Ben görücü usulü evlenmek istiyorum sevgili falan boş geliyor bana o yüzden yapmıyorum bi ara düşündüm sonra şu aldatmalar pis pis hareketler gelişince dedim en iyisi görücü usulü
Görücü usulü doğru olucagi gibi olmaya bilir bu gerçek lakin sevgi geçer aşk kalır günümüzün her ilişkisinde erkek kadında malefes tanışma konuşma sevisme seks ile biter sonra yeniden ilişkiye hazırlık başlar neder böyle sence eğitimsizlik
İşte şimdiki erkeklerin aklı fikri o söylediğin şeyde mesela karşı tarafı tanımak istese tamam olabilir erkeklerin nefsi biraz daha kadınlara göre daha çabuk kayabilir ama zaten ölümlü dünya yani ne gerek var eninde sonunda evleneceksin ne gerek var zina yapmaya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Haklısın, araba almak için yemeyip icmeyip kenara atıyordum, artık aldığım parayı harcicam direk
Ölümün yaşı yoktur ama daha 20 yaşındasın dayan belki alırsın inşallah
Girecegimiz 1 metrelik mezar sonucta
Öyle valla son durak orası
Yatın katın olsa ne olur arkadan kavga ederler
Öyle valla sonra beddua ederler en çok ona mal mülk verdi diye dua etmezler ah ah şu millet
Hee insan oglu nankordur hic azla yetinmeyi istemezler hep cok olsun
Öyle öyle maalesef
Doğru ever neden böyle dedin
Dost acı söyler
Ne için bunu dedin neyden etkilendin
Hiç bir şeyden hep aklımda zaten
Kaç yaşındasın ki
19 ma gircem işte ocakta
Sevgilin oldu mu hiç hayatında
Herşeyin ilki güzel derler
Ben görücü usulü evlenmek istiyorum sevgili falan boş geliyor bana o yüzden yapmıyorum bi ara düşündüm sonra şu aldatmalar pis pis hareketler gelişince dedim en iyisi görücü usulü
Görücü usulü doğru olucagi gibi olmaya bilir bu gerçek lakin sevgi geçer aşk kalır günümüzün her ilişkisinde erkek kadında malefes tanışma konuşma sevisme seks ile biter sonra yeniden ilişkiye hazırlık başlar neder böyle sence eğitimsizlik
İşte şimdiki erkeklerin aklı fikri o söylediğin şeyde mesela karşı tarafı tanımak istese tamam olabilir erkeklerin nefsi biraz daha kadınlara göre daha çabuk kayabilir ama zaten ölümlü dünya yani ne gerek var eninde sonunda evleneceksin ne gerek var zina yapmaya
Şöyle kadınlar daha istekli bence , kabul et , öyle ama seni cezbetmezmi bu durum biliyorum bakiremisn ama içinde olmadigin için bilmezsin
Bende hiç istek yok olmadı da
Belki uyarmamisindir ya da denememissindir doğal bence hanım efendi 😌😂
Anladım beyfendi teşekkür ederim iyi akşamlar
Himm sanada
Evet obyzuden hep harcıyorum
Oo ne güzel
Gel yiyek beraber
Yok sağolasın gardaş
Tamam unutmucam
Tamam 😂
Teiekkür ederim bu öğüdün için 😂
Rica ederim ne demek kardeşlik görevimiz