Aile & Toplum Ben geldim hoş geldin mi? volralder Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hesap askıya alınmış di beni kim şikayet ediyorsa djjdjdd neyseAblalarim nasılsınız özledim sizi 🤤 Ben geldim hoş geldin mi? Cevapla Nasıl Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hg ablası 1 18 Yorumla volralder +1 yıl Abla mi? Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Ablalarım nasılsınız demişsin Yorumla volralder +1 yıl Sen benim appam mısın ablam mısın Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Abla bile olamıyorum pü bana appa olim bari Yorumla volralder +1 yıl Olar ama bırakıp gitme beni tamam mı Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Tamam😂 Yorumla volralder +1 yıl Tamam didin anlaşmayı bozarsan 10000 milyon dolar tl odersen ha Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Yok ki Yorumla volralder +1 yıl Ben bilmem ho artık dönüşü yohtur Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl İyi o zmn anlaşmaya uymak yek çare 😅 Yorumla volralder +1 yıl Tabikisi yoksa evini arabanı herbiseyini alaram ha mxkxkd Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Çok fenasın hee iyi ki kız diğilsin bütün adamları sömürürdün ahjahsha Yorumla volralder +1 yıl Kız olsam köşeyi 484884 kez donduydm Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Belli 😂😂 Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Kendi üstüme alinmicam Yorumla volralder +1 yıl Niye djjdjd Yorumla ahusiderinn00 +1 yıl Çünkü ben enayilik yapıp meslek edinmeye çalışarak zengin olma peşindeyim sjfldjd Yorumla volralder +1 yıl AA bu ben mdkdkd Yorumla
_Νύχτα_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Geldin. 1 1 Yorumla volralder +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Bordomatojee Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Hoş geldin 1 2 Yorumla volralder +1 yıl Canım ablam be Yorumla volralder +1 yıl Azıcık sohbet edecez be abla yazaydin keske Yorumla
whdhsjjd Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Hosgelmedin 1 78 Yorumla volralder +1 yıl Niden appa Yorumla whdhsjjd +1 yıl Sanane Yorumla volralder +1 yıl Niye gerginsin sevgilin mi terk etti Yorumla whdhsjjd +1 yıl Ne alaka lan illa sevgilimin olması mı lazım kafanız buna calisuyo anca Yorumla volralder +1 yıl Reglisin o zaman Yorumla whdhsjjd +1 yıl yoo değilim Yorumla volralder +1 yıl Niye gerginsin o zaman, heyecan yaptım bak Yorumla whdhsjjd +1 yıl Sen sor diye Yorumla volralder +1 yıl Soruyorum ya işte Yorumla whdhsjjd +1 yıl 🤦🤦🤦🤦🤦 Yorumla volralder +1 yıl Hadi hadi noldu süle Yorumla whdhsjjd +1 yıl Sanane ya canım böyle konuşmak istedi illa bişey mi olması lazım Yorumla volralder +1 yıl Evet canını sıkan bişey var gaydas belli Yorumla whdhsjjd +1 yıl Offff sus bı ya Yorumla volralder +1 yıl Konuşuyoruz abla niye susayım susacak olsam burada ne gezeyim Yorumla whdhsjjd +1 yıl Abla diyip durma bak gıcık oldum he Yorumla volralder +1 yıl Herşeye de gıcık olup duru ne diyem peki Yorumla whdhsjjd +1 yıl Sana gıcık olmuşum demekki Yorumla volralder +1 yıl Neden oldunkine hı Yorumla whdhsjjd +1 yıl Bilmem gıcık bı tipe benziyosun Yorumla volralder +1 yıl Tipsiz ve gıcık demi Yorumla whdhsjjd +1 yıl Evet. Yorumla volralder +1 yıl Nerden bildin ki büyücü müsün sen Yorumla whdhsjjd +1 yıl Töbe töbe değilim Yorumla whdhsjjd +1 yıl Ama tipsiz misin orası tartışılır 😉 Yorumla volralder +1 yıl Sakin ol ablam, tipsizim tabiki abla tipim olsa dm kutularim dolu 🥺 Yorumla whdhsjjd +1 yıl 1. abla deme dedim.2. doludur doluuuu😉😛 Yorumla volralder +1 yıl Vallaha bomboş atayım mi sana SS Yorumla whdhsjjd +1 yıl Eminmisin son kararın mi?😂 Yorumla volralder +1 yıl He vallah eminem ha Yorumla whdhsjjd +1 yıl Eminem kim😂😂😂 Yorumla volralder +1 yıl Eminim yani 😂 Yorumla whdhsjjd +1 yıl Anladım dalgasına yazdım zaten Yorumla whdhsjjd +1 yıl Neyse iyi akşamlar sana Yorumla volralder +1 yıl Sende git sende terk et ama unutma abla elbet geri geleceksin ama o zaman eski ben olmayacak Yorumla whdhsjjd +1 yıl Edebiyat yapma be bu arada yakışıklısın unutma bunu!! Yorumla volralder +1 yıl Vallah billah degilem Yorumla whdhsjjd +1 yıl Carpilirsin Yorumla volralder +1 yıl Yakışıklı olsam yanlız olmam kime acilsam red yemem Yorumla whdhsjjd +1 yıl Bununla mi bagliyosun olayı saçma dusunuyosun Yorumla volralder +1 yıl Neye baglayam knkm bile yok Yorumla whdhsjjd +1 yıl Sen ortamlara giriyomusun ki Yorumla volralder +1 yıl Yani evet Yorumla whdhsjjd +1 yıl Hmmm bilemedim şimdi benimde yok aslında ya ama böyle mutluyum Yorumla volralder +1 yıl Ben hiç değilim sosyal medya da boş yapmasam olerem ben Yorumla whdhsjjd +1 yıl Üniv okuyomusun merak ettim Yorumla volralder +1 yıl Hazırlanıyorum Yorumla whdhsjjd +1 yıl Bende hazırlanıyom hangi bölümü istiyosum Yorumla volralder +1 yıl Bilgisayar mühendisliği sen Yorumla whdhsjjd +1 yıl Her gün meslek degistiyorum ama tıp ta kalcam gibi 😂 Yorumla volralder +1 yıl Netler kac Yorumla whdhsjjd +1 yıl Bana kalsın ya. Zaten bu sene girmeyi düşünmüyorum inşallah obur sene Yorumla volralder +1 yıl Hmm inşallah yaş kaç ki Yorumla whdhsjjd +1 yıl Ha belli olmaz girersemde hemşirelik falan yazarım zaten sağlık bölümü istiyorum Yorumla whdhsjjd +1 yıl 20 Yorumla volralder +1 yıl Benden küçükmüşsün hakkın da hayırlısı olsun Yorumla whdhsjjd +1 yıl Sen kaçsın 😂sağol seninde Yorumla volralder +1 yıl 22 ben Yorumla whdhsjjd +1 yıl Çokta büyük degilmissin Yorumla volralder +1 yıl Bir ayağım çukurda sen ne diyon Yorumla whdhsjjd +1 yıl Derken Yorumla volralder +1 yıl Yaşlıyım yaniii Yorumla whdhsjjd +1 yıl Ya ne alakaa Yorumla volralder +1 yıl Hayat yordu beni gardass Yorumla whdhsjjd +1 yıl Ben yinede her şeye rağmen umudumu kesmiyorum daha 22 yaşındasın bende 2 yaş buyuksun senin daha hayata umudun olması lazım Yorumla volralder +1 yıl Ben her şey 0 Yorumla whdhsjjd +1 yıl HAYİR UMUTLU OLMALİSİN Yorumla volralder +1 yıl Banane banane Yorumla whdhsjjd +1 yıl Sen bilirsin benim sana tavsiyem her zaman umutlu olmandir. Bir de bence burayı kapatman ve derslerine odaklanman! Bende öyle yapacağım çünkü ! Yorumla volralder +1 yıl Teşekkür ederim bebek Yorumla volralder +1 yıl Adın ne Yorumla whdhsjjd +1 yıl Bebek? Yorumla whdhsjjd +1 yıl Anonim olmayı tercih ediyorum zaten bir kaç dakika sonra kapatacağım Yorumla volralder +1 yıl Taammm Yorumla whdhsjjd +1 yıl Anlayışın için teşekkürler kendine iyi bak hakkını helal et 🙋 Yorumla volralder +1 yıl Helal olsun sende helal et kendine iyi bak Yorumla whdhsjjd +1 yıl Helal olsun😊 Yorumla volralder +1 yıl 🥰😊 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Hg ablası
Abla mi?
Ablalarım nasılsınız demişsin
Sen benim appam mısın ablam mısın
Abla bile olamıyorum pü bana appa olim bari
Olar ama bırakıp gitme beni tamam mı
Tamam😂
Tamam didin anlaşmayı bozarsan 10000 milyon dolar tl odersen ha
Yok ki
Ben bilmem ho artık dönüşü yohtur
İyi o zmn anlaşmaya uymak yek çare 😅
Tabikisi yoksa evini arabanı herbiseyini alaram ha mxkxkd
Çok fenasın hee iyi ki kız diğilsin bütün adamları sömürürdün ahjahsha
Kız olsam köşeyi 484884 kez donduydm
Belli 😂😂
Kendi üstüme alinmicam
Niye djjdjd
Çünkü ben enayilik yapıp meslek edinmeye çalışarak zengin olma peşindeyim sjfldjd
AA bu ben mdkdkd
Geldin.
Teşekkür ederim
Hoş geldin
Canım ablam be
Azıcık sohbet edecez be abla yazaydin keske
Hosgelmedin
Niden appa
Sanane
Niye gerginsin sevgilin mi terk etti
Ne alaka lan illa sevgilimin olması mı lazım kafanız buna calisuyo anca
Reglisin o zaman
yoo değilim
Niye gerginsin o zaman, heyecan yaptım bak
Sen sor diye
Soruyorum ya işte
🤦🤦🤦🤦🤦
Hadi hadi noldu süle
Sanane ya canım böyle konuşmak istedi illa bişey mi olması lazım
Evet canını sıkan bişey var gaydas belli
Offff sus bı ya
Konuşuyoruz abla niye susayım susacak olsam burada ne gezeyim
Abla diyip durma bak gıcık oldum he
Herşeye de gıcık olup duru ne diyem peki
Sana gıcık olmuşum demekki
Neden oldunkine hı
Bilmem gıcık bı tipe benziyosun
Tipsiz ve gıcık demi
Evet.
Nerden bildin ki büyücü müsün sen
Töbe töbe değilim
Ama tipsiz misin orası tartışılır 😉
Sakin ol ablam, tipsizim tabiki abla tipim olsa dm kutularim dolu 🥺
1. abla deme dedim.2. doludur doluuuu😉😛
Vallaha bomboş atayım mi sana SS
Eminmisin son kararın mi?😂
He vallah eminem ha
Eminem kim😂😂😂
Eminim yani 😂
Anladım dalgasına yazdım zaten
Neyse iyi akşamlar sana
Sende git sende terk et ama unutma abla elbet geri geleceksin ama o zaman eski ben olmayacak
Edebiyat yapma be bu arada yakışıklısın unutma bunu!!
Vallah billah degilem
Carpilirsin
Yakışıklı olsam yanlız olmam kime acilsam red yemem
Bununla mi bagliyosun olayı saçma dusunuyosun
Neye baglayam knkm bile yok
Sen ortamlara giriyomusun ki
Yani evet
Hmmm bilemedim şimdi benimde yok aslında ya ama böyle mutluyum
Ben hiç değilim sosyal medya da boş yapmasam olerem ben
Üniv okuyomusun merak ettim
Hazırlanıyorum
Bende hazırlanıyom hangi bölümü istiyosum
Bilgisayar mühendisliği sen
Her gün meslek degistiyorum ama tıp ta kalcam gibi 😂
Netler kac
Bana kalsın ya. Zaten bu sene girmeyi düşünmüyorum inşallah obur sene
Hmm inşallah yaş kaç ki
Ha belli olmaz girersemde hemşirelik falan yazarım zaten sağlık bölümü istiyorum
20
Benden küçükmüşsün hakkın da hayırlısı olsun
Sen kaçsın 😂sağol seninde
22 ben
Çokta büyük degilmissin
Bir ayağım çukurda sen ne diyon
Derken
Yaşlıyım yaniii
Ya ne alakaa
Hayat yordu beni gardass
Ben yinede her şeye rağmen umudumu kesmiyorum daha 22 yaşındasın bende 2 yaş buyuksun senin daha hayata umudun olması lazım
Ben her şey 0
HAYİR UMUTLU OLMALİSİN
Banane banane
Sen bilirsin benim sana tavsiyem her zaman umutlu olmandir. Bir de bence burayı kapatman ve derslerine odaklanman! Bende öyle yapacağım çünkü !
Teşekkür ederim bebek
Adın ne
Bebek?
Anonim olmayı tercih ediyorum zaten bir kaç dakika sonra kapatacağım
Taammm
Anlayışın için teşekkürler kendine iyi bak hakkını helal et 🙋
Helal olsun sende helal et kendine iyi bak
Helal olsun😊
🥰😊