Aile & Toplum Hadi d c oynayalımm? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Saçmalamak yasak gerisi serbest Güncellemeler+1 yıl Herkes birbirine sorabilir arkadaşlaar Hadi d c oynayalımm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Doğruluk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sarışın mı esmer mi kız da erkek de olabilir farketmez u Barış_LonelyForever +1 yıl Sarışın
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doğruluk demek istiyorum ama cesareti kimse yazmamış. İkiside olsun. :) 0 6 Yorumla Soran +1 yıl En son kime ne yazdın cesaretlik olarak daa profili değiş sjdjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızlar soruyordan bahsediyorsan bir kadın oğlunla sağlıkla ilgili soru sormuştu onu cevaplamıştım. Yorumla Soran +1 yıl Hayır normalde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normalde de oymuş :) Daha yeni yazdım çünkü Yorumla Soran +1 yıl Wp falanda yani efnngddde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lisedeki erkek arkadaş grubunda bir şey yazılmış. Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 833 cevap paylaştı. Herkes d demiş bende c diyorum o zaman 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl En son ne zaman yaşadın ne anlarsan Yorumla Muhdar +1 yıl Oldu 4 ay sanırım Yorumla
Şehrinkralı Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cesaret diyorum en fazla ne isteyebilirsin ki 😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Profiline düzgün bir fotonu koy hadi bakym 😁😅 Yorumla Şehrinkralı +1 yıl Lafımı geri alıp doğruluk diyebiliyor muyum 🙄😄 Yorumla
MayaaGüzel Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Doğruluk olsun 0 6 Yorumla MayaaGüzel +1 yıl Bana başka bir soru gelsin Yorumla Soran +1 yıl Tamamm ee hiç birinin sırrını başkasıyla paylaştın mi Yorumla MayaaGüzel +1 yıl Paylaşmadım en dikkat ettiğim şey peki ben sorayım doğruluk mu cesaret mi Yorumla Soran +1 yıl D diyoruum Yorumla MayaaGüzel +1 yıl En son ne zaman ağladın? Yorumla Soran +1 yıl Bugub film için agliycaktjm tuttum kendimi Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ok d 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaşın gerçek mi Yorumla Aishalover +1 yıl Evet Yorumla
trcengiztr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl C diyelim bizde 😬😬 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Aşk adamı mısın yoksa çapkın nefes alsın yeter diyen mi Yorumla trcengiztr +1 yıl Tabiki aşk adamıyım. 💫💫 Yorumla trcengiztr +1 yıl Ama D oldu bu sanki 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Pardon yanlış okumuşum ama olsun skdjdnd Yorumla trcengiztr +1 yıl Aynen 😂😂 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. D diyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerelisin Yorumla Konrad027 +1 yıl Antep Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Mahmut bence. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne anlamadım Yorumla
Alperenx33 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 60% +1 yıl Doğruluk 0 29 Yorumla Soran +1 yıl Okuyor musun okuyorsan bölüm ne Yorumla Alperenx33 +1 yıl Okumuyorum çalışıyorum Yorumla Soran +1 yıl Ne yapıyorsun özel deilse Yorumla Alperenx33 +1 yıl Barmenim Yorumla Soran +1 yıl Hm iyiymiss Yorumla Alperenx33 +1 yıl Evettt , nerelisin Yorumla Soran +1 yıl Rize aslen sen Yorumla Alperenx33 +1 yıl Mersin , nerede yaşıyorsunnn Yorumla Soran +1 yıl Düzce'de Yorumla Alperenx33 +1 yıl Antalya bende , d mi c mi Yorumla Soran +1 yıl D diyorum Yorumla Alperenx33 +1 yıl En son ne zaman yaptin ne anlarsan Yorumla Soran +1 yıl Bir kaç saat önce Yorumla Alperenx33 +1 yıl Güzelll , d diyorum tekrar Yorumla Soran +1 yıl En utanç verici anın Yorumla Alperenx33 +1 yıl Neden bu kadar özelleri merak ediyosun 😂 burdan anlatamam 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aslında normal sorular 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ama illa anlatmak zorunda değilsin jdjdjx Yorumla Alperenx33 +1 yıl Belki benim anım ozel 😂 Yorumla Alperenx33 +1 yıl Anlatasim da var da olmaz burada ayıp kaçar ksfkks Yorumla Soran +1 yıl He o zaman başka sorayım en son attığın mesaj neydi hadi bakalım 😅 Yorumla Alperenx33 +1 yıl İyi geceler demiştim sevdigim birisine Yorumla Alperenx33 +1 yıl D mi c mi Yorumla Soran +1 yıl C hocam Yorumla Alperenx33 +1 yıl Bana yaz 😂 çok büyük cesaret gerektiren bir sey 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aa neden ki ne 😅 Yorumla Alperenx33 +1 yıl Bilemezsin yazmadan 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür efenim ama boş ver 😄 Yorumla Alperenx33 +1 yıl 😐😕😏 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hımmm DDD 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kızların ilk neresine bakiyonuz Yorumla Deepsiz +1 yıl Yüzüne Yorumla Soran +1 yıl Güzell Yorumla Deepsiz +1 yıl D mi c mi Yorumla Soran +1 yıl C diyom Yorumla Deepsiz +1 yıl İmkan olsa yaparım dediğin bir şey söyle Yorumla Soran +1 yıl Banka soyup bir sürü para tır tır doldurup yoksullara dağıtırdım Yorumla Deepsiz +1 yıl Çılgınca 👍 Yorumla Soran +1 yıl Keşke olsa Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğruluk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç burdan sev oldun mu Yorumla MyᏇorld +1 yıl Yeees Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl d olsn 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Google en son arattigin şey Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl p*rno. d Yorumla
Danger97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Doğruluk 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hiç aldattin mi Yorumla Danger97 +1 yıl Hiç sevgilim olmadı ama olsaydı aldatmazdim Yorumla trcengiztr +1 yıl Yaktım 🚬 Yorumla Danger97 +1 yıl @trcengiztr ben kullanmıyorum benim yerime de bı tane yak Yorumla trcengiztr +1 yıl Senin yerine yaktım paşam Yorumla Danger97 +1 yıl @trcengiztr dumanın bol olsun Yorumla trcengiztr +1 yıl Eyvallah kral 👑 Yorumla Danger97 +1 yıl @trcengiztr 🤞 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olarr 0 1 Yorumla porifldekibendeğilim +1 yıl D olsa Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. D diyom 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkekler bir araya gelince en çok ne konuşur Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Her türlü muhabbet dönüyor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sor d 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilin var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok 4 ay falandır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıra bende d/c? Yorumla Soran +1 yıl D diyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan biriyle sexting yaptın mı hiç Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sor bakalım tekrar d Yorumla
ancephalos Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl doğruluk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl En sevdiğin yemek Yorumla ancephalos +1 yıl tam olarak karar veremiyorum ama kebap diyebilirim sanırım Yorumla
Shshjsj Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Doğruluk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl şu an ne yapıyorsun Yorumla Shshjsj +1 yıl Yatıyorum sen ne yapıyorsun? Tekrar doğruluk diyorum Yorumla
UmutsuzYaşam Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl D diyelim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaş kaç Yorumla UmutsuzYaşam +1 yıl 24... Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sor bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Adın ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hakan ya senin Yorumla
veysel12028insg Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Ben d diyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Pp öyle Yorumla veysel12028insg +1 yıl Güzel degilmi Yorumla
Osmanbabako Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl sor d 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç dışarda tuvaletini yaptın mı yakın zamanda sjdh Yorumla Osmanbabako +1 yıl yok yapömadım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Doğruluk 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bana bir soru sorma hakkın olsa bu ne olurdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En son ne zaman +18 video izledin Yorumla Soran +1 yıl Çook önce hatırlamıyorum bile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm D mi C mi Yorumla Soran +1 yıl D diyrm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu an hangi renk ic çamaşırı var üstünde Yorumla Soran +1 yıl Hayde eyi geceleer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Doğruluk
Sarışın mı esmer mi kız da erkek de olabilir farketmez
Sarışın
Doğruluk demek istiyorum ama cesareti kimse yazmamış. İkiside olsun. :)
En son kime ne yazdın cesaretlik olarak daa profili değiş sjdjd
Kızlar soruyordan bahsediyorsan bir kadın oğlunla sağlıkla ilgili soru sormuştu onu cevaplamıştım.
Hayır normalde
Normalde de oymuş :) Daha yeni yazdım çünkü
Wp falanda yani efnngddde
Lisedeki erkek arkadaş grubunda bir şey yazılmış.
Herkes d demiş bende c diyorum o zaman 😂
En son ne zaman yaşadın ne anlarsan
Oldu 4 ay sanırım
Cesaret diyorum en fazla ne isteyebilirsin ki 😄
Profiline düzgün bir fotonu koy hadi bakym 😁😅
Lafımı geri alıp doğruluk diyebiliyor muyum 🙄😄
Doğruluk olsun
Bana başka bir soru gelsin
Tamamm ee hiç birinin sırrını başkasıyla paylaştın mi
Paylaşmadım en dikkat ettiğim şey peki ben sorayım doğruluk mu cesaret mi
D diyoruum
En son ne zaman ağladın?