Anadolu yakasının ulaşım problemi Avrupa yakasından bin kat daha beter diye düşünen tek ben miyim?

yıllardır yakınırım, nafile. ataşhrde ayrdılğm arkadaşm küçükçekmeceye varana kadar ben pendik yenişehire varamıyordum, bu kadar ki beter durumdayız. Bu hep böyle olmuştur.

Ve BUGÜN, 5km'lik yolu ( araçla 10, otobüsle 15/20dk) aşıp eve gelmem için 2 buçuk saat harcadım. bu sürenin yaklaşık 1saat47 dkıkası (abartı sıfırdır) gelmeyen ve gelince de dolu diye durmayan otobüsü beklemekle geçti. aynı otobüsten 3 kere geldi. 3ü de geç geldi ve sadece sonuncusuna binebildim.

m.. Kkk taksileri hepsi mi dolu geçer. onlara da binemedim. şu anadolu yakasnn temel sorunu araç kıtlığı...

Metroya bin diye saçma sapan zırvalamasn kimse. metro güzargahları da her yere gitmez avrupa yakasndaki gibi. şu an o kadar sinirliyim ki.. otobüse zar zor bindim. zaten bir taraftan o kalabalıktan istifade şerefsizin teki de taciz etti...

Güncellemeler
+1 yıl
şu detayı okuyup yorum yazın, inanın kaybetmezsnz. survivor mu anadolu yakası mı detaydan öğrenmiş olursunz
Güncellemeler
+1 yıl
Abi şu şehirde yaşamayan ve de detayı okumaya üşenen varlıklar yorum yapmasn. Plssss.. Zaten cinlerim tepemde. Biri, kadınlar araç kullanınca böyle oluyor diye saçmalamış, diğeri 5kmlik yol için otoban kullan diye önermiş. Alakaya maydanoz bir güzargah önerisi... Bir de cevap verince beğenmiyorlar...
Anadolu yakasının ulaşım problemi Avrupa yakasından bin kat daha beter diye düşünen tek ben miyim?