Aile & Toplum Karşı yakaya mecbur değilseniz geçer misiniz? İstanbuldanbiriyim Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 2022 içinde sadece 3 kere karşıya geçmişim. ful anadolu yakasında geçmiş senem. Güncellemeler+1 yıl ... Karşı yakaya mecbur değilseniz geçer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Geçmezdim 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Anadolu da oturuyorum ama üniversitelerim Avrupa da oldu. 3 senedir de iş yerim Avrupa yakasında 😅 1 4 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl her gün kıta değiştryorsn desene Yorumla Gökay90 +1 yıl Aynen öyle ve kalabalığı görme 😂 tutunmadan gidebilirsin Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl hayal etmesi hiç zor değl benim için 😂 Yorumla Gökay90 +1 yıl Doğru ahahah Yorumla
hasanhceylan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Hergun geçiyorum Selimiye Ünalan Sultangazi Kurtköy 1 4 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl Mecburu geçiş sanırım Yorumla hasanhceylan +1 yıl Yoo öğrendim artık oraları da sorun değil Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl yani iş için filan değl mi. keyfi mş geçyorsn hergün hergün Yorumla hasanhceylan +1 yıl İş için keyfi de oldu artık Yorumla
mature_director_ist Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl hiç sevmem avrupa yakasını boğuluyorum, araçla geçeceksem şoför kullanır uyurum 1 0 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Avrupa yakasında oturuyorum ara ara gezmek için geçiyorum karşıya 1 0 Yorumla
Bahtsızzbedeviiiii Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı. İstanbul'a her gidişimde hep Avrupa yakasında geçer günüm 0 3 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl tanıdık varsa karşıda, normaldir Yorumla Bahtsızzbedeviiiii +1 yıl Herkes Anadolu yakasında yaşıyor. Ama gezilecek hep Avrupa yakasında benim için Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl pek katılmıyorum amamsenin görüşün sonuçta Yorumla
Tek-basına34 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. Ben hiç geçmedim Avrupa'dan 1 2 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl hep avrupada mısın yani, nasıl anlamadm Yorumla Tek-basına34 +1 yıl Avrupa yakasın dayım Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bende hiç geçmem kolay kolay 1 10 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl normalde hangi yakadasn Yorumla novel +1 yıl Konak tarafında Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl konak derken? Yorumla novel +1 yıl Konak--Karşıyaka işte birbirine bakan iki yaka. Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl 🙄🙄🙄 sen soruyu hiç anlamamışsın 😂 gerçek yakalardan bahsediyorm. adı yaka olanlardan değil😀 Yorumla novel +1 yıl bende diyorum bu nediyor ya :D :D Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl 😂😂😂 asıl ben diyorum bu ne diyor ne konağı hangi konak. ünlü konakları düşündüm bir an 😂 Yorumla novel +1 yıl kafanı karıştırdım ama değil mi :D amaç oydu Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl yaa yaaa 😂 kendi kafan da karştı tabi Yorumla novel +1 yıl Benim lafa hep karışık 😃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geçmem ya ben de anadolu yakasındayım 1 4 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl iş düşnezse geçmeyorum ben de artk. eskiden çok takıkırdm karşıda oysa Yorumla mature_director_ist +1 yıl anadolu yakası candır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet kesinlikle katılıyorum Yorumla mature_director_ist +1 yıl dragos daha candır :) Yorumla
alexander17 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Ben İstanbul’a dahi adım atmak istemem 1 8 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl kalabalık, gürültü vs vs mi.. sen nerelisin Yorumla alexander17 +1 yıl Sakaryada yaşıyorum. İstanbuldaki yoğunluk, trafik hayat pahalılığı beni o şehirden soğuttu Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl evet sanırım diğer şehirlere göre çok daha pahalı. hiç geldin mi peki. Yorumla alexander17 +1 yıl Geldim teyzem başakşehirde oturuyor. Gelmez olaydım. İçim dışıma çıktı yollarda Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl ahaha 😂 biz her gün kendi yakamızda bile 7 saat yoldayız Yorumla alexander17 +1 yıl Aman aman düşsün yakamdan İstanbul 😁 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl aslında bir kısım insan istanbulun yakasından düşse şehir boşalır, rahat ederiz 😂 Yorumla alexander17 +1 yıl Daha da artar nüfus yinede boşalmaz Yorumla
PembeDişFırçası_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Gezmek için geçiyorum geçilir ne var ki? 0 1 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl bir şey yok yahu, sordum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Avrupa çok boğucu 1 2 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl çok arap çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdiyi bilmiyorum ama hep boğucu bir havası vardı Avrupa'nın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Geçmezdim
Anadolu da oturuyorum ama üniversitelerim Avrupa da oldu. 3 senedir de iş yerim Avrupa yakasında 😅
her gün kıta değiştryorsn desene
Aynen öyle ve kalabalığı görme 😂 tutunmadan gidebilirsin
hayal etmesi hiç zor değl benim için 😂
Doğru ahahah
Hergun geçiyorum Selimiye Ünalan
Sultangazi Kurtköy
Mecburu geçiş sanırım
Yoo öğrendim artık oraları da sorun değil
yani iş için filan değl mi. keyfi mş geçyorsn hergün hergün
İş için keyfi de oldu artık
hiç sevmem avrupa yakasını boğuluyorum, araçla geçeceksem şoför kullanır uyurum
Avrupa yakasında oturuyorum ara ara gezmek için geçiyorum karşıya
İstanbul'a her gidişimde hep Avrupa yakasında geçer günüm
tanıdık varsa karşıda, normaldir
Herkes Anadolu yakasında yaşıyor. Ama gezilecek hep Avrupa yakasında benim için
pek katılmıyorum amamsenin görüşün sonuçta
Ben hiç geçmedim Avrupa'dan
hep avrupada mısın yani, nasıl anlamadm
Avrupa yakasın dayım
Bende hiç geçmem kolay kolay
normalde hangi yakadasn
Konak tarafında
konak derken?
Konak--Karşıyaka işte birbirine bakan iki yaka.
🙄🙄🙄 sen soruyu hiç anlamamışsın 😂 gerçek yakalardan bahsediyorm. adı yaka olanlardan değil😀
bende diyorum bu nediyor ya :D :D
😂😂😂 asıl ben diyorum bu ne diyor ne konağı hangi konak. ünlü konakları düşündüm bir an 😂
kafanı karıştırdım ama değil mi :D amaç oydu
yaa yaaa 😂 kendi kafan da karştı tabi
Benim lafa hep karışık 😃
Geçmem ya ben de anadolu yakasındayım
iş düşnezse geçmeyorum ben de artk. eskiden çok takıkırdm karşıda oysa
anadolu yakası candır
Evet kesinlikle katılıyorum
dragos daha candır :)
Ben İstanbul’a dahi adım atmak istemem
kalabalık, gürültü vs vs mi.. sen nerelisin
Sakaryada yaşıyorum. İstanbuldaki yoğunluk, trafik hayat pahalılığı beni o şehirden soğuttu
evet sanırım diğer şehirlere göre çok daha pahalı. hiç geldin mi peki.
Geldim teyzem başakşehirde oturuyor. Gelmez olaydım. İçim dışıma çıktı yollarda
ahaha 😂 biz her gün kendi yakamızda bile 7 saat yoldayız
Aman aman düşsün yakamdan İstanbul 😁
aslında bir kısım insan istanbulun yakasından düşse şehir boşalır, rahat ederiz 😂
Daha da artar nüfus yinede boşalmaz
Gezmek için geçiyorum geçilir ne var ki?
bir şey yok yahu, sordum
Avrupa çok boğucu
çok arap çünkü
Şimdiyi bilmiyorum ama hep boğucu bir havası vardı Avrupa'nın