Türkiye'yi ve Türk milletini sevmiyorum? Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar yanlış anlamayın amacım etnik kimlik üzerinden hakaret etmek değil, hatta şunu bilmenizi isterim ki ben de köken olarak türküm babam avşar annem yörük türkü hemde (türk milletini kavramı içersine ülkemizde yaşayan tüm etnik kimlikler dahildir.) fakat konu bu değil konu ülkemiz insanı sevmiyor ve kendimde bu milletin karakteristik özelliği hakkında hiç bir şey bulamıyor olmam.(O zaman diddir dit başka yerde yaşa demeyin imkanım yok gidemiyorum.)
Güncellemeler
+1 yıl
hep vardır ya ülkemizin marka değeri anlatılırken ilk başta misafirperver olduğumuz hoşgörülü olduğumuz falan filan anlatılıp durur, Aslında ne hoşgörülüyüz ne misafirperveriz ne de diğerleri ne miyiz 1 Aşırı muhafakar hatta dinciyiz, kahveye okey oynamaya gitsen 1 bardak çay ısmarlamaz, empati yoksunuyuz, sabit fikirliyiz
Güncellemeler
+1 yıl
, cahiliz, yobazız ve daha kötüsü bununla gurur duyuyor değiştirmek için hiç bir şey yapmıyor hatta bunu çoğu zaman yüceltiyoruz, sabit fikirliyiz yeniliklere kapalıyız, ahlak konu adalet, insan hakları , demokrasi zaten hiç girmiyorum, kadınları mal gibi görüyoruz kız almak diye bir tabir başka bir millette var mıdır? zannetmiyorum, aşırı derece de menfaatçi ve 3 kağıtcıyız,
Türkiye'yi ve Türk milletini sevmiyorum? Ne yapmalıyım?