Ev sahipleri kendilerini ne saniyor?

Ben evliyim 1,5 yaşında kızım var ikinci çocuğuma hamileyim kira da oturuyoruz ev sahibiyle aramiz iyi değil bizden başka kiracı daha var yanımızda onlarla bu kadar uğraşmıyor sürekli bizi çıkarmaktan bahsediyor bugün yine laf söyledi canımı sıktı konuştu durdu bende kendimi ezdirmedim ağzının payını verdim söylene söylene gitti yatak odamızın camından bizi gizli gizli seyrettiğini gördüm süpürme bahanesiyle ve üstelik eşim yatakta yatarken uyuyordu müsait de değildi o da çok sinirlendi sürekli benim evim benim evim diyip duruyor ama bu yaptığı resmen suç namahrem diye bişey var adı üstünde yatak odası karı kocaya ait bir yer üstelik bu konuda hassasiz böyle bir terbiyesizlik olamaz eski evimizde de ev sahibi böyle kıl biriydi bütün ev sahiplerinin böyle olduğunu düşünüyorum artık iyi ev sahibi varsa da bize rastlamaz bu devirde zor kiracılara neler yaptıklarını az çok görüyoruz bende artık ev sahibiyle muhattap olmamaya karar verdim yaptığı terbiyesizliği düşünsün önce utanmaz bizim dinimizde böyle bir şey var mı yok sorsan müslümanız der ama Müslümanlıkla alakası yok kiramizi geciktirmiyoruz vaktinde veriyoruz sürekli bizimle uğraşıyor ama bugün yaptığı şey artık sabrımı taşırdı üstelik kadın üstüne vazifeymis gibi benim uykuma uyumama bile karışıyor gece çocuk uyumadigi için uyuyamıyorum çoğu zaman gündüz uyuyorum ona bile laf ediyor yok o da çocuk büyütmüş senin uykuların da bitmiyor bilmem ne bir sürü şey söyledi tasasi ona düştü sanki ona neyse cins yemin ederim ya bende karşılığını verdim daha bişey söyleyemedi söylene söylene gitmekle yetindi çıkacak durumumuz olsa bir dk durmayacağız ama yok bir süre daha katlanmak zorundayız eşim biseyler yapacak ve bizi 1 süre daha cikartamayacak kiracıların da hakları var çünkü!!! Ben artık muhattap olmayacağım kesinlikle bütün ev sahipleri böyle mi acaba? siz ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
Troll değil!!!
Ev sahipleri kendilerini ne saniyor?