Aile & Toplum Neden uyumadınız ne yapıyorsunuz? souflet Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 017 Yapay Zekaya Sor ben bu şekil Güncellemeler+1 yıl güncel Neden uyumadınız ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Uykum gelmemişti 0 0 Yorumla
desouza1907 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ibadet ediyorum pp deki aynadan nie herkeste var la 1 0 Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 663 cevap paylaştı. Çalışıyorum ama engel olmaya çalışıyor gibisin :D :P 1 0 Yorumla
__SoulleSs__ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kimini ateş basar böyle kimi de düşüncelerden uyuyamaz) 1 0 Yorumla
uslu27 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Neden uyumadım uyudum Sabah Namazını kıldım birazdan da işe gideceğim 0 0 Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Oyun oynuyordum sıkıldım kapattım, uyuycam şimdi sanırım. 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Vay anam vay yatıyoz 😂https://www.youtube.com/embed/5kZvZQ9VBrY 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl sen boşalamadın mı hala uyumak için ıslak bekleme boşal uyu rahatla 0 0 Yorumla
myhunter Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl sence sertleşti inmesini bekliyom.film açtım. 1 1 Yorumla myhunter +1 yıl yardımcı olursan karşılığını alırsın. Yorumla
Bertukann Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Neden böyle saçma fotolar nudeler atma ihtiyacı hissediyorsunuz? 0 0 Yorumla
zeyy-1 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl akasya durağı izliyorum 2 1 Yorumla dincbeyer +1 yıl Zeyy_1 biraz tuhaf oldum uyuyamıyorum Yorumla
xoneda Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Müzik felan dinliyorum öyle uykuda yok 1 2 Yorumla anonimbiri29 +1 yıl @xoneda Ne dinliyorsun? Belki öneride bulunursun banada Yorumla xoneda +1 yıl Kürtçe şarkı dinliyorum spotify'dan open.spotify.com/.../1V6Vt7YncjehXY5fMUPsZB Yorumla
xgerard Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Bayıldım bacaklar süper 😍 1 0 Yorumla
Tumisimlerialmisiniz Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Mesaj kutuna bakabilir misin? 0 0 Yorumla
Tolga2021 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Uzanıyor um uykum yok 0 1 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Sen ne yapıyorsun Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. kafamda deli sorular olabilir de ondan :D 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yanında olmak vardı 😋 0 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Saçma sorulara saçma cevaplar atıyorum. 0 0 Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 56 , eic 82% +1 yıl uykusu gelip seni göreninde uykusu kaçar yahu 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yatakta boş yapıyorum😂 0 1 Yorumla Black1710 +1 yıl İşten çıkıyorum daha yeni Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Uykum yok üşümüyor musun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Üşüceksin kız :D 0 2 Yorumla souflet +1 yıl yok ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eve geldim simdi pcye geçtim KS bakınıyorum Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Peluş ayıcık mısın sen? 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. hem uyudum hem uyandım 0 0 Yorumla
1berfin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. sadece düşünüyorum 2 1 Yorumla dincbeyer +1 yıl @1berfin neyi düşünüyorsun benim düşündüğümü mü düşünüyorsun sen de Yorumla
biranonimimişte Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl İyi hissetmiyorumdur belki :) 2 3 Yorumla dincbeyer +1 yıl @biranonimimişte rahatsız mısın yok sa Yorumla biranonimimişte +1 yıl Ruhum :( Yorumla dincbeyer +1 yıl @biranonimimişte Ruhunmu daraldı gel can sıkıntısı gider Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Bu fotodan sonra insanın uyuma ihtimali var mı 0 0 Yorumla
Beyzaksl Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Karnım ağrıyor 2 1 Yorumla dincbeyer +1 yıl @Beyzaksl geçmiş olsun sana bir ağrı kesici lazım Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 931 cevap paylaştı. Uyandik kiii 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Senin şekil iyiymiş 0 0 Yorumla
Irz_Düşmanı Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Bu halde odamda olsan düşünemiyorum, afeti devran 0 0 Yorumla
TilkiS2mi7 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 398 cevap paylaştı. Minik ayı 🍕 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Uykum gelmemişti
ibadet ediyorum pp deki aynadan nie herkeste var la
Çalışıyorum ama engel olmaya çalışıyor gibisin :D :P
Kimini ateş basar böyle kimi de düşüncelerden uyuyamaz)
Neden uyumadım uyudum Sabah Namazını kıldım birazdan da işe gideceğim
Oyun oynuyordum sıkıldım kapattım, uyuycam şimdi sanırım.
Vay anam vay yatıyoz 😂
https://www.youtube.com/embed/5kZvZQ9VBrYsen boşalamadın mı hala uyumak için ıslak bekleme boşal uyu rahatla
Siz yatakta osururken ben yeni işten geldim neden olacak :)
sence sertleşti inmesini bekliyom.
film açtım.
yardımcı olursan karşılığını alırsın.
Neden böyle saçma fotolar nudeler atma ihtiyacı hissediyorsunuz?
akasya durağı izliyorum
Zeyy_1 biraz tuhaf oldum uyuyamıyorum
Müzik felan dinliyorum öyle uykuda yok
@xoneda Ne dinliyorsun? Belki öneride bulunursun banada
Kürtçe şarkı dinliyorum spotify'dan
open.spotify.com/.../1V6Vt7YncjehXY5fMUPsZB
Bayıldım bacaklar süper 😍
Mesaj kutuna bakabilir misin?
Uyku lanetli bir şey ua
Uzanıyor um uykum yok
Sen ne yapıyorsun
onuda çıkartsan tam olacak :D