Gerçekten de 29 yıldır görüştüğüm bir arkadaşım ailem gibi. En zor ve güzel anlarda aramızda mesafe olsa bile her zaman varlığını hissettiriyor. Umarım sizinde böyle güzel ömürlük arkadaşlarınız olur 😊😊

Gerçekten de 29 yıldır görüştüğüm bir arkadaşım ailem gibi. En zor ve güzel anlarda aramızda mesafe olsa bile her zaman varlığını hissettiriyor. Umarım sizinde böyle güzel ömürlük arkadaşlarınız olur 😊😊
1 tane öyle arkadaşım var yaklaşık 18 yıl oldu, arkadaş demek az kalıyor ya biz kardeşiz onunla, akrabalarımıza varana kadar tanıyoruz ve onlar tarafından da seviliyoruz, ikimizin ismi de aynı :D en iyi arkadaşınla aynı ismi paylaşmakta güzel gerçekten. Hayatta olduğumuz süre boyunca da kardeş olmaya devam edeceğiz. Gerçi yengemiz yani sevgilisi kıskanıyor bizim arkadaşlığımızı ama yapacak bir şey yok alışacak oda
AA kıskanmasına gerek yok gurur duysa ne mutlu 😊😊Bizde de farklı şehirlerde olsak bile gönül köprüsü her zaman devam ediyor :)
haha doğru gurur duysun :D Bunca yıl sonra yani her günümüz birlikte geçen yılların ardından dün başka şehre taşındı maalesef, işi gereği artık başka bir şehirde yaşayacak ama arabayla 3 saatlik mesafede yani devamlı git gel yapmaya devam edicez fakat yinede bundan sonra başka şehirde olduğu gerçeği üzüyor cidden
Belirli bir zaman sonra alışırsınız bir telefon kadar uzaklıkta misali 😊
Evet ya sizinkide maşallah 29 sene çok çok iyi ya
Teşekkür ederiz 😊
Yardıma ihtiyacın olursa her zaman yanındayım @ángelsinalasyocéano❤️❤️💕💖💖😍🙏💖❤️❤️💕💖😍💖💕❤️
Bir arkadaşım var kanatsız melek 😊 inşallah ömürlük olur arkadaşlığımız 😊
Estağfurullah. 4 yıl oldu tanışalı ve iyi ki diyorum minik yüreklerin abisi 😊😊
Allah razı olsun, estağfurullah arkadaşım 😊😊İyi ki hani bazı insanlar vardır görmesen bile kalpten kalbe yol var misali öyle 😊😊
Ecmain 😊😊
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Cidden gerçek bir arkadaş hazine değerinde. Buldum mu bırakmam her türlü vefa her türlü torpil her türlü sırdaşlık her türlü yancılık benden sorulur evelAllah ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
Cevap
11Cevap
Gittiği yere kadardır.
Değişiyor ya. Uzun süreli arkadaşlıklarım var 7 yıllık yok ama
Daim olsun güzel yüreklerle :)
Var var güzel yürekliler daim ol ♒
Bilmukabele 😊
27 yıllık arkadaşım var. hatta şu an seçimler ne oluru tartışıyoruz.
Ne güzel her konuda anlaşabilmek 😊Bizde mesela siyaset konuşmayız tartışma ortamlarına meyil vermemek adına
Keşke bazılarıda sizin gibi olabilse 😊
Çocukluk arkadaşım olan 3 kişi hâlâ aktif olarak arkadaşım
Bayiliyorum bu cok bilmis kisisel gelisim laflarina... ben 10 senelik cocukluk arkadasimla gorusmuyorum ne ailesi
10 senelik arkadaşımlarım var
Ne güzel daim olsun 😊
Sizin de :)
Teşekkür ederim 😊
Bu zamanda öyle arkadaş çok zor bulunur
Hiç düşünmedim aslında.
Ölene kadar devam
Ömrünü kendi belirler.
15 yılı devirdik kadim dostum ağabeyim ile
Arkadaşlıklarım uzun ömürlüdür.
En fazla bir yıl sürüyor
15 yıl