Aile & Toplum En çok ne hakkında konuşmayı seversiniz? Osmanlıtorunu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben Allah, Peygamber, Kuran, Hadis.. din iman hakkında konuşmayı severim mesela. En çok ne hakkında konuşmayı seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yerim ben bunu köpeği çok tatlı ya 🙂 1 102 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl yiyebilirsn artık kimin köpeğiyse. :D Yorumla Derinhayel +1 yıl Teşekkür ederim😂 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Böyle tatlı tatlı teşekkür edersen bende seni :D yerim Yorumla Derinhayel +1 yıl Ben hayvanları severim🙂 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Kedim var <3 Yorumla Derinhayel +1 yıl Hım muhabbet kuşu 🙂 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Aynı evde yaşarsak korkarım ki kedim onu yer sende beni terk edip gidersin giderkende belki pıçaklarsın beni :D Yorumla Derinhayel +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla Derinhayel +1 yıl Kuş ayrı yerde olur kedi ayrı yerde olur 😂😂 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Evlenip çocuk yapmayı hiç düşünmüşmüydün :D Yorumla Derinhayel +1 yıl Niye soruyon🤨 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl kedi cama zıplıyor arada uçan kuş görünce aynı evin içinde o garibi asla rahat bırakmaz tam bir avcı Yorumla Derinhayel +1 yıl Dediğime cevap vermedin başka laf diyon🤨 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Sana karşı bi yakınlık hissettim de içimden o soruyu sormak geldi :D Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl çok seyrek olan bişey bu valla belki on yüz milyon yıl önce birinden hoşlanmışımdır Yorumla Derinhayel +1 yıl Allah Allah😳 Yorumla Derinhayel +1 yıl herkes düşünür tabikide bende dusundum Yorumla Derinhayel +1 yıl Hım Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Bu düşünceler seni balayına götürebilir :D Yorumla Derinhayel +1 yıl Anlamadim Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl yani evliliği çok düşünürsen belki bi gün evlenip balayına gidersin demek istedim Yorumla Derinhayel +1 yıl Nasip kısmet bu isler Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Gelsen bir kere gitmesen bir daha :D Yorumla Derinhayel +1 yıl Bu ne simdi Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl yani sonsuz aşkım olmanı isterdim Yorumla Derinhayel +1 yıl 😳🫢.. Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl sevmek suç değilse ve izin de verirsen seni sevmek istiyorum haha :D Yorumla Derinhayel +1 yıl İkidebir niye guluyon Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Deliyim biraz :) ve pc den yazıyorum sınırsız emoji seçeneklerim yok Yorumla Derinhayel +1 yıl Deli olmaz Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Baban mı vermez sen mi diyorsun Yorumla Derinhayel +1 yıl Ben diyom Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Bende şimdi ille de sen ille de sen diyordum :D Yorumla Derinhayel +1 yıl Azer bülbül Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Muhterem babanız izin verirse ben kızını kandırırım bir şekilde hanımefendi Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Dikkat ettiysen gülmüyorum çünkü akıllandım *-* Yorumla Derinhayel +1 yıl Kandircanmi Yorumla Derinhayel +1 yıl Fark ettim Yorumla Derinhayel +1 yıl Ben ne yazdım konu nereye geldi 😂 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Evet seni her gece masallarla uyutucam öpücüklerle uyandırıcam :D Yorumla Derinhayel +1 yıl Gilmuyordun sen yine guldun Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Sen çok değerlisin <3 Yorumla Derinhayel +1 yıl Şok oldum market gibi😂 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Aşık oldum ferhat gibi :D Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Daha doğrusu niyet ettim sana aşık olmaya. D Yorumla Derinhayel +1 yıl Komik birine benziyon Yorumla Derinhayel +1 yıl 🤔... Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl espri şey yaptım ya :D cevap vermeyince güldürmeye çalışıym bari dedim Yorumla Derinhayel +1 yıl Adımız çıkcak şimdi sitede ya🙈 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Çekemeyen anten taksın. :D Yorumla Derinhayel +1 yıl Wowawww güzel👍👍😂😂 Yorumla Derinhayel +1 yıl 🤜🤛 🤛🤜... Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl herkes okuyomuş gibi geliyor şimdi yazışmalarımızı ondan bişey yazamıyorum : Yorumla Derinhayel +1 yıl Banada öyle geliyor sanki kötü bişi mi diyoz yani😂 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Aynen :D 7 den 70 e herkes okuyabilir burada saf saf seni seviyorum bunda ne var :) Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Benim birazcık uykum da geldi napalım Yorumla Derinhayel +1 yıl Saf saf mi 😒🙄 Yorumla Derinhayel +1 yıl Uyu Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Günaydıın Yorumla Derinhayel +1 yıl Tunaydin Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Nasılsınız prenses : ) Yorumla Derinhayel +1 yıl İyi bea seni sormalı 😂 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl bende iyi :D Yorumla Derinhayel +1 yıl Allah iyilik versin bu arada çok konuştuk🙈 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl evet ya öyle oldu :D bi' de yorum altından konuşuyoruz Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl konuşmayalım mı diyorsun yani daha fazla Yorumla Derinhayel +1 yıl burada herkes görüyor ama popüler oluruz yakında aboo🙄 kötü bişi demiyoruz ki yani🤣 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Sen popüler ol ben sana aşık 😅 Yorumla Derinhayel +1 yıl Hım 🤔.. Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl sen bana aşık ol xd Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl ya ben ne kadar çekingenim bi mesaj at diyemiyorum desem atar mısın acaba :D Yorumla Derinhayel +1 yıl Nerde görülmüş bayanın ilk adımı attığı🤨 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl sana karşı çok sevgi dolu hissediyorum kendimi. Yorumla Derinhayel +1 yıl 🧐...🧐🧐... Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl 3 yıldır seni arıyormuşum Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl daha rahat konuşabileceğimiz bir yer biliyor musun :D Yorumla Derinhayel +1 yıl Biliyorum🤭 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl oraya mı geçsek ( : Yorumla Derinhayel +1 yıl Bilmemm Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl Bilmem mi? zor günlerimde hep sen yanımda vardın Yorumla Derinhayel +1 yıl O şarkı guzel Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl ben sana mesaj atamıyoruuum :(( sen bana neden atmıyosunnn :D Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl aşk olsunnnnnnnnn 1 saattir cevap vermiyorsun Yorumla Derinhayel +1 yıl Atarsın seviyen yüksek biraz Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl mesaj kutun kapalı *.( Yorumla Derinhayel +1 yıl Sen biliyon ne yapman gerektigini ama kız gibi davranıyon 😒🤨 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl instagramın var mı ya da telefon numaramı veryim direk Yorumla Derinhayel +1 yıl Hyr Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl takip mi atıyım Yorumla Derinhayel +1 yıl Yok atma bı zahmet ya zahmet çok olcak ama heralde takip 😒 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl :D ya ben şimdi onu en baştan düşündüm de bu hesabımdaki görüşlerim sorularım falan biraz değişik açıkcası okumanı istemedim Yorumla Derinhayel +1 yıl Nasıl değişik ya kesin bir şey var demi🙄 du bakalim Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl yani kavram kargaşası yaşayabilirsin okurken :D neyin kafasını yaşıyorsam artık ama %80 insanları dine yönlendirmelik sorular soruyorum Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl niye kabul etmiyorsun takip isteğimi güzelim :D Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl ben sana kendimi aşık hissediyorum Yorumla Derinhayel +1 yıl Du bakayım bakalım 😒🙄🤨🧐 Yorumla Derinhayel +1 yıl Sen kabul etmiyon git ya 😡😡😡😡 hem takip diyor hemde kabul etmiyor git işine len Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl pc başında değildim ya Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl hemen kızmış arkamdan :D Yorumla Derinhayel +1 yıl Sadece beni takip ediyon güzel sevdim🙂🙂 Yorumla Osmanlıtorunu_ +1 yıl <3 Yorumla Derinhayel +1 yıl Özele bak sen😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yerim ben bunu köpeği çok tatlı ya 🙂
yiyebilirsn artık kimin köpeğiyse. :D
Teşekkür ederim😂
Böyle tatlı tatlı teşekkür edersen bende seni :D yerim
Ben hayvanları severim🙂
Kedim var <3
Hım muhabbet kuşu 🙂
Aynı evde yaşarsak korkarım ki kedim onu yer sende beni terk edip gidersin giderkende belki pıçaklarsın beni :D
😂😂😂😂😂
Kuş ayrı yerde olur kedi ayrı yerde olur 😂😂
Evlenip çocuk yapmayı hiç düşünmüşmüydün :D
Niye soruyon🤨
kedi cama zıplıyor arada uçan kuş görünce aynı evin içinde o garibi asla rahat bırakmaz tam bir avcı
Dediğime cevap vermedin başka laf diyon🤨
Sana karşı bi yakınlık hissettim de içimden o soruyu sormak geldi :D
çok seyrek olan bişey bu valla belki on yüz milyon yıl önce birinden hoşlanmışımdır
Allah Allah😳
herkes düşünür tabikide bende dusundum
Hım
Bu düşünceler seni balayına götürebilir :D
Anlamadim
yani evliliği çok düşünürsen belki bi gün evlenip balayına gidersin demek istedim
Nasip kısmet bu isler
Gelsen bir kere gitmesen bir daha :D
Bu ne simdi
yani sonsuz aşkım olmanı isterdim
😳🫢..
sevmek suç değilse ve izin de verirsen seni sevmek istiyorum haha :D
İkidebir niye guluyon
Deliyim biraz :) ve pc den yazıyorum sınırsız emoji seçeneklerim yok
Deli olmaz
Baban mı vermez sen mi diyorsun
Ben diyom
Bende şimdi ille de sen ille de sen diyordum :D
Azer bülbül
Muhterem babanız izin verirse ben kızını kandırırım bir şekilde hanımefendi
Dikkat ettiysen gülmüyorum çünkü akıllandım *-*
Kandircanmi
Fark ettim
Ben ne yazdım konu nereye geldi 😂
Evet seni her gece masallarla uyutucam öpücüklerle uyandırıcam :D
Gilmuyordun sen yine guldun
Sen çok değerlisin <3
Şok oldum market gibi😂
Aşık oldum ferhat gibi :D
Daha doğrusu niyet ettim sana aşık olmaya. D
Komik birine benziyon
🤔...
espri şey yaptım ya :D cevap vermeyince güldürmeye çalışıym bari dedim
Adımız çıkcak şimdi sitede ya🙈
Çekemeyen anten taksın. :D
Wowawww güzel👍👍😂😂
🤜🤛 🤛🤜...
herkes okuyomuş gibi geliyor şimdi yazışmalarımızı ondan bişey yazamıyorum :
Banada öyle geliyor sanki kötü bişi mi diyoz yani😂
Aynen :D 7 den 70 e herkes okuyabilir burada saf saf seni seviyorum bunda ne var :)
Benim birazcık uykum da geldi napalım
Saf saf mi 😒🙄
Uyu
Günaydıın
Tunaydin
Nasılsınız prenses : )
İyi bea seni sormalı 😂
bende iyi :D
Allah iyilik versin bu arada çok konuştuk🙈
evet ya öyle oldu :D bi' de yorum altından konuşuyoruz
konuşmayalım mı diyorsun yani daha fazla
burada herkes görüyor ama popüler oluruz yakında aboo🙄 kötü bişi demiyoruz ki yani🤣
Sen popüler ol ben sana aşık 😅
Hım 🤔..
sen bana aşık ol xd
ya ben ne kadar çekingenim bi mesaj at diyemiyorum desem atar mısın acaba :D
Nerde görülmüş bayanın ilk adımı attığı🤨
sana karşı çok sevgi dolu hissediyorum kendimi.
🧐...🧐🧐...
3 yıldır seni arıyormuşum
daha rahat konuşabileceğimiz bir yer biliyor musun :D
Biliyorum🤭
oraya mı geçsek ( :
Bilmemm
Bilmem mi? zor günlerimde hep sen yanımda vardın
O şarkı guzel
ben sana mesaj atamıyoruuum :(( sen bana neden atmıyosunnn :D
aşk olsunnnnnnnnn 1 saattir cevap vermiyorsun
Atarsın seviyen yüksek biraz
mesaj kutun kapalı *.(
Sen biliyon ne yapman gerektigini ama kız gibi davranıyon 😒🤨
instagramın var mı ya da telefon numaramı veryim direk
Hyr
takip mi atıyım
Yok atma bı zahmet ya zahmet çok olcak ama heralde takip 😒
:D ya ben şimdi onu en baştan düşündüm de bu hesabımdaki görüşlerim sorularım falan biraz değişik açıkcası okumanı istemedim
Nasıl değişik ya kesin bir şey var demi🙄 du bakalim
yani kavram kargaşası yaşayabilirsin okurken :D neyin kafasını yaşıyorsam artık ama %80 insanları dine yönlendirmelik sorular soruyorum
niye kabul etmiyorsun takip isteğimi güzelim :D
ben sana kendimi aşık hissediyorum
Du bakayım bakalım 😒🙄🤨🧐
Sen kabul etmiyon git ya 😡😡😡😡 hem takip diyor hemde kabul etmiyor git işine len
pc başında değildim ya
hemen kızmış arkamdan :D
Sadece beni takip ediyon güzel sevdim🙂🙂
<3
Özele bak sen😂
Güncel ülke sorunları
Tekstil, sanat, bilim, felsefe
Vücut geliştirme/Bodybulding.