Sorun olmaz aşılır diyenleriniz var mi? Ya da kültür farki zenginliktir bununla yasamak sorun yaratmaz diyebilir misiniz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sorun olmaz aşılır diyenleriniz var mi? Ya da kültür farki zenginliktir bununla yasamak sorun yaratmaz diyebilir misiniz?

Bizimkilerden bi bk olmayacak anlaşıldı. Bu durumda vatan, millet, Sakarya’ya gerek yok. Bulsam bir farklı (zır deli bile olur) çeker alırım o hayattan. Benden sonrası tufan erkeklerin mk
Nerelisiniz aslen :)
Acikcasi aslen Malatyalıyım ama 30 yildir da Ankara da yasayan biriyim. Hatta Mamakta :) Ankara'da her telden insan var malum. Bana gore yine bu bolgelerden birine denk geleceksin :)
belli bir süre kişiler birbirini sever kör olur idare eder belki ama belli bir noktadan sonra catismamak imkansız hâle gelir ne al da idare edilebilir densede aynı kültürde olmamak zorlayacaktir insani
ilk başta aşılabilir gibi gözükür ama daha sonra ortak zevkler ve eğlence anlayışı arasındaki fark gittikçe sorun olmaya başlar. Birlikte yapılan etkinlikler zamanla keyif vermez hale gelir
Cevap
4Cevap
Bence karakter ya da kafa yapısı uyumu için önemlidir.
anlaşılabiliyor arada çatışma olsada benim annem doğu kültürüyle yetişimiş babam batı gayet de maşallah iyi bi evlilikleri var
Bu eski donemlerde biraz daha kolaydi ancak gunumuzde ne yazik ki daha zor. Empati ve özelleştiri kabiliyeti yuksek insanlar bunu basarabilir ancak empati ve ozelestiri konusunda beceri sahini olmayanlat eminim kultur farkini cok ciddi seviyede yasayacaktir.
Çok fark ediyor Türkiye’de yaşamış bir insanla yurt dışında yaşamış bir insan evlilik yaptığında çakışıyor
Offf çokkk zorrr ve çokkk önemlii. Kendimden biliyorum ://
Kültür ortaklığı önemlidir, birinin ak dediğine diğerinin bok dediği ilişkiler yürümezler
Sevince hiçbir görmezsein
Sevince hiçbir şeyin farkı göze batmıyor
Az da olsa önemli bence
Olmaz o a der ben b derim
Sıkıntı
Çok önemli
Burcun ne burcun
Aslan Aslan :) kultur degil burc mu onemli diyorsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?