Muhafazakar aile sorunu?

Merhaba yıllardır bu türkiyedeki solcu yaşam tarzı ile beraberinde muhafazakar yaşam tarzıylada içiçe yaşamaktayız. Bende her türlü yaşam tarzının farkında olup gençliğin ve ergenliğin getirisiyle birlikte kendi benliğini arayan ve ciddi anlamda sorgulayan her gençten biriyim. Küçüklüğümden beridir aile bağlarının her şeyden üstün tutulduğu muhafazar yaşam tarzının benimsendiği gelenek göreneklerin önemsendiği akraba ilişkilerinin arkadaşlık ilişkilerinden üstün tutulduğu bir ortamda büyüdüm ama bununla birlikte de aslında her ailenin içinde olan o düşünülenin aksine asla zihniyetlerin masum olmadığı insanlar ile birlikte yaşadım. o ortama adapte olmaya çalıştım. bir kız çocuğu aslında yaşım itibari ile bir kadın olmama rağmen (öyle hissedemesemde) tırnak uzatma olsun açık giyinme olsun saçlarını savurma gibi kendi bedeninden bir şeylerin sergilenmesi sorun ve asla kabul edilemez bir şey olarak büyütüldük bu yüzden artık cinsel kimlik olsun kendi benliğimin asla farkına varamayıp cinsiyetsiz bir birey olarak var oldum korkudan karşı cins e ilgi duymayı bırak hiç bir kimseye ilgi duymaya korkarak yaşadım bu kadar muhafazar yaşam tarzı maalesef geri dönülemez bir şekilde kimliksiz ve cinsiyetsiz bir toplum olarak yarattı beni. Bu yüzden her şeyin fazlasının zarar olduğunun farkında olarak ömür boyu mutsuz bir hayatım olduğunu biliyorum yinede bir umut ışığı arıyorum ben ve benim gibiler için çözüm bulabilecek varsa yorumlarda belirtebilirler
Muhafazakar aile sorunu?