Umurumda değil
Benim ne hayatım ne de yaptığım şeylerle ilgili ne düşündükleri asla ama asla umurumda değil
p*rno olsam bile bana ne dedikleri hiç umurumda deği
Sonuçta benim hayatım, kimseyi ilgilendirmez, kimsede nasıl bir hayat yaşadığıma karışamaz ha düşünürler isterse sapık, şerefsiz, bilmem ne zaten sırf bu sektöre girdiğim için tehdit edildim kaç kere, tehditlere boyun eğmem.
Eğer ben başkalarının tehditlerine göre ya da başkalarına göre yaşayacaksam yaşamanın anlamı kalmaz
Kendine göre yaşayacaksın öyle ya da böyle
Kişinin kendi tercihi ben kendime göre yaşıyorum kimseye göre yaşamıyorum yok şunu yaptım diye şundan aşağılandım vesaire umurumda değil.
Önemli olan mutluluk gerisi boş.
Kişilerin mutluluk tanımları farklı
Kimisi para ile, kimisi şöhret ile, kimisi cinsellikle, kimisi şunla bunla
Biz cinsel açıdan aşırı geri kalan toplum olduğumuz için
Her şeye bir şey derler daha dokunmadığın halde bile direk sapık derler
Çünkü algı artık o yönde gerek senin işin p*rno sektöründe olsun, gerek başka bir sektörde illa ki tehdit edilecen, küfürlerle maruz kalacan çünkü bizim toplum cinsel tabuları yıkamamış ve geride kalmış gelişmiş ülkelerde bile cinsel tabu yıkılmış öyle biri şu diye bu diye ilan edilmez algılanmaz bizde ön yargı çok cinsel olarak00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Belli bir toplumda belli bir düzende yaşıyoruz birlikte yaşıyoruz haliyle insanların Benimle ilgili ne düşündüklerinin bir önemi var tabii ki Her insanın her düşündüğünün bir önemi yok ama çevremdeki kayda değer insanların ne düşündükleri fikirleri beğenileri ya da eleştirileri önemli oluyor buna önemsemiyorum bana ne demek gibi bir lüksüm yok patronumun Benimle ilgili ne düşündüğü ailemin benim yaptıklarımla ilgili fikirleri düşünceleri mutlaka önemli arkadaşlarımın düşünceleri Sonuçta her şeyi kendi gücümüzle halledemeyiz insanlardan Yardım almak zorunda olduğumuz birçok konu var haliyle bir insandan ya da bir grup insandan bir yardım ya da bir destek Beklerken sizinle ilgili oluşacak kötü düşünceler sizin işlerinizin aksamasına neden olabilir bu nedenle insanların neler düşündüklerini ya da iyi düşünmeleri için neler yapmamız gerektiği konusu önemli
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Eğer yakınımdakilerden biriyse ve olumsuz bir düşüncesi varsa bunun sebebni sorarım ben öyle dostlara sahibim biz birbirimizin hatasını yüzümüze vururuz benim yüzüme vurulan hatada kendimi haksız görürsem düzeltmeye çalışırım ama yoldan geçen veya çarşı pazarda esnaf benimle ilgili ne düşünmüş umrumda değil çünkü onlar hep düşünür kuzenimle çıksam sevgili der gece görünsem bu saatte napıyor olur onlara muhabbet olsun konuşsunlar sorun yok.
00 Yorumla
- +1 yıl
ne yaparsak yapalım elbet eleştiren kötü düşüncelerde bulunan olur o yüzden insanların ne düşündüğünü o kadar de önemsemem. vicdanım ve aklım rahatsa o bana yeter.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- +1 yıl
Şu 1, 2 aydır hiç önemsemiyorum diyebilirim
Çünkü konuşan insanlara bakıyorum yarısı bilmediğinden konuşur yarısı cahilinden konuşur diğer yarısıda fesatlığından konuşur böyle insanları kafama takmak
saçma ve mantıksız değil mi 🌝10 Yorumla - +1 yıl
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Olması gereken kadar mühimser ve ciddiye almam gerekeni de kâle bile almamam gerekenleri de çok iyi bilirim evelAllah. İnsanlarca dikkate alınmak kendim ne denli istersem, ben de etrafımdaki insanları dikkate alarak yaşarım."Kimse umurumda değil" imajı benim düşünce biçimim ve duruşum değil. Benim herkes umurumda evet. Sadece "herkes" kâlbimde ve hayatımda olamaz, nett. ⭐ 😎😎
#tubasueda 🍀🍀00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
İnsanların şeffaflık düzeyiyle onlar hakkında duyduğum şüphe ters orantılı yani ne kadar şeffaf olurlarsa o kadar az şüphe duyuyorum. Olumsuz eleştiriye karşı tavrım da şu eğer objektif iyi niyetli ve samimi ise eleştrileri önemserim aksi halde ne kadar eleştiri yaparsa yapsın eleştirmeler benim için beş para etmez
00 Yorumla Pek umursamam samimi olduğum kişiler ya da samimi yapılan yorumlar ayrı tabiki ama insanların bi çoğu çıkarlarına pek hitap etmediğim için kararımı değiştirmeye yönelik düşüncede bulunurlar o yüzden böyle şeylere pekte itibar etmemek lazım
00 Yorumla- +1 yıl
Kendim açık sözlü olduğum için karşı cins ve hem cinslerimin düşüncelerine saygı duyarım kırıcı olmadıkları sürece.
Sonuç olarak herkes aynı şeyi düşünmeyebilir düşünmekte zorunda değil.00 Yorumla Eleştiri iyi niyetli ise can kulağıyla dinlerim. Eleştirmek için eleştiriliyorsam kulak asmam. İnsanları hiç umursamıyorum dersem yalan olur, kişiye göre değişir bende durumlar.
00 YorumlaBenim için değerli olanların düşünceleri benim için önemli önemserim. Değersiz olanlar umrum dışı olur zaten.
00 Yorumla- +1 yıl
Eskiden bir tik dinlerdim, bazi eleştirileri de beni rahatsiz ederdi ama şimdi umruma bile gelmiyor. Kafam rahat o yuzden
00 Yorumla - +1 yıl
Genelde bana kalbimi kıran aşağılayıcı şeyler dedikleri için ben de yalnızlıktan şaşmıyorum artık...
00 Yorumla - +1 yıl
Genelde herkesin canı cehenneme politikasıyla ilerliyorum, birinin benim hakkımda ne düşündüğü kendini ilgilendirir beni değil.
00 Yorumla - +1 yıl
Beni düşürecek bir düşünceyse zerre kadar önemi yoktur ancak beni geliştirecek bir düşünceyse gökteki yıldızlar kadar önemlidir
00 Yorumla - +1 yıl
Isteyen istedigini dusunsun oturup onlarin dusuncelerini kendime dert edecek kadar degersiz ve bos bir hayatim yok
00 Yorumla senin statün zaten insanların senin hakkında düşündüklerinden ortaya çıkıyor aşağı yukarı vali olsan ne olur adam olamadıktan sonra gibi bir durum
00 Yorumla- +1 yıl
Yakın çevredekilerininkini biraz diğerlerini ise hiç
00 Yorumla - +1 yıl
Hiç umursamam o konuda biraz gamsızım isteyen istediğini düşünebilir
00 Yorumla - +1 yıl
Çok kafaya takarım ama aynı zamanda umursamaz gibi hareket ederim.
00 Yorumla - +1 yıl
Takmam ben yaaa umurumda değil ben yanımdakilerle mutluyum..
00 Yorumla - +1 yıl
Babam görüşü dışında hiç kimsenin görüşünü önemsemem
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Olumlu eleştirileri önemserim. Saldırı tarzı cümleler umurumda olmaz
00 Yorumlau
+1 yılKimsenin benim hakkımda düşündüğü umurumda değil.
00 Yorumla- +1 yıl
Saygı çerçevesinde yapılan bütün eleştirilere karşı saygılıyım ☺️
00 Yorumla - +1 yıl
Eleştiriye açık bir insanım hee dinlemem o ayrı 😂😂😂
00 Yorumla - +1 yıl
Ben kendimi bildikten sonra insanların düşüncelerinin bir önemi yoktur..
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Cok takarım karakterime tüküreyim. Keske biraz daha dayanıklı olsaydim. maalesef kızım da cok hassas
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı. benim için önem arzeden kişilerde bıraktığım izlenimim önemlidir
00 YorumlaÖnemsemiyorum ağızlarının payını veriyorum susuyolar :)
00 Yorumla- +1 yıl
Eleştiriye kapalıyım ben biraz.
10 Yorumla Önemsiyordum ama bundan sonra önemsemeyeceğim.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı. çok önemsiyorum sanırım ben
00 Yorumlaİster istemez takıyorum kafama.
00 YorumlaEleştiri yapanın zekasına bakarım.
00 Yorumla- +1 yıl
Çok önemserim takıntı yaparım
00 Yorumla m
+1 yılPekte sallamıyorum hayat kısa
00 Yorumla- +1 yıl
Zerre önemsemiyorum umurumda değiller
00 Yorumla - +1 yıl
benim ne düşündüğümden önemsizdir 🙂
00 Yorumla - +1 yıl
Ailemin düsüncelerini sadece önemserim
00 Yorumla - +1 yıl
önemsemiyorum insanları kim umursar ki zaten