26 yasinda iş guc sahibi erkek evlenir mi? sorumluluktan ve bir kadına bağlı kalmaktan korkar mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAaa tanımın yarısı bana uyuyor. uyan kısmı bende 26 yaşındayım. Uymayan kısmı düzenli bir iş güç sahibi değilim. Soruya gelirsek evet bir kadınla haftanın, ayın, yılın her günü aynı evde yaşamaktan korkuyorum. Hatta bunu kadın değil en yakın arkadaşım desem, annem desem de aynı biriyle devamlı beraber yaşamak sıkıntı. Üstüne o kişiye karşı sorumluluğun olması problem. Ben 6 dan sonra hayatta akşam yemeği yemem. Kadın 6 da işten çıkıyorsa evlilik nasıl devam eder ki? Bir kadına bağlı kalmaktan korkar mı demişsin? Yine kendim üzerinden cevap vereyim. Bazen büyük anlaşma, uyum olmasada güzel kız diye yazıyorum ve ilişkiye başlıyoruz. Onunla sevgiliyken asla başka kıza yazma, hissi olmuyor. Ama bu net karakter meselesi.
03 Yorumla
Soran+1 yıl26 yasinda bende hoslanan biri var instagram adresimi istedi yolda dikkatini cekiyormusum 3 ay once istedi 5 6 gun konustuk sonra biranda kestik konusmayi 3 ay sonra istek attim mesaj attim yanit verdi benim onunla konusmak istemedigimi dusunuyormus vs şimdide numarami istiyor şu an icin dogru bulmuyorum acikcasi dedim lütfen demis ondan yama guvenim yok benim ciddi dusundugumu biliyor ama 3 ay yazmayip ben yazdigimda boyle yapmasi cocuk gibi geldi. Bende maalesef hata edip yazdim simdi numarami istiyor ben yazdiktan sonra. Ciddi oldugumu biliyor yani gonul eglendirecek kadar vaktimin kiymetsiz olmadigini biliyor
- +1 yıl
Birini tanımak için değerli vaktini harcamalısın. Yaşayacağım ilişki mutlaka evlilikle sonuçlanmalı diyorsa bu öyle garantisi olan bir durum değil. Bunu direk soramazsın da ama gönül eğlendirecek kadar vaktimiz kıymetsiz olmadığını biliyor dediğine göre hala sana karşı adım atıyorsa o da paralel düşünüyor olabilir. Ben sonunda evlilik istiyorsan görüşelim diyen bir kızla görüşmeyi keserim açıkçası
Soran+1 yılHarcarim tabi ama. simdiki iliskiler günübirlik iliskiler oyle iliskileri aleni. sekilde yasayip normallestirildi ben o iliskilere karsiyim bunuda bastan soyledim. Ne varki bunda
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. İş güç sahibi bir erkek evliliğe sıcak bakabilir. Yaşadığı durumlara göre bu değişkenlik gösterebilir. Evlenip boşanmışsa emin olamayız, bekar ise okulu falan var mı ya da beklediği beklettiği bir şey var mı falan... Kendini tamamladığını düşünen kimseler fikrimce evliliğe hazırdır. Kendini tamamlamaktan kastım hayatında yapabileceği zaman alacak çoğu şeyi tamamlamış artık zamanını ayıracak bir şey bulamayan ve bunu evliliğe yoran yeni bir birey olabilirler... Evliliği tercih etme sebepleri tek başına yaşamaktan bıkmak veya yemek yaparken yorulmak veya kendi versiyonunun miniğini hayal etmek gibi gibi sıralayabiliriz... 27 Yaşında birisi olarak evliliğe sıcak bakıyorum ama artık ilk buluşma gibi olumsuz geçen ilişki kurma çabalarından sonra ilişki diyaloglarına sıcak bakamıyorum çünkü yıprandım.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. İşim gücüm var ev ve araba alacak duruma sahip biriyim 26 yaşındayım evlenmem için iş güç sahibi en azından araba alacak kadar da parası olan bir kadın bulmam lazım onun haricinde işsiz güçsüz kadınla evlenmem
06 Yorumla- +1 yıl
Ne iş yapiyodun niye
- +1 yıl
Sıkıntılı meslek bunun iş güç kadın araman normal
- +1 yıl
Bu mesleği genelde ek olarak yapıyorlar
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimi insan kendini erken yaşlarda hazır hisseder, kimi ise daha geç.. Yani bunun aslında iş güç sahibi olmakla da alakası yok sadece.. Bazı insanlar tüm düzenlerini kurmasına rağmen yine de erteler evliliği.. Bu tamamen kişilik yapısı ve hayattan beklentilerin ne olduğuna göre değişir. Yani buna siz tanıyarak konuşarak karar verebilirsiniz.. Keyifli günler..
07 Yorumla
Soran+1 yıl26 yasinda bende hoslanan biri var instagram adresimi istedi yolda dikkatini cekiyormusum 3 ay once istedi 5 6 gun konustuk sonra biranda kestik konusmayi 3 ay sonra istek attim mesaj attim yanit verdi benim onunla konusmak istemedigimi dusunuyormus vs şimdide numarami istiyor şu an icin dogru bulmuyorum acikcasi dedim lütfen demis ondan yama guvenim yok benim ciddi dusundugumu biliyor ama 3 ay yazmayip ben yazdigimda boyle yapmasi cocuk gibi geldi. Bende maalesef hata edip yazdim
- +1 yıl
Olan olmuş artık bunları düşünme, hepimizin hataları yanlışları var.. Kendini suçlayacağın bir durum yok ortada.. Fakat adımı senden beklediğini ve bu yüzden geri durduğunu söylemesi bana inandırıcı gelmedi.. Bir insan birinden etkilendiyse önünde dağlar duramaz o işleri geçsin.. Sonrasında da zamana bırak, kendini şartlandırma.. Yaşanacaksa yaşanır ama acele etmeden sağlam adımlarla ilerleyin.. Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Soran+1 yılCok tesekkur ederim dileginiz icin. Gorusup bulusuo konusmak isterim bende
- +1 yıl
Ne demek rica ederim :)
Soran+1 yılKusura bakma ama instagramimi verdim
Benden hoşlandiginı felan söyledin konuştuk felan sonra birden soğuk davranip konuşmayi kesip ben yazdiktan sonrami istiyorsun. Boyle yazdim numarami istedi vermedim lutfen yazmis bende bunu yazdim- +1 yıl
Aynen, aceleci davranırsa üzerine gelirse zaten anla ki sana gerçekten değer vermiyor.. Saygı duyar ve zamana bırakır gerçek anlamda ilgisi olan bir erkek.
Soran+1 yılO Şu an numarami istedi cunku hesabimi silicem ve bana ulasamiyicak diye
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
31Cevap
+1 yılEvlenmenin iş güçle alakası yok. Kişinin evliliğe bakış açısıyla alakası var. Bakıyorum işsiz adam evlenip evlendikten sonra iş buluyo. Bi de bakıyorum adamın işi gücü var parası var ama bekar takılmayı tercih ediyo. Olay kafada bitiyo yani.
015 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşında biri beni yolda gordu dikkatini cekmisim normalde servisi varmis beni gorebilmek için servise binmiyormus 3 ay once beni durdurup instagramimi istedi bende 1 gün oncesi ruyamda birinin beni begendigini cikma teklifi ettigini gormustum neyse verdim 1 hafta konustuk sonra biranda soguk yapti ve kestik konusmayi 3 ay sonra ben yazdim yanit verdi şimdidr baya peşimde dustu numarami defalarca istedi vermiyorum. Yok oldun birden bana guven vermedin dedim işlerim vardi oyle olmasi gerekiyordu dedi. Salliyorsun gibi yani umursamiyormussun gibi geldi bana dedim yok dedi sonra israrla ev adresimi sorup duruyor
- +1 yıl
Sakin ev adresini verme akilli ol
Soran+1 yılVermedim hiç
Soran+1 yılNumaramida vermedim
Soran+1 yılAma o dedi 34 numarami dedim nerden bildin guldu ben attim sen soyledin dedi
- +1 yıl
takip falan ediyo muhtemelen engelle her yerden
Soran+1 yılŞuanda ögrendi dediki iş cikisi 12 de oradan gecicem cama cikardin belki dedi
- +1 yıl
sen bilirsin ne diyim
Soran+1 yılSimdide evimin yakinlarinda calisiyor adresimi ogrenmis cama ciksan olmazmi diyiyor israrla bir gorsem seni diyiyor
Soran+1 yılNe soyliyim
Soran+1 yılDedi ben gormek istiyordum hatta belki cop felan dokerdin ne guzel olurdu yazmis
- +1 yıl
bana fazla ısrarcı geldi açıkçası. şüpheli
Soran+1 yılBak açikcasi bu tarz seyler bana etik gelmiyor. Seni daha tanimiyorum etmiyorum bile. Resim atmak, cama cikmak vs belki niyetin kotu degil ama bana pek etik gelmiyor. Seninle oturup konuşmadık bile yazdim
Soran+1 yılResim istedi normal instagrama koydugum resmi attim simdide ne var bunda hem konustuk yazmis geceyimmi yazmjs
- +1 yıl
bak sonra öldürüyolar herkes üzülüyo uzak durun
- Aile & Toplum konusunda 871 cevap paylaştı.
+1 yıl26 yaşındaki biri yeni yeni ister evlemek evlilikte artık hiçbir şeyin bakarlık gibi olmayacağını öğrenir bilir yani bende 26 yaşından sonra evlenmeye sıcak baktım yaş 31 oldu ama hala bekarım
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istediniz ama degilmi dogrumu anladim
- +1 yıl
Tabiki evlenmek istedim ailem bir çok kişi gösterdi talibim bile geldi ama kimle konuşsam ya cinsellik konuşuyor ya da odana geçelim orada konuşalım mı dediği için hep red ettim bekar kaldım ne yapim
Soran+1 yıl26 yasinda bende hoslanan biri var instagram adresimi istedi yolda dikkatini cekiyormusum 3 ay once istedi 5 6 gun konustuk sonra biranda kestik konusmayi 3 ay sonra istek attim mesaj attim yanit verdi benim onunla konusmak istemedigimi dusunuyormus vs şimdide numarami istiyor şu an icin dogru bulmuyorum acikcasi dedim lütfen demis ondan yama guvenim yok benim ciddi dusundugumu biliyor ama 3 ay yazmayip ben yazdigimda boyle yapmasi cocuk gibi geldi. Bende maalesef hata edip yazdim simdi numarami istiyor ben yazdiktan sonra.
- +1 yıl
Bence numaranı verme
- +1 yıl
Sevgili yapmıştır seni de yedek yapar
Benden hoşlandiginı felan söyledin konuştuk felan sonra birden soğuk davranip konuşmayi kesip ben yazdiktan sonrami istiyorsun. Yazdım oda ben bir sey yapmadim yazmış
+1 yılİş güç sahibiyim ama evleneceğim kadina güvenemiyom malum yasalarımız boşanınca erkeği son zerresine kadar sömürüyor
15 Yorumla- +1 yıl
Kendi paranı kendin ye en iyisi
- +1 yıl
Ya kadın evlilikte her yönden karlı çıkıyor erkek boşanmasa bile zararda
- +1 yıl
Aynen aga bende girmem o evlilik işlerine
- +1 yıl
Kadın çok sevmeli evlenmem için
- +1 yıl
Ben evlilik istemiyorum sevgililikten ötesini düşünmem hiç
Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. 26 yaşımda işimde gücümde biriyim. Doğru kişiyle tanıştığımda evlenmeye gayette sıcak bakıyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşında biri beni yolda gordu dikkatini cekmisim normalde servisi varmis beni gorebilmek için servise binmiyormus 3 ay once beni durdurup instagramimi istedi bende 1 gün oncesi ruyamda birinin beni begendigini cikma teklifi ettigini gormustum neyse verdim 1 hafta konustuk sonra biranda soguk yapti ve kestik konusmayi 3 ay sonra ben yazdim yanit verdi şimdidr baya peşimde dustu numarami defalarca istedi vermiyorum. Yok oldun birden bana guven vermedin dedim işlerim vardi oyle olmasi gerekiyordu dedi. Salliyorsun gibi yani umursamiyormussun gibi geldi bana dedim yok dedi sonra israrla ev adresimi sorup duruyor
Soran+1 yılBen yazdim ona oda diyiyor sen konusmak istemiyorsun diye dusunmustum. Dedi. Yolda karsilastigimizda gulumsuyordu
Soran+1 yılIkimizde biraz o
Soran+1 yılOnu sordum dedim sende biranda yok oldun evet dedi işlerim vardı oyle olması gerekiyordu dedi dedim bana güven vermiyorsun
Seviyorsa evliliğe sıcak bakar gönül eğlendirmek için takılıyorsa bahaneleri bitmez evlenmemek için
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir ailemle yasadigimi biliyor
+1 yılEvliliğe sıcak bakması iş güç sahibi olmasıyla alakalı değil ki
07 Yorumla
Soran+1 yılNeyle alakalı
- +1 yıl
Psikolojik durumla. Kendini psikolojik olarak hazır hisseder veya hissetmez
Soran+1 yıl26 yasinda bende hoslanan biri var instagram adresimi istedi yolda dikkatini cekiyormusum 3 ay once istedi 5 6 gun konustuk sonra biranda kestik konusmayi 3 ay sonra istek attim mesaj attim yanit verdi benim onunla konusmak istemedigimi dusunuyormus vs şimdide numarami istiyor şu an icin dogru bulmuyorum acikcasi dedim lütfen demis ondan yama guvenim yok benim ciddi dusundugumu biliyor ama 3 ay yazmayip ben yazdigimda boyle yapmasi cocuk gibi geldi. Bende maalesef hata edip yazdim simdi numarami istiyor ben yazdiktan sonra.
- +1 yıl
Boşluğa düşmüştür ondan
Benden hoşlandiginı felan söyledin konuştuk felan sonra birden soğuk davranip konuşmayi kesip ben yazdiktan sonrami istiyorsun. Yazdım oda ben bir sey yapmadim yazmış
Soran+1 yılO Şu an hesabimi kapatmamdan bana ulasamamaktan korkuyor. Birde ben tesetturluydum 2 ay once ciktim ama giyimimdr hicbir degisiklik yok olmazda yine kapali giyiniyorum sadece sacim acik o sekil gordu o yuzdende pesime dustu
- +1 yıl
Olabilir. Karar senin
Guc sahibi degilim ama bakarim evlenecegim kisini mali mulku varsa herturlu
03 Yorumla
Soran+1 yılErkekler korkuyor genelde evlilikten
+1 yılAh o erkek olmak. Hazır sıcacık kadın olmaz mı patlak olmayan kız ah ah
00 Yorumla
+1 yılBakabilir de bakmayabilir de. Kişisel şeyler bunlar. Sormadan öğrenemezsin.
00 Yorumla
+1 yılİç güç sahibi erkek evlenir mi bilmem ama dış güç sahibi erkek evlenebilir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılIşinde gücündeyse evini gecindirebilecegine inanıyorsa bakabilir tabi.
00 Yorumla
+1 yılSorumluluk alacak gttt varsa evlenir kişiye göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgenleri onu evlenmeye hazırlamıştır o yaşta. rahatına düşkün çalışmayan kişiler evlenmez genelde
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılinstagramdan görüş hergün yazarsa 1 hafta sonra numaranı ver. bir kafede buluşun anlatın. tanımadan bir kanıya varılamaz. bir defa fırsat ver.
Soran+1 yılTabiki bulustuktan sonra veririm ama Şu an vermek istemedim sebebi ise 3 ay yazmayip ben yazdiktan sonra bu sekilde israrci davranmasi ve yok olmasindaki sebebi sordugumda islerim vardi oyle gerekti gibi sacma bir savunmasindan dolayi vermedim. Bu haftasonu buluşucaz
Cevap sahibi+1 yılbuluş ama kafede sadece. banada güven vermedi bu ama son kararını ver konuşunca.3 ay niye aramıyor ilgisi varsa. eşimle tanıştım. hergün arıyor mesaj atıyordu defalarca. beğenen erkek böyle olur.4 defada teklifini reddetmiştim
Soran+1 yılOda kafede buluşalım dedi kahve içmek istedi. Kafede oturucaz şu an daha çok peşimde dustu ama tek buluşmada nasil anliyicamki niyetini
Cevap sahibi+1 yılyanında hisleri güçlü bir arkadaşını götür yalnız gitme. bir arkadaşım gelecekte deme iki kız bu işi çözer kafanıza bir şey takılınca tuvalete gidip fikir tazeleyin. evini çok soruyor sakın söyleme
Soran+1 yılEvet çok sordu dedi 34 numaramı evet nerden bildin dedjm guldu dediki salladim sende soyledin dogrumu bildim dedi
Soran+1 yılBenim arladasim yok bir tane var onunda hisleri kuvvetli ama çocugu oldugu için gel desemde gelemez
Cevap sahibi+1 yılo seni takip etmiş. evini öğrenmiş 34 nerden bilecek.. şüphelendim ben bundan. sen ne olur ne olmaz taksi parası al cebine ve senin belirlediğin kafe olsun. ilk buluşmalarda tedirgin olurum
Soran+1 yılTakip edemez cunku karsilastigimiz nokta işe giderken oda işe giderken karsilasiyorduk yani sabahları ve o baska yerdr oturuyor ben evden cikarken onunla evin ortalarinda karsilasiyorduk
Gizli Üye(30-35)+1 yıl23 yaşında cemaate bağlı bir çocuğun evlendiğini görmüştüm yıllar önce ben de üniversiteyi bitirmekle uğraştım yıllarca ve şu an işsizim de
00 Yorumla
+1 yıl23 yaşında 5 senelik iş tecrübesi olan bir yazılımcı olarak söylüyorum. Ben bile şuanda sıcak bakıyorum. Çünkü yalnızlık cidden zor. Ciddi olsun kafam rahat etsin modunda oluyor insan. Eve gelince sarılıp konuşabilecegi biri olsun derdinde oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl24 yaşında ben ciddi düşünüyorum yani neden olmasın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence o yaşta erkekler evlenmesin zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka mk
+1 yılBu durum karaktere bakıyor. Bazıları yanlızlıktan hoşlandığı iş için geç evleniyor bazılarıda tam tersi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. 26 yaş çok erken, sanmıyorum.
00 Yorumla26 bazı erkekler için erken
00 Yorumla
+1 yıl26 yaş erkek için çok erken bir yaş
00 Yorumla
+1 yılO zihniyet meselesi ya
00 Yorumla
+1 yıldurulmaya bakar da evlilik zor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Bunu neden bir kız sorar ki 😈
00 Yorumla
+1 yılValla 25 yaşındayım hiç bakmıyorum 😄
00 Yorumla
+1 yılzor çevreye göre değişir ama
00 Yorumla
+1 yılgerek de duymayabilir böyle rahatım diye
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu kendisine sorman lazım
00 Yorumla
+1 yılBakıyoruz da bakan bulamıyoruz
00 YorumlaPsikolojik olarak hazırsa sıcak bakar bence
00 Yorumla
+1 yılSicak bakar niye bakmasın kj
02 Yorumla
Soran+1 yılTek bir kadina bagli kalip ozgurlugunden olmasindan sorumluluktan
- +1 yıl
Onu bilmiyorum
Evlenir
05 Yorumla
Soran+1 yılKorkmazmi
Soran+1 yılSorumluluktan ve tek bir kadina bagli kalmaktan
Soran+1 yıl26 yasinda bende hoslanan biri var instagram adresimi istedi yolda dikkatini cekiyormusum 3 ay once istedi 5 6 gun konustuk sonra biranda kestik konusmayi 3 ay sonra istek attim mesaj attim yanit verdi benim onunla konusmak istemedigimi dusunuyormus vs şimdide numarami istiyor şu an icin dogru bulmuyorum acikcasi dedim lütfen demis ondan yama guvenim yok benim ciddi dusundugumu biliyor ama 3 ay yazmayip ben yazdigimda boyle yapmasi cocuk gibi geldi. Bende maalesef hata edip yazdim simdi numarami istiyor ben yazdiktan sonra. Ciddi oldugumu biliyor yani gonul eglendirecek kadar vaktimin kiymetsiz olmadigini biliyor
+1 yılÖzgür ruhluysa zor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 723 cevap paylaştı. Bakar niye bakmasın
00 Yorumla
+1 yılSıcak bakar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbakmaz
00 Yorumla
+1 yılBence şu zamanda bu yaş erken
00 Yorumla
+1 yılEvet bakabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbakmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken
00 Yorumla
+1 yılEvet
01 Yorumla