1 tane birayla sarhos olunurmu? (Taciz olayi) adam sizce delilige mi vuruyo?

X arkadastan 350 lira borc aldim. 1 tane bira icti. Ben 2 tane volim. Buunye saglam kolay sarhos olmam. Arkadas soyundu. Israrci oldu. Hayir dedikce ustume geldi. Agladim bagirdim agzimi kapatti. Gogsumden sut geliyor bebegim var emdi ve hayir sutum geliyo bebegi. Emiyor yapma diye yalvardikca daha cok guclu cekti ve sutumu icti igrenc bir gulumsemeyle cok guzelmis dedi ama ben orada agliyorum yalvariyorum o zev aliyo ittitdjm ustumden inmedi zorla sx yapmaya calisti en soninfa bit hirsla gucumle buna saldirdim ciplak kactim

Wp konusma ses kayit video herseg delil kanitim mevcuttur

Sarhostum. deyip seni seviyorum asik oldum beni. mavettin ozur diletim diye saf ayagina yatiyo

Simayetci olsam ben kazanirmiyjm

Yoksa alkol. kafasiyla yapti deyjp ssrbestmi. kalir :(

Ulaan cocugum. olmasa onu hiv dusunmem kemik yapat cotbasjni cikaririm. Bicak bibet gazi herseyim vardi o gun isyesem yaparfim mkkk ama yine ben suclu olurdum biliyosu uzki turkiyede adalet yok ve adam korkmiyorum devlet benim diyor

Isteyene kanit delil atarim

Hic soru degil benim alnim. ak

Güncellemeler
+1 yıl
Laan ben niye suclu oluyorum on yargi tabularinizi yikin be artik pis zih iyetlj cahil insanlarin arasinrw boguldum ne bicim cebaplar veriyisunu siz bole sirf bende alkol octim diye ben mi kasindim? Laan resmen adamin tarafini tutuyosunuz nasil bu hale geldik magdur musteki olan benim alkol ictigsem agzimla ictim ve sucu yok disatda elimdede alkolle dolasir icerim. kime ne bundan ben dogru usku ugle ictikten sontam siz hayirdir ya yargiladiginiz basinizdan gevmeden olmeyeceksiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Yalniz ben evli degilim. Tacizciyi savunacak kadar neyin kafasini yasiyor olabilirsiniz. Yazik. Inanim sayenzde hic bir erkekle selamlasmayacagim bile. Igrenc tiksinc yorumlariniz kalbimi acitiyor.
1 tane birayla sarhos olunurmu? (Taciz olayi) adam sizce delilige mi vuruyo?