Sizce öğretmenim beni sevmiyor mu?

Bu yıl dershaneye gidiyorum dershanede kadın bir rehberlik öğretmenim var bizim sınıfın rehberlik öğretmeni şimdi ben ne zaman önemli bir şey olsa bi sıkıntım olunca bu rehberlik öğretmenimle görüşmek istesem hep bana müsait değilim sonra gel diyor hep beni erteliyor böyle sonra bazen ders konusunda önemli bir şey olunca ya da bi sıkıntım olunca ona whatsapptan yazıyorum mesajımı görüyor görüldü atıyor ama bana hiç cevap vermiyor mesela biliyorsunuz öğretmenler günü ben bugün bu rehberlik öğretmenime whatsapptan yazdım öğretmenler gününü kutladım mesajımı gördü ama bana cevap bile vermedi sonra bi baktım whatsapp durumuna atmış bir sürü öğrenci onun öğretmenler gününü kutlamış oda ona yazan bir sürü öğrencinin hepsinin mesajlarını kırpıp eses alıp whatsapp duruma atmış canım öğrencilerim demiş ama benim ona yazdığım mesajı bile hiç duruma atmamış şimdi ben bu öğretmenle bir daha nasıl görüşeyim beni takmayan beni dinlemeyen biriyle oysa ki bakıyorum rehberlik öğretmenim sürekli odasında bir sürü öğrenciyle konuşuyor onlara 1-2 saat konuşuyor odasında ama beni 5 dk bile odasına alıp dinlemiyor. Sizce öğretmenim beni sevmiyor mu? Ne yapmalıyım sizce? Ben rehberlik öğretmenimin beni sevmediğini düşünüyorum.

Sizce öğretmenim beni sevmiyor mu?