- Aile & Toplum konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılDünya kadınlar gününün bir geçmişi vardır, bir anmadır aslında. Dünya erkekler gününün böyle bir geçmişi olmadığından ve toplumda yerleşmediğinden dolayı tebrik almaman normal. Ben bugün öğrendim şahsen.
53 Yorumla- +1 yıl
Keşke sonuna bir tebrik cümleside eklemiş olsaydın... Yinede sağol
- +1 yıl
Sona gelene kadar unuttum, tebrikler.😬
- +1 yıl
Ricalar 😅
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. 8 Mart kadınlar günü kadar ses getirmede de 56 farklı ülkede bugün kutlanır.
Sınırları koruyan, madenlerde can veren, toplumun en pis işlerini yapıp yine de medyada kendileriyle hiç bir alakası olmayan olaylarda, birtakım müptezellerin işlediği suçlar bahane edilerek "erkek terörü", "erkek şiddeti" gibi düşmanca söylemlerin hedefi olan kiminizin babası, kiminizin eşi, kiminizin abisi, kardeşi erkekleriz...
24 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın tebrik ederim 👏👏👏
- +1 yıl
O pis iş dediğin işlerde kadınlar da çalışıyor
- +1 yıl
Komutan hiç mi kadın görmediniz. ya da madenlerde çalışan kadın bi ben mi görüyorum
- +1 yıl
@yenibirüyegldi44 komutan kadın yok diye bir şey belirtmedim. Fakat bu işlerin büyük çoğunluğunu erkekler yapar. Madenci kadın hiç görmedim ayrıca. Varsa da bir elin parmağını geçmez. Ayrıca kadınların az sayıda olması erkeklerin bu işlerin büyük çoğunluğunu yaptığı gerçeğini değiştirmez.
Olsa ne olur olmasa ne olur iki taraf icinde söylüyorum sonunda çalış calış eve gel değişen ne var kutlamanda bir kutlanmayanda. Erkekler gününüz kutlu olsun dedim, cevap geldi teşekkür ederim bumudur istenilen şey bana göre çok saçma şeyler daha özel ve anılacak günler var tek taraflı bir torum yapmıyorum iki taraf içinde geçerlidir
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama yinede bilmek ve bilinmek bazen iyi hissettiriyo. Yani senede bir kerede olsa ilgi görmemiş insanlar oluyo ve bu günler o tür insanlar için moral oluyor. Yinede yorumunuzda haklısınız ve teşekkürler.
+1 yılÇünkü haberimiz yok Erkekler gününüz kutlu olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederimm 😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılZaten türk kızı kutlamasın benim günümü.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler olarak bu gibi seylere önem vermediginizden olabilir. Erkeklere sorsaniz özel gunleri pek hatirlamazlar mesela. Cocugunun kacinci sinifa gittiğini bilmeyenleri bile var bu ulkede. Bazi erkekler icin hediye bile önemli degildir, akliniza gelmez. Kadinlar bu gibi seylere, ozel gunlere ve hediyelere önem verdiği için biraz fazla ses çıkıyor o yüzden.
Bende kac defa erkek arkadaslara dogum gununde hediye almışımdır ama bir kiz arkadasa hediye verirken aldigim tepkiyi goremedim. Bu gibi seyler sizin icin olsada olur olmasa da olur durumundan kaynakli.
Kadinlar ise bu gibi seylere cok deger verirler. Bende sizlerde bir kiz arkadasinizin, annenizin, eşinizin ozel gununu kutlamazsaniz sıkıntı olur, kadin bekler boyle seyleri, hatirlanmasini ister. Siz erkeklerin boyle bir kaygısı yok pek. Ya da boyle bir kaygınız olsa bile yansitamiyorsunuz. Ya da gercekten boyle seyler kadinlar kadar umrunuzda degil. Mesele bence bu.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir günden evrenin haberi yok çünkü, ayrıca kadınlar günü anneler günü vs de artık eskisi kadar itibar görmüyor, hem ne önemi var millet kutlasa ne kutlamasa ne. Aman dert ettiğin şeye bak...😄 hadi gönlün olsun kutlu olsun...
17 Yorumla- +1 yıl
İşte bu ya 😅 teşekkürleerr 👏👏👏
- +1 yıl
Ama bak KS bile bu günü vitrine çıkarıp kutlamamış, KS canların suçu ne..😄 vitrindeki soruların hiçbiri bununla ilgili değil😉
- +1 yıl
Bu paylaşım vitrine çıkarıldı diye bildirim geldi ama paylaştığım zaman ve vitrinde zaten 😅😅 ayrıca bugün 56 ülkede kutlandı
- +1 yıl
Vitrin de 5 tane sizi var sabitlenmiş onlardan hiçbiri bu değil😉
- +1 yıl
5 tane soru*
- +1 yıl
O beş taneden dolayı altlarda kalmış olabilir o zaman
- +1 yıl
Altlar ama sayfa, sürekli değişiyor, sabit olanlar vitrin 🧐😄
Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Çünkü erkekler günlere önem vermez diye kutlanmıyor ama kadınlar günü öylemi o gğnü bi es geç gör bakalım tripleri
11 Yorumla- +1 yıl
Valla çok haklısın 😅
- Aile & Toplum konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir paylaşımda görmüştüm. Erkekler bile bu günü bilmiyordu 😂
Ama yine de Dünya Erkekler Gününüz kutlu olsun diyelim11 Yorumla- +1 yıl
Hahha teşekkürler 😇😅
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Wikiye baktım gerçekten varmış. İlk defa 1999'da dünyanın ücra bir köşesinde kutlanmış. İlk ve sondu sanırım
14 Yorumla- +1 yıl
Valla ilk ve sonmuş heralde 😅 birdaha erkekleri hatırlayan olmamış. Bu arada erkeklerin çoğuda bugünün erkekler günü olduğunu yeni öğrendiler 😅
- +1 yıl
😄 olsun be yinede birileri bizide layık görmüş ya bir güne. Her kimse gıyaben teşekkürler valla
Erkekler gününüz kutlu olsun. Toplum tarafından alışılagelmiş bi durum değil birçok kişi bunu bugün öğrendi sebebi budur die düşünüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
En güzel yorumu siz yapmışsınız. Teşekkürlerr 😇🤗
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDünya etkekler gününüzü en içten dileklerimle kutlarım neslinizin tükenmemesi dileğiyle nice mutlu yıllara 🤣🙋🤣🙋🤣
13 Yorumla- +1 yıl
Haha 😄😄 teşekkürler
- +1 yıl
Aman efendim rica ederim ne demek 🙋🙋🙋
- +1 yıl
😄😇✋
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖlürüz öldürülürüz. Manşet olamayız. Vatana kol bacak veririz. Kahraman sayılamayız. Madenlerde tersanelerde üç kuruş kazanmak için harcanırız kimsenin umrunda olmayız. Kadınlar eziliyor palavralarının gölgesinde can çekişerek varolmaya çalışan tüm erkeklerin erkekler günü kutlu olsun!!!
00 Yorumla Kardesim sen bilmiyor musun 250 gramin cok degerli oldugunu bizlerin dolu sayesinde kadinlar hamile kalir ama sanki tek baslarima parmaklariyla cocuk yapiyorlarmis gibi kadinlar buyuk goruluyor allah belasini verisn bu yuzyilinki kadinlari tepemize cikarip erkekleri arka plana ittiler lanet olsun bu duzene
00 Yorumla
+1 yılçünkü daha ünlü olmadı abisi biraz büyüsün hepimiz daha büyük doğum günü yapıcaz ona :)
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅 süper ya
+1 yılKS deki tüm erkekleri kutlarımmmm...(P. s-Pembe profilli erkekler hariç)
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederiiiiz 😇🥰
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBeni tebrik eden olmadı bende yapmadım ama senin günün kutlu olsun.
12 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah seninde...
- +1 yıl
Eyvallah saol
öğlene doğru kutlandıya knk :d
03 Yorumla- +1 yıl
Yazık ama 😒 erkeğe şiddet birde erkekler gününde
- +1 yıl
Göremeyizki reis. Kimse abartmaz ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇenin dünya erkekler gününü kutlamadılar mı oyyy kıyamam 😂😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
🥺🥺 kutlamadılaarrr... (😅😅)
+1 yılBugün kız arkadaşlarım pasta ile kutladılar günümü sağolsunlar benim gibi çok düşünceliler
10 Yorumla
+1 yılÇünkü dünya kadınların etrafında dönüyor. Kadınlar gününüde abartan kadınları havalandıran yine erkeklerdir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. her şey kadınlar lehine çalışıyor. Ama en çok ta onlar ağlıyor. Mağdur edebiyatları bitmiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin sanki bitiyor 🙂))
+1 yılne yaptıysak kendimize yaptık hocam.. suç kimse de değil.
02 Yorumla- +1 yıl
Hay ağzın bal yesin. Aynende öyle. Kadınlara bulunmaz hint kumaşı değeri verdiğimiz için bukadar burunları havada
- +1 yıl
demi. yüzüne bok atsan tutmaz kızlar var. ama senin bakmadığına millet koşuyor. hayata 1-0 geç kalmışız. şimdide havalarından geçilmiyor. erkeklik yerlerdeyken de kimse kutlamaz.
- Aile & Toplum konusunda 907 cevap paylaştı.
+1 yılBen bile kendi günümüzü bilmiyom millet nerden bilsin kutlu olsun
10 Yorumla
+1 yılKadınların haberi yok çünkü
13 Yorumla- +1 yıl
şu an haberi var olanlardansınız ama 😄
- +1 yıl
Erkekler gününüz kutlu olsun o zaman
- +1 yıl
Teşekkür ederimm 😇🤗
ahzjamzöaşöslaks büyük haksızlık
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅👏👏
+1 yılErkekler gününüz kutlu olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürleeer 🥰😇
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Gününüz kutlu olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederiiim 😇
üzme bizi be bro hatırlatma
15 Yorumla- +1 yıl
😄😄 farkedilmiyoruz bile kanka görüyonuz dimi
- +1 yıl
Aynen öyle be bro 😄 erkekler günümüz kutlu olsun
- +1 yıl
🤣🤣
Çünkü siz erkekler çok kötüsünüz neyiniz abartılsın
11 Yorumla- +1 yıl
Ama bu tür bir genelleme yapmak 30 yaşında birine hiç yakışmadı.
Gizli Üye(18-24)+1 yılkadınlar daha önemli 😌
11 Yorumla- +1 yıl
Eminim ki öyledir 😇
Erkekler gününüz mutlu kutlu hayırlı ve ahlaklı olsun🏵🏵🏵
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler😇 güzel bir yorum
Adam haklı kutlayın lan cimcimeler. dshdjsjsjs
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılHer gün erkekler günü zaten neden bugün de sizi abartalim ki
02 Yorumla- +1 yıl
Erkekler olmasa ilgileneniniz seveniniz bile yok be. Kızlar birbirlerini yiyip duruyo görüyoz çekemiyonuz birbinizi. Nolurdu şu yorumu yapana kadar bir tebrik yazsaydın
- +1 yıl
İlgilenen olması gerekmiyor ben hayatıma erkek almadım şimdiye kadar eksikliğini de hissetmedim
+1 yılNeden şaşırıyorsunki bu dünyada her şey zaten kadınlar için 😂🤭
01 Yorumla- +1 yıl
maalesef aynen öyle valla
Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Errrrkek. Günün kutlu olsun. Yerim senin testislerini.
01 Yorumla- +1 yıl
🤔🤔 hiç böyle bir kutlama almamıştım 😅 ama teşekkürler
harbidende kızlara gelince heryerde görüyom
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅👏👏👏
+1 yılBoyle bi gun mu varmis
11 Yorumla- +1 yıl
Valla bende bugün öğrendim 😅😅
Aile & Toplum konusunda 956 cevap paylaştı. Evet ya cok ayip
11 Yorumla- +1 yıl
😅😅
dünya erkek gününüz kutlu olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederiiimmm 😇
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGününüz kutlu olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😇
- Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılDünya erkolar gününüz mübarek olsun
01 Yorumla- +1 yıl
😅😅 teşekkürler
Aile & Toplum konusunda 675 cevap paylaştı. Ne olmuş bu günde erkekler günü seçilmiş.
01 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum valla 😅
Çünkü abartılacak bir şeyleri yok.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Günümüz kutlu olsun:)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. Para kazandırmıyor erkekler günü.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBugün mü erkekler günü
02 Yorumla- +1 yıl
Hı hı 😇
Cevap sahibi+1 yılErkekler günün kutlu olsun ozaman skjfd
+1 yılBizi adam yerine koymadıkları için 😄😅
01 Yorumla- +1 yıl
bizlere bamya diyen kadınlar utansın 😂
Erkekler abartmayı sevmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmrumuza takacak kadar değerli degilsiniz
00 Yorumla
+1 yılGünümüz de mi varmış
13 Yorumla- +1 yıl
Varmış valla 😄
- +1 yıl
Günümüz mübarek olsun dostum bunu kutlayalım 😂
- +1 yıl
😄😄 amin ecmain dkfm
+1 yılGerek yok.
00 Yorumla
+1 yılHer gün erkeklerin zaten o yüzden olabilir
018 Yorumla- +1 yıl
O günler bence eskide kaldı. Hayatın tadını kadınlar çıkarıyo valla
- +1 yıl
Keşke öyle olsa ama maalesef hâlâ gece dışarı çıkıp tek başınıza dolaşamiyoruz , ya da mini bir şeyler giydigimizde hâlâ saçma sapan şeylere maruz kalıyoruz... kısaca halâ sizler kadar özgür bir hayata sahip değiliz istediğimiz gibi yaşayamıyoruz her seyimize bir söz bir tabu dayatması var...
- +1 yıl
@Laqwze Avrupa da yaşıyorum zaten. Ama beni ilgilendiren kısım ülkem? Ben ülkemde de insan gibi yaşayabilmek istiyorum çok mu gördün
- +1 yıl
Burasi boyle yani toplum bu yapcak bir sey yok gece disari cikmanin marifet olmadigini anlamaniz lazim gece belalar daha cok olur niye bu kadar hevesleniyorsunuz ki ilginc ben de cikamiyorum hayatim riskde yani cikarsam sadece kadinlar icin riskli bir durum degil genel bir sorun bu
Bu ulkede genel adalet yok kadinlarin bu konuyu ozgurlugumuz kisitlaniyora getirip duyar kasmasi ironik bir durum - +1 yıl
Evet evet ironik. Keşke böyle yapacağınıza yanlış yapan hemcinslerinizin karşısına geçip dağ gibi dursaniz ama nerde anca cinsiyet savaşları yarışı
- +1 yıl
Yanlis yapanin karsisindayim zaten erkeklerin abaza oldugunu sapik oldugunu soyluyorum hep ama benim yapabiliecegim bir sey mi var bu konuda bu ulkede her kadin olmasada cogu kadin ozgurce disari cikiyor merak etmeyin geceleri disari cikan cokca kadin var barlara giden vs ayrica sadece erkeklerde degil kadinlarda da suc var onlarda dedikodu yapmayi cok sever kadinin adini cikarir erkek yapinca bir sey demez anlamissinizdir demek istedigimi umarim yani suc erkeklerde degil sadece
- +1 yıl
@PiLLy_BheBek giyim konusunu çok abartıyosunuz ve tüm canlılarda erkeğin ilgisi dişiyedir yaradılış böyledir ve hoş görünene her erkek bakar. Yani mini etek giyerseniz bacaklarınız güzel olduğu için sizi gören erkeğin fıtratı olarak dikkatini çekecektir ve bakacaktır (bilimsel olarakta bu böyledir). Dini inançlarda günah karşılanır açıklık ve dindar insanlarda size bakıp günaha girmemek için sizi kıyafet konusunda kınıyolar. Aslında erkek gözlerine sahip çıkacak kadında kıyafetine böylelikle sorun kalmamış olur ama iki tarafta bu konuda çekiştiği için asla çözülemiyecek ne yazıkki.
- +1 yıl
Niye batılı ülkelerin erkeklerinin fıtratı böyle değil o zaman? Onlar mini giyinen bir kadına şık olmuş zarif olmuş gözüyle bakıyorlar tahrik olmuyorlar. Bizim erkeklerimiz kadını cinsel obje olarak gördüğü için ne giyersen giy (kot bile olsa..) farklı niyetle bakıyorlar. Mevzu din ya da kadın bedeni değil mevzu erkeklerimizin kendini terbiye edememiş olması, kendini geliştirememiş olması. Bir erkek üstü çıplak gezebiliyor ya da sade bir şortla gezebiliyor dinin buna izin veriyor mu hayır neden erkek söz konusu olunca ona her şey mustehak çünkü ataerkil zihni ve baskısı var bu toplumda
- +1 yıl
Hayir ondan degil sadece oralarda seks cok erken yapiliyor daha 14 15 yasinda basliyor bizim ulkede 30 yasinda bile seks yapmamis adam var kadinlar isterse bulurken erkekler bulamiyor buda sapkin dusuncelere itiyor orada herkes rahat rahat sevisyor burada oyle degil bunun etkisi buyuk
- +1 yıl
O konuya gelecek olursakta bir müddet Fransada bulundum evet avrupada kadınlar Türk kadınları gibi kasvetli değiller bu yüzden erkekler cinselliğe aç değil. Kim kimle yatıp kalkıyor pekte takılan bişey değil ama Türkiyede hayatın ı versende bir kızla evlenmek zor olduğu için ve herşeye göğüs gerdikten sonrada o evlendiğin kızda hayatını burnundan getirdiği için... Yani aslında sorun yanlış dinselleşme ve kültür bozukluğundan kaynaklı. Bu ülkenin fıtratı bozuk
- +1 yıl
@Laqwze bi çekil aradan be kardeşim ya. Hay mq
- +1 yıl
Beyler beyler geçin bu boş lafları görende evli erkeklerimiz çok rahat duruyor sanacak aynı zihniyetteler onlarda ee hani acliktandi?
- +1 yıl
naturel_man evet ben bu ülke için "yetişememiş yetişkinler ülkesi" diyorum
- +1 yıl
@PiLLy_BheBek evet güzel bir cümle kullandın bu ülke yetişememiş yetişkinler ülkesi. Kadınıda pislik erkeğide pislik. Evli kadınlar da evli erkeklerde başkalarıyla düşüp kalkıyolar. (İyi olanları tenzih ederim)
- +1 yıl
Baskilanmak sapkinligi dogurdu sanırım...
- +1 yıl
Her toplumda olduğu gibi... İnsanı iradesine bırakmıyolar herkes başkasını yönetme çabasında kendinden haberi bile olmamasına rağmen
çünkü işler kadin üzerinden dönüyor..
011 Yorumla- +1 yıl
Hangi işler? Kadınlarmı maden ocaklarında, kadınlar mı sınırda asker, kadınlar mı koca gökdelenlerde ölüm tehlikesi olan vinçlerde , kadınlarmı yol çalışmalarında , hangi ağır işte hangi sanayileşme adı altında çakılan bir çivide kadın var? Hangi işler masa başı işler mi yoksa ev işleri mi?
- +1 yıl
Birde bilge ünvanındasınız ya 🤔😅
- +1 yıl
bilge unvani ile ne alakası var ne kadar saçma bir düşüncedesin sen. ? bu doğru Haklı vs demedim farkidaysan.. işler kadın üzerinden yürüyor demem kapitalist sistemin açıklamasini yaptım ben.. siz nereden anladınız bilemiyorum.. bu kadar tepkili olmadan cevabı düzgünce okuyun
- +1 yıl
Ben tepkili değildim ki gayet sakin yazdım aslında ama neden bu kadar ters bir yorum yapmışsınız anlayamadım. Neden biri haklı konuşunca bu duruma düşürüyosunuz kendinizi? Biri dediğinize karşı bişey söylediğinde haklı olduğunu görünce neden değişik konuşuyosunuz. Kadının emeğinide küçümsemiyorum ama siz erkeğin emeğini hiç sayıp işler kadın üzerinden dönüyo demişsiniz
- +1 yıl
Bu arada demek istediğini anladım 😅 biraz ironi olsun dedimde tartışmaya dönücek sanırım o yüzden kısa kesiyim bari. Evet ne yazıkki herkes kadın için yapıyo yaptığını
- +1 yıl
ben mi anlatmakta sorun yaşıyorum acaba... ben erkeğim ne de kadının emeğini küçümseme lden bahsetmiyorum nki.. neden kutlanmiyor demenize karşılık bunun sebebinin kapilaist sistem olduğunu söylüyorum. kadini önde tutuyor bu sistem diyorum.. hakli haksiz doğru yanlış meselesinden bahsetmiyorum ki.. neyse
- +1 yıl
Haha bir üst yorumda demek istediğinizi anladığımı belirttim ama neyse 😅 haklısınız
- +1 yıl
Ya hayır biraz saptırıp tartışmaya çekmek istedim de sonra sinirlendiğinizi görünce vazgeçtim 😅
- +1 yıl
😅😅 haklısınız son günler biraz rutin de geçiyo belki ondandır
+1 yılErkek nüfusuna sor bunu 🤔
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılöyle bir şey mi varmış?
01 Yorumla- +1 yıl
Varmış evet
Tebriğe gerek mi var
01 Yorumla- +1 yıl
Bence sırf nezaketende olsa gerek var. Her erkek aynı karaktere sahip değil kardeşim emin ol
Erkek yoktur
12 Yorumla- +1 yıl
Sana erkek denk gelmemiştir. Böyle konuşma
- +1 yıl
@Amanoof Bak şimdi alındım ama yaa🤣🤣🤣🤣
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası