Çok sıkıldım insnalardan sosyal olmak istiyorum bi yandan da yalnız olmak istiyorum
tüm erkekleri engelledim şu an sadece 2 3 kız arkadaşım var erkeklerle konuşmayı sevmiyorum bana iyi gelmiyor…
Çok sıkıldım insnalardan sosyal olmak istiyorum bi yandan da yalnız olmak istiyorum
tüm erkekleri engelledim şu an sadece 2 3 kız arkadaşım var erkeklerle konuşmayı sevmiyorum bana iyi gelmiyor…
Aşırı iyi olsa emin ol bu soruyu sormazdın, kendini destekleyecek görüşlere ihtiyaç duymuşsun bir tık istemsiz de olsa. İnsanlar bazen bunaltabilir. Burada en güzeli, istediğin zaman yalnız kalabilmektir. Ama sürekli yalnız olmak değildir. O yüzden aşırı iyi değil ama bazen kafa dinlemek iyi diyebiliriz. İnsan biriyle bir şeyler paylaşamıyorsa yaşayamaz.
Evet haklısın ama ailem yetiyor
Aile farklı, diğer şeyler farklı. İki boşluğun yerini hep aynı şey dolduramaz ki. Ailenin yeri kendine göre güzel, bu yalnızlık sadece aile ile gitmez. :) Aileye anlatamadığın şeyler de olur hayatta, ailesiz yaşayacakların da. :)
Kime anlatayım peki erkeklerin bana hiç bir yararı olmadı zarardan başka ve tecrübe edindim sadece bu.
Neden böyle düşünüyorsun? Hiç mi arka planda güzel müzikler çaldırmadılar kafanda? Hiç mi birini düşünerek uykusuz kalmadın ya da uyuyakaldın. Elbet sonrası kötü de bitmiş olabilir senin için ama güzel anlarını da bu kadar savurma derim ben.
Mesela hiçbir her zaman bitişik yazılır, al sana bir erkekten yarar. Öğretmiş oldum bu seni mutlu etmeli, etti mi xd
Hahah teşekkür ederim. Mutlu sonla bitmedikleri için zaten bitse şu an benimle olurlardı herkes takılmalık kafasında en azından 4 yıl falan böyleyim ben. Sonrasında da ciddi ilişkilere açık olacağım
Takılmak o kadar da kötü değil, sonuçta sen mutlu oluyorsan. Şöyle düşün, bugün bir kek yedin sevdin tadı da güzel, her gün o keki yemek zorunda bırakılsan sırf mecburiyet için bunu yapsan ölene kadar o zaman belki mutlu olmayacaksın. Yani mutlu sonla bitmiyorlar diye mutluluk vermiyorlar demeyelim biz ona xd Belki sen de böyle daha mutlusun ama farkında değilsindir. 4 yıl ne var grev mi yapıyorsun xxdd
4 yıl sonra okulum bitecek ve erkeklerle evlilik için konuşuyor olacağım
Takılmak bana göre değil herkese iyi gelen bişey bana iyi gelemeyebilir bana iyi gelmediğini ben geç olsa da sonunda anladım. Kendini bilen biriyim o kadar da değil yani
Okulun bitene kadar çok şeyde fikrin de değişecek ve kendini beklemediğin anda beklemediğin hikayelerin içinde bulacaksın, aha da görürsün xd
Sen çok biliyon sus hsjsjs
Bilirim ben xd
Düzgün çevre varsa sayısı önemli değil bence samimi kişiler olmalı dostlar arkadaşlar eğer yoksa yalnız kalmak daha iyi kötü arkadaş olacağına hiç olmasın daha iyi. Yalnızlığın iyi yanları var fakat bazen arkadaş veya duygusal boşluğa giriyor insan ama dediğim gibi artı ve eksileri var işte.
Cevap
7Cevap
hep senden bir beklentisi olan kişilerle konuşmak zor bana romantik ilgisi olan erkekleri kolayca siliyorum
Yalnızlık dediğin kadar iyi olsaydı bu konudaki düşüncene destek bulmak için beğenmediğin insanların görüşlerini almaya teşebbüs etmezdin.
Büyüme belirtisi 😂😂 aslında yalnız olmak istemiyorsun etrafta sana uygun birini bulamıyorsun
Kesinlikle 😊😊
Yalnızlık erkekleri engellemekten mi geçiyo mk kafaya baksana
Hahahaha ya farklı benim anlatamam
Nasıl farklı ulan anlat çabuk 😀
bende severim yalnızlığı ama arada arıyor insan sohbet edecek biri
Yani kimisi sever kimisi sevmez kişisel tercih biraz
Güzel değil ualnizlik
aferın sana devam
Eline koluna sağlık bu aralar yapmak istediğim 😂
bir yerden sonra sıkıcı
Ben öyleyim rahatım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?