Güncellemeler
+1 yıl
Tahmin etmiştim linç edileceğimi fakat bu Allah tarafindan emir ediliyo Hani kadinlar Güvenebilecek Bir erkek ister ya Koruyabilecek ondan bahsediyorum
Kadınlar Allah Tarafında Erkeklere Emanet Onlar Bizlere Emanet Degerlilerimiz Bizlerin Kıymetlerini Bilmeliyiz Korumalıyız Sahip Çıkmalıyız Canımız Pahasına.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kadinlar: erkege ihtiyacimiz yok
Yine madinlar: yaaa 190 erkek isterim beni kollasin korusun yaaa
Brnim benliğim yalnızca bana emanettir. İyisiyle kötüsüyle
Ne demek istedigimi anladıniz mı?
Gayet anladım ve sonuna kadar yanlış olduğu görüşündeyim
Bunu ben söylemiyorum Allah tarafinda korumalısiniz ve sizlere emanet diye emir buyuruyor Allah
Güçsüz, aciz, yardıma muhtaç, yaralı bir kadın kendini bir erkeğe emanet ediyorsa orasını bilemem. Lakin, yazılan dönemde kadınların küçük görülmesinden kaynaklı erkeklerin kendini üstün görmesinin ardından bu söylenmiştir ancak. Zaten Müslüman değilim ve bu düşünceler de sapkın geliyor. Bu yüzden doğruluğunu kabul etmem
İşte bu dedigim müslüman için gecerli degil ve ben bunu belirtecektim belirtmedim kötü dünülür diye peki siz müslüman degilseniz bu soruda hakkıniz yok yerinizde yok bu soru müslüman olanlar için gecerli burada kötü düşünce algı yaratacak burayı kirletmeye hakkınız yok yorum yaptıysanizda müslüman olmadıgınizı belirtseydıniz
O zaman kadınlar niye Güvenebilecegi koruya bilecegi erkek ister
Sorun : "kadınlar kime emanet yeryüzünde" soruya cevap verecek kişinin bir kadın olması dışında faha fazla bir özelliği yok gibi görünüyor. Aşağısındaki açıklama ise bir düşüncedem ibaret. Kendi düşüncenizi bir Müslüman olarak cevaplamışsınız. Buradaki amacımız da soru cevaplamak olduğuna göre sence senin düşüncene göre cevaplamam biraz saçma olmaz mıydı? Her neyse, küçğk bir mevzu gereksiz uzadı. Bir sonraki sorularınızdan beni banlayabilirsiniz. Bu benim hoşuma gider, zaman kaybı gibi gereksiz bir şey yaşamam.
Koruyacak erkek isteyen kadınlar - yukarıda belirttiğim gibi- güçsüz, yardıma muhtaç, yaralı bir kadındır. Her kadın kendini koruyacak birisini istemez. Aksine sık boğaz etmeden sevgisini verebilen erkekleri daha çok severiz. İhtiyacımız olan korunmak değil, saygı duyulmak
Açıklamayı okumadan birdaha yorum yapma bu soru müslümanlar için gecerli illa bunu mu yazayim yazsamda yine okumassın okusaydin bu yorumları yapmazdın diye düşünuyorum ha bide okudun bütün kutsal kitaplarda Allahtan bahsediliyor Allatan Gunahlardan böyle kacamazsin Müslüman olmamala bütün kitaplar ayni hersey söyle ornek vereyim kitapların hepsi Öldürmeyin diyor
Direkt kitaplara inanmıyorum, peygamberlere inanmıyorum. Deistim. Bu yüzden geri kalan kutsal saydığınız kitaplar da bana bir şey ifade etmiyor
helalkeeeee
❤️❤️
Allah sizi İslah etsin Dogru yola koysun Insanlar din degistirerek gunah sayılmıyor zannediyor Allah her yerde☝
@nevarselam?
sana demiyorum kıza helalke diyorum.
@nevarselam sende mi Allaha inanmiyosun müslüman degilsin
Sonra niye inançlılar maldır
Anlamadım?🤔
?