?
Bana bir daha kadınların istediği şeyin eşitlik olduğundan bahsetmeyin 😂 - +1 yıl
İtin bir tarafına sokulup çıkarılmadığımız kaldı geri kalan her şeyi yaşadık çok şükür 😂 Feminizm eşitlik istemez zaten pozitif ayrımcılık ister
- +1 yıl
Çok şükür bugün başkası adına yine utandık
+1 yılkalıbı ağır gelmiş 2 ayak taşıyamıyor 4 ayakla anca
10 YorumlaBu insanların kendi özgürlüğü. Bizzat bu kişilere özel barlar bile var. Hatta gözlerimle bile gördüm sokakta gezdireni.
01 Yorumla- +1 yıl
İyi b0k yiyorlar
+1 yılErkeklerin ruhunda var kölelelik. En maco sert erkeğin bile var önemli olan o ruhu cıkartabilmek. Bu tür kadınlar da bunu iyi beceriyor
11 Yorumla- +1 yıl
Vayy çok iyi tespit
+1 yılBir de kalkıp bizlere kültür ve medeniyet öğretmeye çalışıyorlar. Maalesef milletimiz de bu batmış batıya özenmeye çalışıyor. 💩
00 YorumlaBugünkü kadına şiddet yaygarasının kadına özgürlük kadına tanınan imtiyazların gelecek görüntüsüdür bu. Feminizmin istediği toplum bu işte.
00 Yorumla
+1 yılKadın bunu zorla yapıyorsa o zaman tepki gösterebilirim ancak erkek bunu hür iradesiyle yaptırıyorsa bir şey demem, çünkü bu erkeğin aklının zoru
00 Yorumla
+1 yılÇok hoşuma gitti görsel kadını destekliyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Demeyin böyle şeyler 🤫
+1 yılBu haber eski değil mi?
22 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum video da yazıyor mu acaba çok dikkat etmedin
- +1 yıl
Köle sahibe fantazisi işte
Ulan altı üstü gireceği bı delik kendini düşürdüğü hale bak 😂
00 Yorumla
+1 yılkimse birdaha kadın hakları edebiyatı parçalamasın denge çoktan dengesizleşti
00 Yorumla
+1 yılbunun gibi çok var ki. erkekler para ödüyor bazen bu muamele için
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yok bunun perde arkasını yabancı basında okudum. Kadinin sahibe, erkeğin köle olma fantazisi varmis.
00 Yorumla
+1 yılYani düşünecek bir şey yok onu yapayım o haksızlığı yapıyor da yaptıran da kabul ediyor demek ki
00 Yorumla
+1 yılÖzgürlük değil köleliktir bu, aklıda yok yapanında yaptıranında.
00 Yorumla
+1 yılinsanların psikolojisinin geldiği nokta bu maalesef. Çok vahim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 556 cevap paylaştı. insanlar deliriyo gerçekten
11 Yorumla- +1 yıl
Maalesef canım
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu adamı bulup evire çevire dövsünler. Rezil it
13 Yorumla- +1 yıl
insanlıktan tiksindiren görüntülerdir. erkek olmaktan yakından uzaktan alakası olmayan bir yaratığın tasmayla gezdirilmesdir. hatta uzaylı olduğunu düşünüyorum rengi malum
- +1 yıl
Bunun cinsiyeti yok ki. Bu duruma kendını sokan her cins aşağılık insandır
- +1 yıl
Evet yok bencede rezalet
+1 yılOh ne iyi yapmış ben de yapacağım 😅.
12 Yorumla- +1 yıl
Olmadı ama şimdi :)
- +1 yıl
:D :D
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılRuh hastası insanlar...
11 Yorumla- +1 yıl
dünyada ne mal insanlar varmış dedirten videolardan biri 😂
Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Fanteziye bak dkqpsödşdşx
11 Yorumla- +1 yıl
dağ gibi adamın disco topuna dönmesi ve pembiş iç çamaşırı giymesi, sexuel zevk değil sapıklıktır. böyle fantezinin içine tüküreyim
+1 yılHerkes kafayı yemiş ne diyim ki bu duruma 😄
11 Yorumla- +1 yıl
teknolojinin hızla ilerlediği su günlerde kendi benliğimizi korumalı ve kaybetmemeliyiz.😂
+1 yılErkeklerin yüz karası i.. ne
12 Yorumla- +1 yıl
tek yumruk atsa bayıltacak adam (bilinmiyor) ne hallere düşmüş?😑
- +1 yıl
Mmal aw
Kadının sinsiliği dudaklarına bile yansımış.
13 Yorumla- +1 yıl
abazanlığın doruk noktasında da olsan bu kadar ufalmak da ne bileyim😂
- +1 yıl
O adam mıdır nedir bilmem İnsanlığımdan utandım yeminle 😂
+1 yılYa bunlarınki seks fantazisidir 😃
12 Yorumla- +1 yıl
grinin 51. tonu
- +1 yıl
Her türden renk ve insan var
Adam iddayi kaybetmis abartilcak bi durum yok
12 Yorumla- +1 yıl
bence bu herif kızı aldattı, pişman oldu ne istersen yaparım dedi. kız da bunu söyledi ama kabul. etmez diye söyledi. adam da kabul edince ortaya bu çıktı.
ahaha ya da iddiaya da girilmiş olabilir😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılFantezilerini insan gizler ya ! Yani bizde itaatkarız ama sokakta köpek gibi domalmam😄
10 YorumlaYok lan o kadar değil ya.
O tasmayı ben takarım.13 Yorumla- +1 yıl
Farkı yok ki hey Allahım
- +1 yıl
@onnurss sağda solda tuhaf tuhaf yorumlarını okudum ve bu beni çok tahrik etti.
Kafam sana bayağı takıldı. Yok para karşılığı önüne gelene ilişki teklifleri felan. Maçan yiyorsa tam buraya yok yemiyorsa dmden bana adres vs atabilirmisin?
Seninle dövüşmek istiyorum.
Ağzını burnunu kırıp bi tarafına sokmak istiyorum. - +1 yıl
Bşr sorun mu var ☹️
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence Normal gezmeye çıkarmıştır
12 Yorumla- +1 yıl
sürüngeniyle downtown'a çıkmış
Cevap sahibi+1 yıliyi etmiş temiz hava iyidir
+1 yılErkeğe şiddete hayır... 🤚😡
11 Yorumla- +1 yıl
çok iğrenç bir olay. aynısını bir erkeğin yaptığını düşünelim ve tepkiyi ayırt edelim
Aile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. Erkekle alâkalı bir durum.
10 YorumlaAdam tam bir fiyasko, erkekliğin yüz karası.
10 Yorumla
+1 yılinsanların tedavisi şart
10 YorumlaBu kadar keyfin bir sonu olacak az kaldı
10 Yorumla
+1 yılFantezi sonuçta sınırı yok
21 Yorumla- +1 yıl
fantezi değil rezillik kepazelik
+1 yılIğrenç bir durum
11 Yorumla- +1 yıl
iğrençlikte üst düzey bir olay😂😂😂
+1 yılGündem mi? Ben niye hiç duymadım?
16 Yorumla- +1 yıl
Google’dan bak ben ne diyeyim kardeşim
- +1 yıl
E googleden neyi söylersen bulurum googleden arattığım herhangibi bir şey gündem mi oluyor google ne alaka?
- +1 yıl
Gündem değil belki biz burada olayı videoyu yorumluyoruz. Hey Allahım
- +1 yıl
E başlıkta gündem diye bahsetmişsin?
- +1 yıl
Canım öyle istedi başka sorun var mıydı?
- +1 yıl
Ya ergen misin aw cevaba bak
Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. iyice sacmalamislar
11 Yorumla- +1 yıl
rezil ötesi bir durumdur.
bütün erkekler bu fotoğrafa bakınca yerin dibine girmiştir.
şu an yüzüm kızardı.
Gizli Üye(18-24)+1 yılKeşke böyle bi kölem olsa
30 YorumlaHükmetme hissi mi ne bu
00 Yorumla
+1 yılYazık. Şu hâle bak, yazık!
00 Yorumla
+1 yılBıktım bu haberlerden mllar ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDelimi o
11 Yorumla- +1 yıl
Bence kafayı yemiş :)
La havle...