Aile & Toplum Cafe - Restoran tarzı yerlere tek başınıza gider misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Tek başıma olmak beni hiç sarmaz. Kafa dengi birilerinin olması şart Cafe - Restoran tarzı yerlere tek başınıza gider misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Yalnız gidiyorum zaten 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çok pahalı olduğu için arkadaşlarımla bile gitmem. Parkta oturup sohbet etmek daha güzel masrafsız hem 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl tek giderim sıkılmam ama tekken dışarı çıkasım gelmiyo cafe gibi ortamları çok sevmiyorum oyuzden arkdaş zoruyla gidiyorum sadece 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Normal de öyle yerlere gitmeyi pek sevmiyorum helede bu pahalılıkta hiç gitmem.. evimde yer içerim daha iyi olur. 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Giderim buraya en az 2 kişiyle gelin diye bişiy yok 💖 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bazen giderim ama işim bitince fazla kalmam, canım sıkılır çünkü. 1 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gitsemde yeme içme tad vermiyor cinsiyeti ne olursa olsun birinin arkadaşlık etmesi iyidir 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sık sık gidiyorum iş arasında falan ya da akşam iş çıkışı oturup yemek yiyip kahve içiyorum 0 0 Yorumla
EVLİBİRAKREPKADINI Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Giderim ayrıca da bayılırım kitap sigara çay ohh misss... 0 0 Yorumla
Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yemek yemrk için filan giderim. Kahve alıcaksam veya, tatlı ama onun dışında pek tarzım değildir 🖤 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Giderim, hem de severek giderim. Niye biriyle gitmeye ihtiyaç duyayım ki? 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Karnımı doyurmak için gidiyorum sonuçta.. Giderim tabii ki.. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. çok lüks mekanlara gıtmem çünkü bazı yerlerde nasıl sipariş verileceğini dahi bilmiyorum ((: 0 0 Yorumla
Zweigstefan Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Artık gidiyorum hayatın akışını izleyip kahvemi yudumluyorum eski kalabalıklardan eser yok artık 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Arkadaş grubumuzla giderim yalnız hiç gitmedim 0 0 Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Hayır gitmem utancımdan yerin dibine girerim 0 0 Yorumla
mynameiseliff Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Tek başıma gidemem ya illaki yanımda birisi olucak 0 1 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Niye Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Giderm ama zevkli degl 0 0 Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 556 cevap paylaştı. giderim 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Hayır hiç gitmiyorum 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Giderim 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. Pek nadir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Yalnız gidiyorum zaten
Çok pahalı olduğu için arkadaşlarımla bile gitmem. Parkta oturup sohbet etmek daha güzel masrafsız hem
tek giderim sıkılmam ama tekken dışarı çıkasım gelmiyo cafe gibi ortamları çok sevmiyorum oyuzden arkdaş zoruyla gidiyorum sadece
Normal de öyle yerlere gitmeyi pek sevmiyorum helede bu pahalılıkta hiç gitmem.. evimde yer içerim daha iyi olur.
Giderim buraya en az 2 kişiyle gelin diye bişiy yok 💖
Bazen giderim ama işim bitince fazla kalmam, canım sıkılır çünkü.
Gitsemde yeme içme tad vermiyor cinsiyeti ne olursa olsun birinin arkadaşlık etmesi iyidir
Sık sık gidiyorum iş arasında falan ya da akşam iş çıkışı oturup yemek yiyip kahve içiyorum
Giderim ayrıca da bayılırım kitap sigara çay ohh misss...
Yemek yemrk için filan giderim. Kahve alıcaksam veya, tatlı ama onun dışında pek tarzım değildir 🖤
Giderim, hem de severek giderim. Niye biriyle gitmeye ihtiyaç duyayım ki?
Karnımı doyurmak için gidiyorum sonuçta.. Giderim tabii ki..
çok lüks mekanlara gıtmem çünkü bazı yerlerde nasıl sipariş verileceğini dahi bilmiyorum ((:
Artık gidiyorum hayatın akışını izleyip kahvemi yudumluyorum eski kalabalıklardan eser yok artık
Arkadaş grubumuzla giderim yalnız hiç gitmedim
Çooook hatta bayılırım.
Giderim ama cok sevmem
Hayır gitmem utancımdan yerin dibine girerim
Kız varsa giderim onun dışında gitmem
Utanırım gidemem
Tek başıma gidemem ya illaki yanımda birisi olucak
Niye
Giderm ama zevkli degl
giderim
Giderim
Evet