Sevmiyormu önemsemiyormu?

Arkadaslar lutfen yardim edin kendimj yiyip bitiriyorum en fazla 3yilik bi iliskim var bu serefsiz beni bi kez yari yolda birakti tekrar basirtik yine kavgalar ediyoruz.
Ben hakli olmama ragmen kac gundur yazmadi sonunda yazdim ve bana sonra konusurz is var falan filan sonra eve gelmesine ragmen yazmadi ben yazdim tekrar istemisz konsauyodu ona hesap sormak isterken bana istelsiz cvplar veriypdu sonra yine bi bahne bulup taritisti ciki wpten ben yazdim senin derdim ne konusmamkmi evet yazdi bitsinmi istiyosun gerekirse bitsin dedi bende yani bitsinmi evet bitsin yazdi ve ben ona biseyler yazdim tm dedi sadece bu beni sevmiyormu?
Ben bunu o kadar simartimki artik kaybetme korkusu yok ben napmaliyim gunlerce yazmasa umrumda olmuyp ama ben uzuluyoum bu nasil pismanolur lutfen guzel fikirler verin yardci olun
Sevmiyormu önemsemiyormu?
Cevapla