6. sınıfta seni baska okula gonderırız arkadaslarından ayırırız dediler basını kapatmazsan cocuk halimle ne bilicem kapattım iste, o zamanlar mutluydum arkadasımla beraber kapatmıştık, cevrem tarafından dislanmadım 8. sınıfta sınava hazırlanırken tutturdular imam hatipe gidiceksin diye, niyeymiş lisede erkekler kafamı karıştırırmış (?) neyse ilk LGS ye girenler bizler olduk ve iyi puan alamadım evımızın karşisindaki imam hatip tutmuyordu benı 40-50 km uzaktaki imam hatibe yazdırdılar, öğretmenler kötüydü, hedefım tıp olmasına ragmen daha ilk 3 aydan veterinerliğe kadar düstü. Neyse o imam hatibe severek max.1 ay gittim daha sonra sınıfımdaki arkadaslarım imam hatip ortaokulundan geldigi icin arapca vs. biliyorlardı ben hep geriydeydım ortalamam da baya düstü arapca yuzunden 2. sene sınıfta kalıyordum XD
neyse konumuzu gelıcek olursak okulun 2. ayından itibaren okuldan kacmaya basladım aptal bir guvenlık gorevlimiz vardı, müdürün 1 kereliğine verdiği cikis iznininin 200 tane ciktisini aldim ne müdür anladı 2 yıl boyunca ne de guvenlık gorevlisi.
okulun 4. ayına geldiğimizde ben her gun okulda yoktum, öğretmenler o kadar ilgisizdi ki zaten yoklama bile almıyolardı bazı kötü alışkanlıklar ve beyinsiz bir erkek arkadas edindim. yani kısacası lise hayatım berbat gecti sırf babamı tatmin edelim diye :)
10. sınıfa gelınce anneme basımı acmak istedigimi, böyle iyi hissetmedigimi zaten sosyal anskiyetem oldugunu insanlarla zaten iletişim kurmakta zorlandiğimi ve basortunun beni bu konuda geri ittiğini anlattım, tepkisi cok büyüktü baya bir tartıştık sonra ben gizlice açmaya basladım evden kapalı gidiyordum okulun tuvaletınde acip disari cikiyodum, kendimi böyle rahat hissediyordum.
neyse bunlar benı özel okula aldılar sonunda, galıba annem bir seyler farkettı bilmiyorum bana hic bir sey söylemediler, annem bana seni özel okula gönderiyoruz ama başını açmicaksın liseden sonra tamam mi diye cümleler kurmaya başladı ben de tm tm diye geçiştirdim, neyse 11 12 de özel okula gttim, kimseyle arkadas olamadım kimse benle konusmadı sadece kitap okudum ama genel olarak güzeldi ben eglendim.
neyse 12 yi bitirdik yaz tatilinde annemlere gene basimi acmak istedigimi söyledim gene tabıkıde cok buyuk tepkiler aldım 15-20 gun evde sadece bunun kavgasını yaptık en son babamdan kizim acik olursan namussuz olursun, seni öldürürler gibi cümleler duyunca basımdan kaynar sular döküldü lisede neler yaptıgımı kanıtlarıyla tek tek söyledim,"bak bakalım erkek var diye anadolu lisesine gondermediginiz kızınız kac tane erkekle takılmıs" diye. ne zannediyorsunuz basim kapalı diye hic bir sey yapamayacagimi falan mi zannediyorsunuz dedim,(o kadar sacma seylere bagliyorlarki inanamıyorum) bu sözlerim üzerine annem cildirdi allah belani versin demeye basladı ve ekledi eğer başını açarsan hic bir sey yapamassın bu evde. Şu an cok kotu durumdayım, yasamıyorum gibi bir sey yedigim 1 lokma yemegın hesabını gormeye basladılar, evde ıstenmıyorum galıba ve yakın zamanda gidicem gibi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Başını açma allahım emri ailen iyi olmanı istiyor senin sen istemeye bilir sin ama ailenin de sana karşı dinen görevleri var sana dinini ögretmeli dini yaşaman için anlatmalı emretmeli ler
Müslüman yobazlar bu dünyada bulundukları hangi yere medeniyet mutluluk. ve huzur getirmişler ki... arabistandan irana afganistandan pakistana tüm islam dünyasının hali ortada.
Siz getirdiniz mi huzur dünyaya amerikada Rusyası çini Türkiye si ortada
Mutluluk getirdiniz mi dünyada
@34muvahhid34 sen git bakalım japonyaya iskandinav ülkelerine falan git de bir medeniyet gör.
Kardeşim ben İslam medeniyeti neden başka bir medeniyet görmedim duymadım da yaşamadım da onların medeniyetin de huzur olsa mutluluk olsa bile ben Allahı ve Allahtan gelenleri kabül ederim ben sonuçta müslümanım Allah ve peygamber bana kötü bir şey emretmiyor
Zaten onların medeniyetin de huzur ve mutluluk yok sen inanmadığın için İslama onları bana savunuyor sun aslında sende İslamın güzel ligini biliyor sun ama sen kafana göre nefsine göre yaşamak istiyor sun ve de İslamı kabül etmiyor sun
@34muvahhid34 evet doğru. 9 yaşında da olsa regl olur olur olmaz kız çocuklarını zikmek serbest krndi gelinine göz koyup oğlundan boşayıp koynuna almak serbest hiç kötü bir şey emretmez muhammed. Haklisın.
Kardeş senin dediklerin art niyet sen bir araştır et olayı sonra gel konuşalım seninle neden evlenmiş kızlar kaç yaşında islamda evlenir regl olur falan her şeyi araştırma yap öyle konuş kulaktan dolma laflar ile degil senin zihniyetin de sadece sen degilsin başka insanda var denk geldi bana siz peygamberi kabül etmiyor sunuz siz Allaha inanırsınız sadece
dergi.diyanet.gov.tr/makaledetay.php?%20ID=13162
Al sana bizzat diyanetin linkini attım oku bakalım aysenin doğum. tarihi kaçmış
Diyanet hiyanet bizim için onların kitapları okunmaz
bazi şeylerin dinle alakası olmuyor maalesef.
@34muvahhid34 lan olum kıvırıp durma. Hadi onu da gectim kurandan sonra dinin direği sayılan hadistir. Hadis de 3 temel kaynağa dayanır
Imam-i buharı
Ebu davud
Ve müslim
3 u de açık ve net bir şekilde yazıyor aysenin 9 yaşında olduğunu
Neyin kafasını yaşıyorsunuz sizler yaa daha kendi dininizden ve peygamberim dediginiz adamdan haberiniz yok
Haberim var rahat ol seni Allaha havale ediyorum ben
Soran kişi sende sil şu soruyı MK yerinde senin yüzünden Allaha peygambere laf söyletiriyorsun kapansan ne olur sanki canım kardeşim mi olmak istiyor sun açılıp ta
@34muvahhid34 haşa yuce rabbimize kimse laf söyleyemez. Asıl yuce yaraticiya iftira atan sizlersiniz.
Ben 45 yaşındayım 40 sene iyi bir müslüman olarak yaşadım hatta dini de daha iyi bir müslüman olabilmek için araştırdım ama araştırdıkça tiksindim. Kendi gelinine göz koymalar 9 yaşında zavalli bir kiz çocuğuna tecavüzler cariyeler kadınlar... haa zsten kuran mevzusu apayrı resmen insan yazması olduğu açık ve ortada yüce tanrının işi gücü yok da muhammedun karılarının işleriyle mi ugraşacak. Zaten bilimsel olarak attık gecerliligi olmayan bir cok cahilce soz var. Neyse islamin tek dogru yeri var bana gore o da yuce tanriyi tanumlamasi o konuda hakkini yiyemem asla. Gönülden ve duzgun yapildiktan sinra kimsenin ibadetine de lafim yok. Ama artik kaein uzerinden dindarlik devsitilmesi kadina olan zorbaliklar ve baskilar midemi bulandiriyor.
Nereye gidicen mesela 😀
Nereye gidicen
Çok saçma
oha diyorum