Başımı açtim diye evde istenmiyorum?

6. sınıfta seni baska okula gonderırız arkadaslarından ayırırız dediler basını kapatmazsan cocuk halimle ne bilicem kapattım iste, o zamanlar mutluydum arkadasımla beraber kapatmıştık, cevrem tarafından dislanmadım 8. sınıfta sınava hazırlanırken tutturdular imam hatipe gidiceksin diye, niyeymiş lisede erkekler kafamı karıştırırmış (?) neyse ilk LGS ye girenler bizler olduk ve iyi puan alamadım evımızın karşisindaki imam hatip tutmuyordu benı 40-50 km uzaktaki imam hatibe yazdırdılar, öğretmenler kötüydü, hedefım tıp olmasına ragmen daha ilk 3 aydan veterinerliğe kadar düstü. Neyse o imam hatibe severek max.1 ay gittim daha sonra sınıfımdaki arkadaslarım imam hatip ortaokulundan geldigi icin arapca vs. biliyorlardı ben hep geriydeydım ortalamam da baya düstü arapca yuzunden 2. sene sınıfta kalıyordum XD

neyse konumuzu gelıcek olursak okulun 2. ayından itibaren okuldan kacmaya basladım aptal bir guvenlık gorevlimiz vardı, müdürün 1 kereliğine verdiği cikis iznininin 200 tane ciktisini aldim ne müdür anladı 2 yıl boyunca ne de guvenlık gorevlisi.

okulun 4. ayına geldiğimizde ben her gun okulda yoktum, öğretmenler o kadar ilgisizdi ki zaten yoklama bile almıyolardı bazı kötü alışkanlıklar ve beyinsiz bir erkek arkadas edindim. yani kısacası lise hayatım berbat gecti sırf babamı tatmin edelim diye :)

10. sınıfa gelınce anneme basımı acmak istedigimi, böyle iyi hissetmedigimi zaten sosyal anskiyetem oldugunu insanlarla zaten iletişim kurmakta zorlandiğimi ve basortunun beni bu konuda geri ittiğini anlattım, tepkisi cok büyüktü baya bir tartıştık sonra ben gizlice açmaya basladım evden kapalı gidiyordum okulun tuvaletınde acip disari cikiyodum, kendimi böyle rahat hissediyordum.

neyse bunlar benı özel okula aldılar sonunda, galıba annem bir seyler farkettı bilmiyorum bana hic bir sey söylemediler, annem bana seni özel okula gönderiyoruz ama başını açmicaksın liseden sonra tamam mi diye cümleler kurmaya başladı ben de tm tm diye geçiştirdim, neyse 11 12 de özel okula gttim, kimseyle arkadas olamadım kimse benle konusmadı sadece kitap okudum ama genel olarak güzeldi ben eglendim.

neyse 12 yi bitirdik yaz tatilinde annemlere gene basimi acmak istedigimi söyledim gene tabıkıde cok buyuk tepkiler aldım 15-20 gun evde sadece bunun kavgasını yaptık en son babamdan kizim acik olursan namussuz olursun, seni öldürürler gibi cümleler duyunca basımdan kaynar sular döküldü lisede neler yaptıgımı kanıtlarıyla tek tek söyledim,"bak bakalım erkek var diye anadolu lisesine gondermediginiz kızınız kac tane erkekle takılmıs" diye. ne zannediyorsunuz basim kapalı diye hic bir sey yapamayacagimi falan mi zannediyorsunuz dedim,(o kadar sacma seylere bagliyorlarki inanamıyorum) bu sözlerim üzerine annem cildirdi allah belani versin demeye basladı ve ekledi eğer başını açarsan hic bir sey yapamassın bu evde. Şu an cok kotu durumdayım, yasamıyorum gibi bir sey yedigim 1 lokma yemegın hesabını gormeye basladılar, evde ıstenmıyorum galıba ve yakın zamanda gidicem gibi.

Başımı açtim diye evde istenmiyorum?