Bakıyorsun kız başını kapatmış, namazını kılıyor ama evli çocuklu birinin metr esi olmuş. Kızlık zar ını koruyor ama arka dan veriyor. Ondan sonra saf birini bulup beka retini veriyor ve benle evlenmen lazım bekar etimi aldın diyor.
Başka yerde adam 5 vakit namazını kılıyor ama zina ediyor. Onun bunun karısıyla kızıyla birlikte oluyor.
Başka yerde kadın 5 vakit namazını kılıyor, her yıl umreye hacca gidiyor, makam odasında devamlı kuran okuyor ama işyerinde gıcık olduğu bir kızı işinden attırmak için iftira atıyor kumpas kuruyor.
Başka yerde adam yetim hakkı yiyor, rüşvet yiyor, hırsızlık yapıyor, haksız kazanç elde ediyor yapıyor ama namaz kılıyor , kuran okuyor.
Adam zengin kadınla evlenip kadını dolan dırıyor malını mülkünü iç ediyor ama namaz kılıyor.
Başka yerde adam eski karısından olan oğluna şimdiki karısı istemiyor diye bakmıyor evden atıyor. Oğlu başka şehre gidiyor yatılı işlerde çalışıyor işten atıyorlar parasını vermiyorlar. Çoçuk sokaklarda kalıyor gidecek yer bulamıyor. Babasının evine geliyor babadı kapıdan kovuyor. O da gidip kendini bir ağaca asıyor. Bunu öğrenen babası ve üvey annesş hiç ağlamıyor, int ihar etti cehe nnem. lik oldu diyorlar.
Benim aklım almıyor bu insanları? Neyin kafası bu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer