Kız basıma napıcam evet arkadaşlarım var giderim felan ama atmakla tehtıt ediyor sürekli hiçbir şeyimi beğenmiyor hep her şeyimi büyütüyor. Su içmesinden bile insana yorum yapıyo
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Babası bakmayan kıza arkadaşı ne kadar bajar misafir eder 3_5 gün ama daha kesin çözüm bulmalı çalışıyormuşun peki
Hayır çalışmıyorum atamaz ki evden çok saçma. Yalnız yaşayan arkadaşım bakmaz mı sence yemek paylaşmaz mı
Evden 18+ isen atar kanuni zorunluluk yok ve yalniz yaşayan arkadaşın misafir eder en fazla 1-2 hafta sonra laf sokmaya başlar yediğin zehir olur kız bu arkadaş dimi
Erkek
Atsa dava edemiyor muyum polis bişey yapamaz yani
Hayır yapamaz resitsin ve erkekse her öğün için bi kere ister karşılıksız kalamazsın ve sakin sana kal vs derse ona güvenip evi terk etme işine gelir onun
Haklısın ister :(
Bak nick açık gizliden çık baştan sona anlat bana neler yapılabilir bakalim
Nasıl yani takip edeyim mesaj at bari
İstek attım
Ne yaptın adamı bunalttın önce onu anlat bakalım.
Sadece nudelerimi gördü
bide onları beğenmediğimi düşünüyor kendini beğenmiş olduğumu sanıo bide peçete felan çok kullanıomuşum
Kendi alem yapıyo 10 bin harcıyo. Bana gelince peçete laf oluyo. Ev işi de yapmıyom öyle
Bıkere bile vurmadı vurmamak için böyleymiş ama psikolojimi skyo
Nudelerini mi gördu yok artık.
He
O adamda Eyyüp sabrı varmış çok şanslısın böyle baban olduğu için tatlı çocuk.
Şanslıyım da ben sakinken o niye olamıyo bana takık resmen.
Çok kırmışsın babanı demek bende babayım, yargılamadan anlamaya çalışsan belki farlı olacaktır. Her ne kadar sana kızsada şefkatini esirgemez ve esirgememeli.
Zaten vurduğu anda biter anneme vurduğunu çok gördüm ama bana bukadar şey yapmamak rağmen vurmadı. Şimdi de en ufak şeylerde bile kıyameti koparır takık hale geldi hep şüpheli hep. Şüpheli su içmeye kalkıyorum ne yaptın sen diyo. Nereye gittin diyor.
Anlıyorum ama şuanda benim nyle boğuştugumu bile bilmiyorlar. Hpv ile uğraşırken ben ilaç paramı bile başka yerlerden bulmaya çalışıyorum.
Bu durumda konuştuğun kız olsa evlenirdik yanıma alıp
Nerde yaşıyon
İstanbul
Ben değilim ya
Nerdesin ki
Denizli
O nasıl baba ya kendi gitsin evden çok istiyorsa
Yasin kaç peki neden böyle yapıyor
19. yemediğim yemekten tut bitiremediğim yemeklere. Banyoda kalma sürem de batıyo illa sürünerek yaşamak zorunda değiliz ki. Peçete kullanımımdan suiçişi şekline kadar kızıyo. Titiz olmama da kızıyo. Kendi alem yapıyo alkol ile rıskımı yiyo. Açgözlü diyolar bana zaten fakiriz ve böyle olmam normal gayet
Benim nude lerimi de gördü ben 17 yasımdayken. şu an 19 um. Ve kötü yollardan para kazanıom böyle biri yüzünden. Yol parası bile vermemek lazım diyor zaten yapılması gereken şeylerin lafını yapıyor. Eskiden anneme evden git diyip dururdu hala diyo şimdi de bana başladı. Ev masraflarını düşünüp düzgün kullanmadıgım için adı biriymişim. Benim işim değil o ayrıca peçete bile alamıyosak ben cidden sıkıldım. Kendimi beğenmiş olduğumu onları beğenmediğimi sanıyı öyle olsa bile haklıyım zaten. Ev işi de yapmıyom zaten sadece okuyom ve ders çalışıom başka bişi yapmıom.
Çok saçma takık hareketleri var. Mesela bana diyor ki senin yüzünden eve peçete almadım düşün bakalım nasıl birisin diyo. Deli mıdır nedir. Triplere giriyo boş boş.
Lise mi üni mi okuyorsun peki
Üniversite
Onun istediği bölümü bile okuyorum kurtulamadım bi
Bazı insanlar sorunlu doğar sorunlu büyür ve içindeki kötülüğü ailesine yansıtır keşke başka şehirde okusaydin okuldan sonra orada hayatına devam edebilirdin ya da okul harici iş arayabilirsin belli bir işin var mı bildiğin bir şey
Yok hiç çalışmadım
Kaç gün okula gidiyorsun kaç gün bossun mesela Starbucks gibi yerlere part time başvuru yap belli bir kazancın olması iyi gelir ayrıca ev ortamından biraz daha uzak olmak iyidir
Tek gün boşum haftada hiç çalışmadım bilmiyorum
KYK'ya bile başvurmama izin vermemişlerdi ihtiyacın yok okula gidip geliş paranı veriyoz zaten diyor aynen o yetiyo zaten allahm ya
İstanbul'da misin peki giyim mağazaları da olabilir yasin genç mutlaka ki aldığın yetmeyecektir malum fiyatlar
iş bulup eve çık veya sevgili yapv evlen
Calısıyormusun
Hayır
Babasıni evde istememeli