Eşimin abisinde art niyet aramalı mıyım?

Merhaba, eşimin kırklı yaşlarda bir abisi var durumu vs iyi eşime o iş verdi zaten kendisi karısıyla pek anlaşamıyor zaten yanımızda hep tersliyor karısını eltim biraz bakımsız o sebeplede laf sokuyor hep neyse bana karşı çok iyi abisi hep soruyor konuşuyor espri yapıyor vs geçenlerde iş yerlerine gittim abisi bana niye demiyosun ben alırdım seni dedi bende hava alayım dedim falan hep böyle yani bana karşı ama ben ters anlamak istemiyorum bunu eşim yokken beni arayınca misal kapatırken öptüm seni felan diyor eşim varken demiyor anlayamadım. en son eşimle tartıştık baya ben anneme gitmiştim 10 defa aradı beni abisi sen dur ben seni alcam felan eve gitmek istemiyorum şu an dedim ısrarla gelcem gelcem hazırlan sürekli arıyor naptin diye annemde en son bu adam niye sürekli seni arıyor samimi olma felan dedi bende kötü niyetli değil ilgileniyor sadece dedim. Bundan sonra bana bu kadar iyi olan adam eşime eve çok erken gitme boş ver alıştırma felan diyormuş sonradan öğrendim.. Sizce amacı ne olabilir?

Eşimin abisinde art niyet aramalı mıyım?