Nedenini bilmediğim bi şekilde dışlanıyorum?

Hayatımda ilk defa başıma böyle bişey geliyo lisede üniversitede hiç böyle bişey yaşamamıştım hep sevilen kişi olmuştum.. Yıllardır hayalini kurduğum mesleğe girdim ilk başlarda her şey çok iyiydi herkes çok iyi gibiydi yeni olduğu için. Sonra herkes gruplaştı ben tek kaldım resmen kızlar iki gruba ayrıldı biri kendilerini aşırı beğenmiş kimseyle muhatap olmayan tipler.. Diğerleride sıradan tipler ama beni dışlıyolar nedenini anlamadığım bi şekilde.. Planlara dahil edilmiyorum söylense bile yarım ağızla söyleniyo.. 3 aydır böyle. Genel olarak herkesle konuşan ama kimseyle samimi olmayan kişiyim.. Onlarla takılma diyceksiniz bu sefer hepten tek kalıyorum ve dışardan asosyal dışlanmış damgası yemek istemiyorum.. Ne tavsiye edersiniz ortamı değiştirme imkanım da yok.. Ve bunu yapanlar namazlı niyazlı insanlar ve bile bile yapıyolar bundan zevk alıyorlar.. Çok canım yani bigün ve beddua ettim bende onlara.. Allaha havale ettim siz ne tavsiye edersiniz geçici bi durum mu bu inşallah öyledir

Nedenini bilmediğim bi şekilde dışlanıyorum?