uzuun bir hikaye ve olay örgüsünden bahsettiğim için şimdiden okumayı bırakabilirsiniz uzunluğundan veya olay mantığından yargılanmak istemiyorum. teşekkürler.
2004 doğumlu 12. sınıf öğrencisiyim. babam sanayide esnaf ve geliri çok yüksek ama annem bana ve kardeşlerime karşı çok cimri kendi tarafı olunca hiçbir şey gözüne gelmiyor.
bu hafta sonu ailem memlekete ziyarete gitti ben tek başıma kaldım ve dükkana baktım perşembe cuma cumartesi günleri. sürede dükkana 7000+1700 TL ödeme geldi babamı arayıp kendimin küçük çaplı bi ticaret yapmak istediğimi bu 1700 TL yi borç namına istediğimi söyledim bi kaç şey mırıldayıp kapattı. 1700 TL bu devirde pek bi para değil ve bizim dükkan içinde yüksek bi miktar değil. neyse bu parayla ticaret için 5 adet tech fleece aldım. 1 kaç saat önce geldi ve parayı istedi olayı anlattım para mı vermiyorum ben sana ne işin var diyor. ailemden gizli sigara içen biriyim bunu göz önünde bulundurmazsak bile verdiği bara okulda kahvaltı yapmama dahi yetmiyor. bunun arkadaşlarla eğlenmesi halısahası kız arkadaşı cart curt saymıyorum. ciddi ciddi 10 lira verdi geçen hafta parası olmasa ciddiyim umrumda olmaz okulda aç gezerim gece çalışırım ama parası var.
sadece para konusunda değil her konuda aşırı baskıcı. 18 yaşında bi erkek olarak gece dışarı cıkamıyorum. bu olaylar bir ay önce aşşırı artmıştı ve o kadar zoruma gidiyordu bir akşam işten geldi yine azarladı gitti. işte bunları düşünürken gece yarısı sinir krizi geldi böyle boruya vurucam karanlık etraf elime bi şey gelse atıcam kırıcam o şekil delirtti.
aynı gece çok şey düşündüm gitsem mi buralardan bilmediğim bi şehire diye 18 yaşında erkeğim hüngür hüngür ağladım
vee bugün yine aynı olay gidip annemi darlıyor odamdan duyuyorum söyle parayı versin diye sipariş vermesem parayı verip çıkıp gidicem ama sipariş verdim gelen ürünleri sattığıktan sonra aldığım parayı geri verip kaçmak düşüncesi aklımdan çıkmıyor ve büyük ihtimalle de bu gece uyutmayacak.
çok bunaldım cidden okurken ne anlatıyor bu diyebilirsiniz ama Ergenlikle felan alakası yok bir gece otostopla bilmediğim bi yere gidip çalışıp yaşamak istiyorum sanırım tek sonuç bu
baya bi şeyler yazdım sonuç olarak önümüz kış nereye gidiyim agalar tavsiye verin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer