Alkolik ebeveynler?

İnsanın aile içini birine açması çok zor olduğu için buradan yardım almak istedim. Benim annem ve babam alkol kullanıyor, babam gencliginden beri her gün içer boşluksuz, ama annem de 2 3 günde bir falan. Allah yukarda daha hiç babamın alkollüyken bi zararını görmedim en ufak bi sözlü siddeti dahi olmaz susar uyur sızar kalır en fazla. Sadece bir defa küçüklüğümde hayal meyal hatirladigim sarhoşken, ananeme daha yakın davranmıştı sarılmak ister gibi belki ben yanlış anladım bilmiyorum her neyse. Ama annem alkol aldığında bambaşka bi insan oluyor sürekli huzur bozuyor hakaret kavga gürültü kendini bilmiyor cocuklugumdan beri o kadar utanıyorum ki bu durumdan. Hicbisey yapmadigim halde bana sarıyor şu an 20 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç ağzımı açmadım çünkü aile yapımı normal sanardım ama görüyorum ki öyle değil. Ve artık tepki göstermeye başladım buna karşılık kavga daha cok arttı cünkü benim nankör saygısız olduğumu, o sarhoş diye aşağıladığımı falan söylüyor sen kimsin falan diyor. Yani ve daha içime oturacak birsürü kelime.. Ama ayıkken ilişkimiz o kadar mükemmel ki tarif edemem halbuki ben aileme çook bağlıyım onları çok seviyorum onların da bana sevgisinden şüphem yok. Ama bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim? Benimle aynı sorundan muzdarip birileri varsa dinlemek isterim. Çünkü 2 yıldır psikolojik tedavi görüyorum ve belki de bunların kaynağı çocukluk travmalarıdır. Şimdiden teşekkür ederim
Alkolik ebeveynler?