Aile & Toplum Ölçüsünü kaçırdığın ne var? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ölçüsünü kaçırdığın ne var? Güncellemeler+1 yıl başka Güncellemeler+1 yıl ... Ölçüsünü kaçırdığın ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Öylebi_İçimdengeldi Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% +1 yıl Kıskançlık. Ama herkesi değil sadece sevdiğim insanı çok kıskanırım hatta geçmişinden bile. Kıskanınca da uzaklaşırım böyle de lanet huyum var 😁 1 7 Yorumla Soran +1 yıl o zaman sen kimse de kalamazsın Yorumla Öylebi_İçimdengeldi +1 yıl Nedenmiş 😁 Yorumla Soran +1 yıl lanet huyun yüzünden :) Yorumla Öylebi_İçimdengeldi +1 yıl Kıskanmama gerek kalmayan biri olur belki 😀 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani kimi kıskanmazsın evli birini mi :) yoksa Yorumla Öylebi_İçimdengeldi +1 yıl Evli biri ne alaka 😁 yani ilk ve son aşkı ben olacağım başka kadınlarla samimiyeti olmayan, sadık biri gibi Yorumla Soran +1 yıl öyle birini bulursan bana da gönder me :) Yorumla
banayasall Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Her şey. Seviyorsam çok sevmiyorsam hic sevmiyorum. bi şeyi ya ölümüne istiyorum ya da hiç istemiyorum. Benim her şeyim ölçüsüz yani. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl zamanla düzelir umarım kötüymüş Yorumla banayasall +1 yıl Düzelmez o Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Çay içmek sanırım çayı fazla tüketiyorum işyerinde ya da evde 1 1 Yorumla Soran +1 yıl çok kötü değil çayın içine bir şey katmıyorsan :) Yorumla
Hayali-1-Karakter Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Susamlı çubuk bağımlısı oldum. 😅 çat çat inşallah onu bırakacağım. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bende eti pizza :) Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Viski içmem ya çok dertliysem 1 oturuşta 70 liği içerim valla 1 1 Yorumla bjiazad +1 yıl 50 likten sınra beni sik yokmu diğe bağrıyon Yorumla
UnnamedPlayer Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sigara bu aralar gerçekten b. ku çıktı :S 2. paket bitiyor :S 1 0 Yorumla
laylalayyla Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Bu aralar yemek yemek 🥲 1 1 Yorumla Soran +1 yıl keşke seni mutlu edebilsem Yorumla
1yakamooz Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 69% +1 yıl Fazla sevmek... Fazla değer vermek... 1 1 Yorumla Soran +1 yıl herkesi kendin gibi görme durum değişir Yorumla
zzaferz_18 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl abii bazen olabiliyo bazı şeyler 1 5 Yorumla Soran +1 yıl mastürbasyon gibi mi Yorumla zzaferz_18 +1 yıl yanii Yorumla Soran +1 yıl :) Yorumla Soran +1 yıl :) ... azalt Yorumla zzaferz_18 +1 yıl işte azda bazen oluyor Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yemeğğ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl çok mutsuzsun Yorumla Soran +1 yıl neden ki Yorumla
ucubesila Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kesinlikle kıskançlık deliye dönüyorum. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl bu bence bu dönemdeki neslin sorunu hiç kimseye güven olmuyor Yorumla ucubesila +1 yıl Maalesef öyle kimseye güven kalmadı Yorumla
Centirwomen Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yemek yemenin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl mutluluklar dilerim
Gizli Üye (18-24) +1 yıl libido 1 6 Yorumla Soran +1 yıl sitede çok takılma ya da takıl ama şikayet etme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neyi şikayet ettim la Yorumla Soran +1 yıl ölçüsünü kaçırmak aslında bir nevi bundan rahatsız olduğunu beyan etmektir libidona sahip çık donun hep ıslak geziyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ölçüsünü kaçırmaktan şikayet etmiyorum Yorumla Soran +1 yıl edeceksin yakında Yorumla bjiazad +1 yıl 😬 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. Yemek yemek 1 0 Yorumla
merve_sss Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Duygusallık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl kendin gibi görme insanları Yorumla
kimvurduyagidenadam Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Yanlızlık 1 6 Yorumla Soran +1 yıl geçer Yorumla kimvurduyagidenadam +1 yıl Bilinçli olarak tercih ediyorum. Lütfen geçmesin iyi böyle Yorumla Soran +1 yıl geçer geçer :) Yorumla kimvurduyagidenadam +1 yıl Ln olm ben böyle seviyorum ne geçecek. Yorumla Soran +1 yıl tamam inanmış gibi yapayım ama geçer :) Yorumla kimvurduyagidenadam +1 yıl İnanma çokta skimde Yorumla
oznurr_9004 Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl fazla sevgi..😔 1 2 Yorumla Soran +1 yıl her şey sana bağlı verme Yorumla oznurr_9004 +1 yıl haklisin Yorumla
Kyldrmx Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl mastürbasyon 1 2 Yorumla Soran +1 yıl çoğu bekar erkek gibi Yorumla Kyldrmx +1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kıskançlık. Ama herkesi değil sadece sevdiğim insanı çok kıskanırım hatta geçmişinden bile. Kıskanınca da uzaklaşırım böyle de lanet huyum var 😁
o zaman sen kimse de kalamazsın
Nedenmiş 😁
lanet huyun yüzünden :)
Kıskanmama gerek kalmayan biri olur belki 😀
nasıl yani kimi kıskanmazsın evli birini mi :) yoksa
Evli biri ne alaka 😁 yani ilk ve son aşkı ben olacağım başka kadınlarla samimiyeti olmayan, sadık biri gibi
öyle birini bulursan bana da gönder me :)
Her şey. Seviyorsam çok sevmiyorsam hic sevmiyorum. bi şeyi ya ölümüne istiyorum ya da hiç istemiyorum. Benim her şeyim ölçüsüz yani.
zamanla düzelir umarım kötüymüş
Düzelmez o
Çay içmek sanırım çayı fazla tüketiyorum işyerinde ya da evde
çok kötü değil çayın içine bir şey katmıyorsan :)
Susamlı çubuk bağımlısı oldum. 😅 çat çat inşallah onu bırakacağım.
bende eti pizza :)
Viski içmem ya çok dertliysem 1 oturuşta 70 liği içerim valla
50 likten sınra beni sik yokmu diğe bağrıyon
Sigara bu aralar gerçekten b. ku çıktı :S 2. paket bitiyor :S
Bu aralar yemek yemek 🥲
keşke seni mutlu edebilsem
Fazla sevmek... Fazla değer vermek...
herkesi kendin gibi görme durum değişir
abii bazen olabiliyo bazı şeyler
mastürbasyon gibi mi
yanii
:)
:) ... azalt
işte azda bazen oluyor
Sevmek , ilgi göstermek
Yemeğğ
çok mutsuzsun
neden ki
Kesinlikle kıskançlık deliye dönüyorum.
bu bence bu dönemdeki neslin sorunu hiç kimseye güven olmuyor
Maalesef öyle kimseye güven kalmadı
Yemek yemenin
mutluluklar dilerim
libido
sitede çok takılma ya da takıl ama şikayet etme
neyi şikayet ettim la
ölçüsünü kaçırmak aslında bir nevi bundan rahatsız olduğunu beyan etmektir libidona sahip çık donun hep ıslak geziyorsun
ölçüsünü kaçırmaktan şikayet etmiyorum
edeceksin yakında
😬
Konuşmak, düşünmek.
yemekk
sevmenın
Yemek yemek
Duygusallık
kendin gibi görme insanları
Yanlızlık
geçer
Bilinçli olarak tercih ediyorum. Lütfen geçmesin iyi böyle