Aile & Toplum Dalga geçiyo. Lütfen okuyun? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Buda hoşuna gider diyo ve sonra taklidimi yapiyo.Bu kaçinci seviye? Dalga geçiyo. Lütfen okuyun? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Netmiyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 125 , eic 100% +1 yıl Ergenlik döneminde olur böyle şeyler 0 57 Yorumla Soran +1 yıl 23 yaşinda ama Yorumla Netmiyiz +1 yıl Büyümek yaşla değil Yorumla Soran +1 yıl Haklisin... Yorumla Netmiyiz +1 yıl Ya da seni ciddiye almıyor Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla Netmiyiz +1 yıl Sence Yorumla Soran +1 yıl Çikaramadim ki. Çok değisti. Ona farkli yanişsam oda farkli olur ama istemiyorum. Ama dalga geçmesi incitdi beni, shock olmuşum. Serefsiz olduğunu biliyorum ama bu kadarinada değil Yorumla Netmiyiz +1 yıl Cinsellik mi istiyors Yorumla Soran +1 yıl Evet, nerden anladin? Yorumla Netmiyiz +1 yıl Yapmak istemediğinden Yorumla Soran +1 yıl Ha ya onuda istemiyorum ama böyle davranmasinida istemiyorum. Ya Ben kafayi yiyecem Yorumla Soran +1 yıl Karnim ağriyo Yorumla Netmiyiz +1 yıl Seni düşürme derdinde Yorumla Soran +1 yıl Serefsiz.. bilerek yapiyo. Bak sen dedin.. ama düşünmüstüm biliyor musun. Ne yapmam gerkiyo Yorumla Netmiyiz +1 yıl Uzaklaş biraz Yorumla Soran +1 yıl Ondan sonra? Engelli basip bidaha açmiyim mi ya da öyle kalsin mi Yorumla Netmiyiz +1 yıl Bir süre görüşme. Tepkisini ölç Yorumla Soran +1 yıl Geri dönmemi bekliyo. Reeler kaydetmis ona yazdiğimda atdi. Yazicağni biliyordum dedi. Ama taksimde o olay olmasaydi ona bidaha yazmazdim Yorumla Netmiyiz +1 yıl O olay ne alaka Yorumla Soran +1 yıl Iste ordan geliyo. Hatir sordum Yorumla Netmiyiz +1 yıl Sen de istemem yan cebime koy havasında sın Yorumla Soran +1 yıl Anlamadim. Bunu açiklarmisin? Yorumla Netmiyiz +1 yıl Yazmak istiyor gibisin Yorumla Soran +1 yıl Ha doğru Yorumla Netmiyiz +1 yıl O zaman düşünme oluruna bırak Yorumla Soran +1 yıl Dönmez çünkü egoist Yorumla Netmiyiz +1 yıl Sen yaz. Zaten istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Ama Kavga etdik. Yüz vermez Yorumla Netmiyiz +1 yıl O zaman salla gitsin Yorumla Soran +1 yıl 😭😭😭 Ben akillanmicam Yorumla Netmiyiz +1 yıl Her kız gibi Yorumla Soran +1 yıl Oh rahatlatdin. Tek değilim ki Yorumla Netmiyiz +1 yıl Öyle. Sanki o sevmese sevilmeyecek gibi yaşıyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Herkes ilgileniyo, sevmiyo. Tek o değil. Ama onla Sanaldan tanişdim. Belki ondan mi? Yorumla Soran +1 yıl seviyo* Yorumla Netmiyiz +1 yıl Sanaldan mı. O kadar mı kötü durumun Yorumla Soran +1 yıl Evet yani kötü derken? Yorumla Netmiyiz +1 yıl İlgi açlığın Yorumla Soran +1 yıl Ah bu olabilir mi? Ya reelde çok görüyorum ama yüz vermiyorum. Buda gelip birakti. Zoruma gidiyo. Eskisi gibi olsun Yorumla Netmiyiz +1 yıl Eskisi gibi olmaz artık Yorumla Soran +1 yıl Ya neden Yorumla Netmiyiz +1 yıl Yara aldı Yorumla Soran +1 yıl O mu? Ben mi? Yorumla Netmiyiz +1 yıl İlişki Yorumla Soran +1 yıl Çok mantikli. Sizede çok sağol. Unutmam gerekiyo değilmi? Ama çok gururlu, ya da ya off. Ben ne zaman ileşicem peki Yorumla Netmiyiz +1 yıl Sessiz sakin bekle. Dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır Yorumla Soran +1 yıl Cevabini biliyorum ki... Yorumla Netmiyiz +1 yıl O zaman önüne bak Yorumla Soran +1 yıl Denicem. Ya bana sg dedi resmen Yorumla Netmiyiz +1 yıl Sen de git o zaman Yorumla Soran +1 yıl Ama pişman olucak Yorumla Netmiyiz +1 yıl Sana ne. Ne düşünüyorsun Yorumla Soran +1 yıl Vallaha banane. Benim kaybim yok Yorumla Netmiyiz +1 yıl Benim de yok Yorumla Soran +1 yıl Morellin neden bozuldu Yorumla Netmiyiz +1 yıl Bozulmadı. Sadece sen takıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Tek tarafli mi. Ama oda takintili Yorumla
Black_jack42 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl İlkokul 3 seviyesi bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😢 Yorumla
bama3410 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hemen iletişimi keserim 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Bununla var ya 4 ay yazimiştim. Çok kötü hissediyorum ya. Bununla yazicağma var ya Yorumla bama3410 +1 yıl Bence uzatma kes iletişimi Yorumla Soran +1 yıl Daha pişman olurum yoksa değilmi Yorumla bama3410 +1 yıl Aynen bu böyle yapmaya devam eder Yorumla Soran +1 yıl Akillanmaz bu değilmi Yorumla bama3410 +1 yıl Aynen akıllanmaz hep böyle yapıyorsa Yorumla Soran +1 yıl Ya böyle değildi Yorumla bama3410 +1 yıl Sıkıldı herhalde artık Yorumla Soran +1 yıl Olabilir mi Yorumla bama3410 +1 yıl Olabilir Yorumla Soran +1 yıl Off Yorumla bama3410 +1 yıl Mantıklı olanı yap Yorumla Soran +1 yıl Haklisin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Alt katman 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Harbi yazik ya. Bana yazik. Sunula 4 ay yazismistik ve bi yil oluyo. Iğreniyorum ya. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Of napicam ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıl istemiyorsanız Yorumla Soran +1 yıl Mantikli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👍👍 Yorumla Soran +1 yıl ♥️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ergenlik döneminde olur böyle şeyler
23 yaşinda ama
Büyümek yaşla değil
Haklisin...
Ya da seni ciddiye almıyor
Olabilir
Sence
Çikaramadim ki. Çok değisti. Ona farkli yanişsam oda farkli olur ama istemiyorum. Ama dalga geçmesi incitdi beni, shock olmuşum. Serefsiz olduğunu biliyorum ama bu kadarinada değil
Cinsellik mi istiyors
Evet, nerden anladin?
Yapmak istemediğinden
Ha ya onuda istemiyorum ama böyle davranmasinida istemiyorum. Ya Ben kafayi yiyecem
Karnim ağriyo
Seni düşürme derdinde
Serefsiz.. bilerek yapiyo. Bak sen dedin.. ama düşünmüstüm biliyor musun. Ne yapmam gerkiyo
Uzaklaş biraz
Ondan sonra? Engelli basip bidaha açmiyim mi ya da öyle kalsin mi
Bir süre görüşme. Tepkisini ölç
Geri dönmemi bekliyo. Reeler kaydetmis ona yazdiğimda atdi. Yazicağni biliyordum dedi. Ama taksimde o olay olmasaydi ona bidaha yazmazdim
O olay ne alaka
Iste ordan geliyo. Hatir sordum
Sen de istemem yan cebime koy havasında sın
Anlamadim. Bunu açiklarmisin?
Yazmak istiyor gibisin
Ha doğru
O zaman düşünme oluruna bırak
Dönmez çünkü egoist
Sen yaz. Zaten istiyorsun
Ama Kavga etdik. Yüz vermez
O zaman salla gitsin
😭😭😭 Ben akillanmicam
Her kız gibi
Oh rahatlatdin. Tek değilim ki
Öyle. Sanki o sevmese sevilmeyecek gibi yaşıyorsunuz
Herkes ilgileniyo, sevmiyo. Tek o değil. Ama onla Sanaldan tanişdim. Belki ondan mi?
seviyo*
Sanaldan mı. O kadar mı kötü durumun
Evet yani kötü derken?
İlgi açlığın
Ah bu olabilir mi? Ya reelde çok görüyorum ama yüz vermiyorum. Buda gelip birakti. Zoruma gidiyo. Eskisi gibi olsun
Eskisi gibi olmaz artık
Ya neden
Yara aldı
O mu? Ben mi?
İlişki
Çok mantikli. Sizede çok sağol. Unutmam gerekiyo değilmi? Ama çok gururlu, ya da ya off. Ben ne zaman ileşicem peki
Sessiz sakin bekle. Dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
Cevabini biliyorum ki...
O zaman önüne bak
Denicem. Ya bana sg dedi resmen
Sen de git o zaman
Ama pişman olucak
Sana ne. Ne düşünüyorsun
Vallaha banane. Benim kaybim yok
Benim de yok
Morellin neden bozuldu
Bozulmadı. Sadece sen takıyorsun
Tek tarafli mi. Ama oda takintili
İlkokul 3 seviyesi bu
😂😂😢
Hemen iletişimi keserim
Bununla var ya 4 ay yazimiştim. Çok kötü hissediyorum ya. Bununla yazicağma var ya
Bence uzatma kes iletişimi
Daha pişman olurum yoksa değilmi
Aynen bu böyle yapmaya devam eder
Akillanmaz bu değilmi
Aynen akıllanmaz hep böyle yapıyorsa
Ya böyle değildi
Sıkıldı herhalde artık
Olabilir mi
Olabilir
Off
Mantıklı olanı yap
Haklisin
Alt katman
Harbi yazik ya. Bana yazik. Sunula 4 ay yazismistik ve bi yil oluyo. Iğreniyorum ya.
Geçmiş olsun
Of napicam ben
Ayrıl istemiyorsanız
Mantikli
👍👍
♥️