Aynı iş yerinde çalıştığım benden 7 yaş küçük bir çocuk var ancak çalışma ortamı gereği aynı alanda çalışıyoruz çocuk sürekli sevgilisi olduğu halde beni izliyor, saçıma bakıyor, bana bakıyor ve sürekli hastayım sana tarzında konuşuyor. sohbet arası çok çekicisin, şu ortamda bir tek sen çekiyorsun beni tarzında cümleler kuruyor duymamazlıktan geliyorum ancak çoğu kez tepki de yapıyorum devam ediyor. az kaldı az diyor. arkadaşı bugün hasta sana tarzında bişeyler söyledi. bana zaafı olduğunu söyledi bu kişi. elime dokunmaya çalışıyor geçerken bazen belime dokunmaya çalışıyor ve çok güzelsin diyerek ne yapacağız böyle diyerek bana sesini duyurmaya çalışıyor ne yapma amacında bu arkadaş?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bu arkadaş seni gözüne kestirmiş canım canım düşüncelerde bu arkadaş bence direk cinsel isteği var
Bunu belirtiyor zaten istiyorum seni tarzında sürekli söylemleri var nedir bu işin sonu uyarı da dinlemiyor
Yani seni arzuluyor işte seninle birlikte olmak istiyor sen uyarı yaptıysan bu işin sonu sopa
Uyardım çok sertte uyardım. Arzulamaktan kasıt şu pis fantezilerine alet mi ediyor beni yani
Aynen fantezilerse kuruyordur ne bilim zaten açık açık seni istediğinide belirmiş cinsel ilişki yaşamak istiyor bu
O değil de cesarete ozguvene bak ayar oldun tam dayaklıkmiş istersen yerine güzelce dövebilirim
Yok tepki de görüyor hala devam gerçekten çok saçma insan istenmeyen şeyi yapmamalı
Bende iş yerimde birinden hoşlanıyorum ama içimde yaşıyorum herşeyi yüzüne bile bakmıyorum bana adım atmasını bekliyorum sadece edebiyle olmalı hersey
Kesinlikle üstelik yani büyüğüm ben ondan
Ya iki gönül bir olduktan sonra karakterler de uyuştuktan sonra yasin önemi kalmıyor artık ama gevşek ve edepsizmiş göz dağı vermek lazım arkadaşa
Evet ama gönlüm onunla bir değil üstelik gönülden de pek girmiyor işe daha farklı yönlere kayıyor can sıkıyor
Yapıştır tokatı ablası ver emzigi ağzına ağlasın ağlasın dursun
Sonunda bunu yapacağım ama iş yeri kamera dolu direk işten çıkma sebebi:)
Yo nefsi müdafaa :) açıklaman hazır rahat ol kasma tacizden bile yargilatirsin onu sen
seninle ilgileniyor işte
İlgi istemiyorum ki bu söylemleri hiç istemiyorum belirtiyorum da
daha keskin tepkiler vermen gerekiyor
Veriyorum inanın ki veriyorum aynı
Ne güzel bir durum mus ayılınca da soylern
Nasıl yani
Sana yürüyor işte.
Tersleniyor ve yürüyor bu çok saçmalamaya başladı
Yüz verme öyleyse. Yaslar kaç ki?
Yüz veren asla yok 30-23
Hmm çocuk bendende küçükmüş.
Senin hoşuna gidiyor mu peki hiç bu çocuğun ilgisi.
Hayır tabiki ama susmuyor
Yüz verme dediğim pek muhatap olma anlamında.
Sert yap biraz ona karşı, anlayacağı dilen konus ya da hayatımda birisi var diye yalan söyle.
Olgun candır
Ne demek bu?
Yani sen sen 7 yaş ufak olduğunu için genç erkekler kendinden büyüğünü çekici bulur
Çekici buluyorsa böyle söylemler çok tuhaf ve yanlış bence
Tabiki yanlış tek taraflı olan her şey yanlis
Keşke böyle erkekler hiç olmasa :)
Nasi l erkekler olsun
S.. Cek
Düzgün yorum yapsan keşke
Ama belli
Herkes her istediğini yapabilseydi..
Hmm fiziğin çok güzel kesin etkileyebildiğine göre
Evet güzel bunu kendisi de söylüyor da bu söylemler rahatsız edici
Hep kalçalarını izliyor haberin olsun
Valla kimsenin gözünü tutamam ama konuşmalarına dikkat etmeli