Boğazım düğümlendi sizinle paylaşmak istedim?

Merhaba ben 22 yaşındayım. Annem 54 yaşında ve babamdan ayrı. Annemin yanımdayken de anneme hasta olunca (kolon kanseri) bakmama rağmen hiçbir zaman sevmedi. Sevgisizlikten kaçıp şehir dışında okumaya gittim. Hani şehir dışından dönünce anneler masalar donatır sevinir ya, benim annem paramı yol parana verdirdin hakkım helal değil gelmesen nolacaktı diyerek karşıladı. Bu sıkıntı değil aşağılamaya alışıgım ama bugün ıspanak almıştı. Komşumuz ıspanaklı börek yapmış, bende yapacagım çok güzel olmuştu dedi. Anne 12 yıldır yapmıyorsun ki dedim. En son 10 yaşımda yemiştim. Sevdiklerimle mutlu bir şekilde yiyeceğim senle mi yiycem sanki dedi. Boğazım düğümlendi. Oturduğum yere gömüldüm. şu an kalkamıyorum ve gözlerim dolup içime akıyor, midem bulanıyor. Olduğum yerde fazlalık olduğumu hissediyorum. Günlerdir sana verdiğim yol parasını geri ver diyor. Ben ne yapmalıyım. Burs sonuçları belli olmadı ki. Ne geri dönecek ne de ona verecek param var. İçim yanıyor. Öylesine sizinle paylaşmak istedim. Okursanız teşekkür ederim

Güncellemeler
+1 yıl
Babamla kalamam çünkü babam alkolik korkuyorum
Boğazım düğümlendi sizinle paylaşmak istedim?