+1 yılBen ailemin ikinci çocuğuyum yani dünyayı bedensel engelli olarak geldim asla şikayetçi değilim ilgili bir ailem var ne istersen yapan bir ailem var yediğim önümde yemediğim arkamda doğruyu söylemek gerekirse, elbette bedensel engelli olmanın zorluklarını bazen yaşanıyor değilim psikolojik olarak da veya fiziki olarak da ama halimden gayet memnunum bir abim var kendisi evlendi Bir sene oldu evleneli yani onun haricinde memnunum hayatımdan tabi ufak tefek bazen ailemle kültür çatışmaları yaşıyorum aynı fikirlerde olamıyorum bazen ters düştüğüm noktalar oluyor ama yine de ailenin yerini hiçbir şey tutmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sen neden benim karşımda ruh hastasıymışsın gibi oluyorsun; ben bundan hiç memnun değilim 😂 oysa ben hep buradayım takılığın yerlerde örtmenim örtmenim ☝🏻dercesine sor diye cıvıl cıvıl bi şeydin… şimdi ne oldu ne ne ne 😩 kardeşini kaybettinde kaybettiğin kardeşine mi benzettin bu kala kalış niye 🤪
050 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣 ben hep cıvıl cıvılım ama sen bunu farkedemiyorsun
- +1 yıl
Fazla laf cambazı olduğun içindir seninle başetmek her kadının harcı değil benimde öyle 🤣🤣 bakıyorum senle başedemiyorum kaçıyorum 😂 çok ponçik değilmişim ama 😂 başkan 😂
- +1 yıl
Tm çok bilmiş öyle yaparım 😂 bir kadına kedi gibi olmak yakışır bence. Kaplan gibi bir kadını hiç bir erkek istemez
- +1 yıl
Benim gibi ponçik birine kıyılır mı bee 🤣 zalımm insan beni üzmeye kıyamaz
- +1 yıl
Ya susturmazsa çok bilmiş
- +1 yıl
Yukarıda bir cümle kurmuşsun ya o kurduğun cümleden çok etkilendim neden bilmiyorum beni duygulandırdı ve birazda düşündürdü
- +1 yıl
🤣 hangi cümle diye sormadin ama
- +1 yıl
Gülüm acilmakla alakası yak çok yorum geldiği için ve prensip gereği her yoruma dönüş yaptığım için yoruluyorum bak sadece bir soruya gelen yorum 158 tane yorum ve bir günde 3 soru soruyorum herkese dönüş yapıyorum. Herkesle ayrı ayrı uğraşıyorum kimseyi kırmadan incitmeden cevap veriyim diye hep neşeli cevaplar veriyorum mizah içeren sorulan soruyorum ki eğlenip gülelim diye
- +1 yıl
Sana karşı bir şey hissetsem iki günde gomersin beni 🤗🤣
- +1 yıl
Hayır saçmalama öyle bir ayırım yapmam ben. Önüme gelen yorumlara cevap veriyorum kin gelirse ben seni her yorumda görmüyorum ki arada bir görüyorum
- +1 yıl
Belkide aradaki fark şudur ben onlarla uğraşıyorum sen benimle uğraşıyorsun 😂
- +1 yıl
Ben onları köşeye sıkıştırmayi seviyorum sen beni 🤣
- +1 yıl
Ee daha ne ozaman her yazdığında cevap veriyorum ama öyle degilmi
- +1 yıl
🤣🤣 demekki seni kendime baglamayı başarmışım 🤣 Bensiz yapamıyorsun demekki nasıl gözünü kör ettiğsem artık 😂
- +1 yıl
Yazın askıda kalmaz evimin direği görmemişimdir biliyorsun ki hayranlarım çok hangi birini göriyim ki
- +1 yıl
Birde seviye atladım bilge seviyesi unvanına ulaştım
- +1 yıl
Sana karşı yükseldimm şu an 😂
- +1 yıl
Benim yorum sayım bir günde 158 🤣
- +1 yıl
Ben 40 tan aşağı yorum alırsam o soruyu soru olarak kabul etmiyorum
- +1 yıl
Birde görüşlerde çok EİG seciliyorum oyuzden puanım artıyor seviye atlamada kolay oluyor
- +1 yıl
😂😂 aynen öyle oluyor kadın olman yeterli oluyor evimin direği 😂
- +1 yıl
31 iyidir 🤣
- +1 yıl
Ama ben senin sorularına hiç denk gelmiyorum paşamm
- +1 yıl
Öyle deme bee benim yorumlarım da güzeldir mantıklıdır mizah vardır
- +1 yıl
Geçen gün bir kız bile bana şey yazmış ti ay abla bir alemsin sen 🤣 yazmış 🤣 bu tür seyler çok yaşıyorum
- +1 yıl
Biriside şey demişti sitenin gülen yüzü geldi diye
- +1 yıl
Bir adam da geçen gün ne yazmış biliyirmusun sitenin 2 çocuklu çılgin ruhlu kadını 🤣🤣
- +1 yıl
Ama evimin direği ben bayanlardan kızlardan da güzel dönüşler alıyorum çünkü benim kimseye saygisizligim olnaz kimseyi kirmam aşağılama vss gibi terirmler kullanmam zaten bana yakışmaz böyle davranışlar yaşıma yakışmaz
+1 yılİlk çocuğuyum. Arada bir annem, babam kardeşime kötü örnek olduğumu söyleyerek bana kızabiliyor; o yönden memnun değilim, ama diğer yönlerden bir şikayetim yok.
06 Yorumla- +1 yıl
Neden peki kötü örnek olduğunu düşünüyorlar ne yapıyorsun ki böyle bir izlenim veriyorsun
- +1 yıl
Ailem biraz fazla baskıcı. Ben de onlara inat olsun diye 2 tane dövme yaptırmıştım, ayrıca alkol kullanıyorum. Bu nedenlerden dolayı genellikle annem, nadiren de babam bana kızıyor. 😂
- +1 yıl
Doğrudur o tür şeyler bu yaşlarda mutlaka yaşanıyor belli bir yaşa gelince olmaz merak etme biz de senin gibiydik aynı sürekli bir kuşak çatışması yaşıyorduk sonra geçiyor hepsi her şey gönlünce olsun inşallah 🤗 yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim, ne demek? 😊
- +1 yıl
Birde senden ricam alkollü fazla içme olur mu arada bir içersen iç bünyeni alıştırma
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim, ama zaten bünyemi alıştırmış değilim. Sadece alkolün üzerimde yarattığı etki çok hoşuma gidiyor, çevremdeki arkadaşlarımın da birçoğu içince benim de içesim geliyor; ama dediğim gibi aşırı derecede içen biri değilim. Ayda en fazla 3-4 kez çakırkeyif olacak kadar içiyorum.
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAblam asla gariban değildi... Her istediği konusunda direkten, istediğini alan şımarık bir çocuktu.
Ben hep asil biriyim.
Kardeşim hiç şımarık değildi. Kıyamam ona hastaydı zaten... Melek oldu...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılİlk çocuğum
00 Yorumla
+1 yılKız ikizim var ama ilk ben çıkmışım. 😂
Şöyle diyeyim sana, üniversitemin ilk yılında benim aylık harçlığım 200 lirayken kardeşiminki 2500 liraydı...
02 Yorumla- +1 yıl
AA neden peki bu ayrımcılık
- +1 yıl
O kız çünkü... 😂
+1 yılKazandibi derler son çocuğa bende maalesef kazandibiyim
Konuyla alakası yok ama kazandibide severim 🤣🤣03 Yorumla- +1 yıl
😂😂 ben de öyleyim oyuzden bunun hep avantajını yaşadım hala da yaşıyorum 😂 bunu fırsata çeviriyorum 🤣 çok ponçik değilmiyim ama 🤣
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏 kazandibi seni 🤣
- +1 yıl
Kazandibi de güzel olur fırında sütlaç da süper olur 🙋
+1 yılİlk çocuğum tabi onbeş yıl kadar tek başıma büyüdüm şu anda beş buçuk yaşında bir kız kardeşim var
O yüzden tek çocuk ilgisi vardı üzerimde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıl3 kardeşiz bir abim ve kızkardeşim var üçümüzde farklı şehirlerdeyiz ailemden ve onlardan çok memnunum
00 Yorumla
+1 yılBen ilk çocuğum, ilk çocuk olmak stajyer ana olmak demektir.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın ve sorumluluğu da fazladır ilk çocuklar çocuk olduklarını hiç hissedemezler ,... yorumunuz için teşekkür ederim sen 🙏🙏
- +1 yıl
🌼
İlk ve hiçbir avantajını görmedim hep dezavantaj acemilik ilkte atılıyor
09 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ilk çocuk olmak gerçekten zordur sorumluluğu sana yüklerler hep
- +1 yıl
En güzeli küçük olmak her dediğin oluyor evde herkes senin üstüne düşüyor küçüksün diye ortancalarda varla yok aradı büyürler 🤣 her şey den az sebeblenirler
- +1 yıl
Aynen öyle bu yüzden ben bu konuda çok şanslıydım işte ve bunu hep fırsata çeviriyorum 🤣 çünkü birisi yapmazsa diğeri yapıyor 🤣
- +1 yıl
🤗🤗😊
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏 eline emeğine sağlık 🙏
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl2. Çocuk olarak bi gururlanmadim değil hani 😀😀🤣🤣🤣
04 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 aynen öyle 1. Ve 3. Olmaktan iyidir en azından
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 2. Çocuk 🙏🙏
- +1 yıl
Aynn😀🙏
- +1 yıl
🙋🙋
3 kardeşiz en küçükleri benim ve çok memnunum bu durumdan.
01 Yorumla- +1 yıl
En güzeli zaten küçük olmak bencede bunun tadını çıkar... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- Aile & Toplum konusunda 818 cevap paylaştı.
+1 yılşu an tek çocuğum sultan gibiyim valla aşırı memnunum para lazım şak , şu lazım şak anında 😂
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. İlki olmanın keyfi başka herkes sana abi der yeterli degilmi
01 Yorumla- +1 yıl
İllaki yeterli ama bütün sorumluluk ta sana kalır ilk çocuk olmak herzaman dez avantajdır
İlk çocuğum ama bana çok düşkünler bu yaşımda bile babam çalışma gel ben bakarım sana diyo 😂😂😂
09 Yorumla- +1 yıl
Aslında hiç iyi bir şey değil bu biliyormusun özellikle de evlenince bunun çok sıkıntısını yaşarsın hayatta evin tek oğluyla evlenmek istemezdim. Çünkü tek çocuk olunca onların merkezleri oluyor ve özellikle anneler çocugunu kıskanıyor ve paylaşmak istemiyor buda evlilikte sorun yaşanmasına sebeb veriyor
- +1 yıl
Gelir bak görürsün yaz bu dediklerimi bir kenara. Benim ablamın bir oğlu var tek çocuk. Okadar üstüne düşüyir ki anlatamam elinden gelse çocuğu sokağa salmiycak yeğenim 27 yaşında bir kiz buluyor mesela kızı oğluna yakıştırmıyor ilişkisini bile o yönetmek istiyor 😂 o derece yani ailede de makara konusu oluyor sen annene söyle annen izin verirse gelirsin ya da yaparsın 😂 yani onunla evlenen kıza acırım ben tek başına asla bir karar veremez çünkü anası onun yerine karar verir vss. İnşallah sende böyle olnazsin süt oğlan gibi 🤣🤣 sonra kız sana asla saygı duymaz anasının eteklerinin altından cikamiyor kendi kararlarını bile kendi veremiyor bir duruşu yok ailesine bağımlı yaşıyor vss gibi sana asla saygı duymaz ve hiç bir kız böyle birşeyi kabul etmez
- +1 yıl
Seni resmen hayattan soğuttum dimi 🤣🤣
- +1 yıl
Dediklerin başıma geldi 10 yıllık bir ilişkim vardı evlenme kararı aldık da ailem buna izin vermedi keşke tek erkek çocuğu olmasaydım ama sende öyle bir anlattın varya resmen okurken darlandim 😂😂😂 ama tespitlerinde çok haklısın korkuyorum tekrar birini sevmeye sende böyle anlatınca ne kadar şanssız biri olduğumu düşündüm 😂😂
- +1 yıl
😊😊😊
- +1 yıl
Üzülme alsana çiçek 🌹🌹🌿🌹🌹🌹🌿🌹🌹🌹🌹🌿
- +1 yıl
Rica ederim 🙋 asıl ben teşekkür ederim sohbetin için saygılar 🖐️🖐️
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi ailemin ilk çocuğuyum bir kardeşim daha var ama varlığından yokluğundan haberim yok
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılIlk ve tek cocugum, memnun degilim:/ Bir kardesim olmasini cok isterdim.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılBirinci, ilk, Pol pozisyonu kazanan formula aracıyım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEvin ilk çocuğuyum ama garip olmadım hic, otoriter dediği dedik ve saygı duyulan oldum.
00 Yorumla
+1 yılEn büyük. Hayır çünkü sorumluluk sahibi olmalıyım🫠
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYakarsa dünyayı ortancalar yakar. 3 çocuğun ikincisi olarak tecrübelerim bunu söylüyor.
00 Yorumla
+1 yılOrtanca çocuğuyum hiç memnun değilim atsam atılmıyorum satsam satılmıyorum
00 Yorumla
+1 yılEn büyük benim bu yüzden ağırbaşlı ve şımartılmadan büyütüldüm.
gayet de memnunum...
00 Yorumla6 kardeşiz ben 5 ci kardeşim rahmetli oldu evin en küçügü oldum
04 Yorumla- +1 yıl
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah evet söylemiştiniz rabbim diğer kardeşlerine uzun hayırlı ömürler versin insallah 🙏🙏
- +1 yıl
Olmaz olur mu hiç rabbim sabrinida versin insallah
+1 yılİlk çocuğum garibanın yüzü gülür mü hiç 😅
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen yaa ilk çocuk olmak çok zordur gerçekten evin ikinci annesi rolü hep sizde olur sorumluluğu fazla olur ama güzel bir tarafıda var kardeşlerinin senin gibi güzeller güzeli bir ablası olur... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🌹☘️🌹
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlk çocuğum ben , memnunum çünkü kardeşim var 🖤
02 Yorumla- +1 yıl
Çok güzelmiş Gökhan bence kardeşin daha şanslı çünkü senin gibi bir abisi var... yorumun için çok teşekkür ederim Gökhan 🙏🙏
- +1 yıl
Eyvallah rengarenk. Rica ederim 😊
+1 yıl1 :) memnun sayılır
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aynen ilk cocuklarin durumu icler acisi😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen ortanca cocuk on kisiyiz masallah
00 Yorumla
+1 yılGaribanın yüzü gülür mü.
00 Yorumla
+1 yılBen 2. çocuğum ve halimden çok memnunum
00 Yorumlailk ve tek eşsiz bir çalışma ürünüyüm :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 556 cevap paylaştı. üçüncüyüm ama şımarık değilim 🤷🏻♀️
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yıl2. Çocuk memnun değilim. Tek olmak isterdim
00 Yorumla Ailenin 3. çocuğuyum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ailemin ikinci ve son çocuğuyum :D
00 Yorumla
+1 yılİkinciyim gayet memnunum
00 Yorumlaİlk çocuğum ne yazık ki
00 Yorumla
+1 yılson besik
03 Yorumla- +1 yıl
Ohh miss en güzeli en küçük olmak çok avantajlıdır... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
asil ben tesekkur ederim guzellik
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yıltek gayet iyi😀
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç değil biliyormusun tek çocuk olmak hep sıkıntı dir bu evlenince daha da sıkıntı olucak çünkü ailenin merkezi olursun annen seni kıskanır paylaşmak istemez buda evliliğinde sorun yaşamana sebeb olur. Beklenti daha çok artar oyuzden bir evin tek oğluyla evlenmek gerçekten zordur şahsen ben asla istemezdim
İlk çocuk olmak çok zor bütün sorumluuklar bizde
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle olur ilk çocuk olmak herzaman dez avantajdır ve sorumlulugu ağır olur
- +1 yıl
Aynen öyle çok haklısın
+1 yılBen tekim😂
10 Yorumla
+1 yılBen 14 son beşik
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkinci.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılbeşinci
00 Yorumla
+1 yılAltıncı
00 YorumlaBirinci
00 Yorumla
+1 yıl4 numero
00 Yorumlaİkincisi
00 Yorumla
+1 yılilk çocuğuyum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!