Başım açık diye ben dindar sayılmıyormuşum ibadetlerimin önemi yokmuş cehenneme gidecekmişim dediler. Bırakmalı mıyım?

Ben hemşirelik 1. sınıf öğrencisiyim.
Başım açıktır ama ibadetlerime önem veriyorum. Namazımı aksatmam şu an geçen ramazan ayından kalma orucumu tutuyorum.
Fitremi veriyorum Kuranımı okuyorum
Giyimim fazla açık değildir. Dekolte mini tayt crop vs giymem. Daha sade giyerim. İnsanlara yardimci olurum.
Her neyse kampüste dini bir tartışma oldu ben de ordaki herkes gibi ben de fikrimi belirttim bana bir susya sen açıksın ne konuşuyorsun dinin en büyük günahlarından birini yapıyorsun bir de konusuyorsun bizim gibi olmalısın vs moralim bozuldu birden tüm gözler üzerime döndü bir şey diyemedim bir kaç cümleyle geçiştirdim. Zaten böyle ortamlarda panik atağım tutuyor savunamıyorum kendimi haklı da olsam haksızda.
Ağlıyorum dünden beri her şeyi bırakmalı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Aynen öyle. Keşke ordayken kendimi biraz savunsaydım cok üzüldüm. Tartışma esnasında aklima bir sey gelmiyor hep sonradan geliyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Tesekkur ederim *
Başım açık diye ben dindar sayılmıyormuşum ibadetlerimin önemi yokmuş cehenneme gidecekmişim dediler. Bırakmalı mıyım?