ailem dışarı çıkmama hiç izin vermezler. iki ay önce okul değiştirdim ve arkadaşlarımla veda için dışarı çıkabildimm ki o buluşma da evimizin 50 metre ötesindeki parkta oldu üstüne annem dışarıda ne var diye eve çağırdı sürekli. dediğim gibi iki ay önce çıktım onlar da beni özledikleri için yarın buluşalım dediler ailemi de biliyorlar izin almam için yapmaları gereken her şeyi yaptılar fakat ben hala anneme söyleyemedim. babama dedim kız arkadaşlarımla buluşacağız diye başta hayır dedi sonra uğraşmamak için annemin sözünün geçeceğini bildiğinden tamam git dedi. abim her yere çıkabiliyor ama ben böyle düşünmek zorundayım. sizce nasıl söyleyebilirim anneme nasıl izin alabilirim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benimkilerde sürekli dışarı çık gez dolaş diyor. Yakında kolumdan tutup evden atacaklar gezip hava alayım diye :D
çok teşekkür, sorduğum soruya nokta atışı cevap yapmışsınız. bu yorumu yazmasaydınız ne halde olurdum kim bilir
Demek ki ailen sana güvenmiyor ki sokağa bile çıkmana izin vermiyor. Millete çatma yani hadi şimdi git ağlayarak izin almaya çalış :D
@mine13 cüm herkesin ailesi aynı değil benim ailem bana sonsuz güvenir mesela ama her yere çıkarmazlar kendini o kıt görüşünden çıkar bir an önce lütfen iyi günler. Ha bu arada dışarı çık az nefes al bence de evde olmak yaramamış:d
evet bana güvenmiyorlar, eğer güvenselerdi olduğum kişiden nefret ederdim sanırım. sen de lütfen yaşadığın bu mükemmel aile ve hayat içinde KizlarSoruyor platformunda hayatsızmış gibi dışarı çıkmayıp insanların hayatlarına, aileleriyle olan ilişkilerine o kişileri tanımadan salla emin ol ağlayarak izin almaya çalışmamdan daha acınası bir durum :))
Her yere çıkarmazlar işte neden acaba :D Çıkmadığımı kim söyledi b*yinsiz siz daha başınızdakilerin izni olmadan parka gidemiyorsunuz gelmiş bana mı çatıyorsunuz :D
Ahahahah bu şekilde gizlersin işte kendini minecim. Gayet de her yere istediğm gibi gidip geziyorum sadece ailem seninkiler gibi geniş değiller demek ki ve ben halimden çok memnunum. Hakaret ederek üste çıkmaya çalış tabi senin gibi ıqsu düşük insanların yapacağı iş zaten öptüm canım. Çık bir nefes al bu ne evde otur otur beyin fonksiyonların gelişmemiş
@sessizcedönermisin Daha demin göndermez diyordun şizo ne ara döndün böyle :D
Okuma yazma da bilmiyorsun herhalde. Her yere çıkarmazlar beni hiç dışarı çıkarmıyorlar demek değil. Cümlede anlama çalış derim bi 😚
ya kusura bakma da kimse sana burada hiçbir şekilde argo denilebilecek bir kelime kullanmamışken bu şekilde cevap vermek ne demek oluyor? bu arada dışarıya çıkmadığını, nefes alman için ailenin kolundan tutup sokağa atma eşiğinde olmadığını kendin söyledin ahahsahs. bizim kimseye çattığımız yok sen başındakinin izniyle parka gidebiliyorsun da gelip burada boş boş konuşuyorsun. sanırım innsanların arkadaşı olup da dışarı çıkmaya çalışması senin de yalnız olup dışarı çıkabileceğin bir arkadaşının olmaması zoruna gitti. olur öyle şeyler çok yalnızsan arkadaşın olalım ahahahsa
Ay boş ver böyle insanlarla anlaşamazsın mazallah küfür etmeye başlar şimdi
@sessizcedönermisin sakin, mineciğin arkadaşı yok üzerine gitmeyelim şimdi
Soran kişi sen benim yaptığım espriyi başka bir yerinden anlamışsın da neyse @sessizcedönermisin Sende havlamaya devam et :D
@sessizcedönermisin ahhshajs dogru diyorsun
Ajahhaha tamam canım sen daha fazla ağlama
Arkadaşlarım var onlar da senin gibi aileme yalvaracak kadar düşük değiller istediğim zaman onlarla çıkıp geziyorum çok şükür :D
@sessizcedönermisin Valla kimin ağladığı belli tatlım :D
ŞAKA MISIN SEN YAA AHHAHKSKAKJA. allahım yarabbim, kanka dışarı çıkabiliyorsan yürü cık git ya sana burada kimse dışarı çıkabiliyor musun ailen izin veriyor mu sana güveniyor mu diye bir sorarken ailenin sana çok güvendiğini dışarı çıkmanı istediklerini söylüyorsun daha fazla senle uğraşmayacağım küçük kezo mine sen başındakinden izin al da parka bi git belki arkadaş falan edinirsin. aman haa saate dikkat 2-3 suları tehlikeli sonra cok arkadaşlı bazı arkadaşlar var genel adlarını söylemeyeyim şimdi onlara dönüşürsün falan
Ailesinden ağlayarak izin isteyen birine göre fazla özgüvenlisin :D
simdi catlayacagım gülmekten. yavru yürü git bi telefonu bırak da dışarı çık (büyük ihtimalle ailenden izin alıp gezebildiğin en uzak yer balkon eğer öyle olmasaydı kendinin bu kadar sosyal istediği zaman gezen biri olarak tanımlamazdın). cidden iyi gelir belki yanlışlıkla araba çarpar (daha doğrusu balkondan düşersin) daha rahat gezersin öte tarafta
İzin almak mı? Beni kendinle karıştırıyorsun tatlım ben kimseden izin almam :D
ahahahha teşekkür ediyorum bu benim icin iltifat. keşke sendeki ego da özgüven olabilseymiş
Mineciğim öncelikle anladık ailen sana güveniyor ve senin dışarı çıkmana izin veriyor papağan gibi sayıklamayı bırak. İkinci olarak insanların ailesine saygı duymayı öğrenmelisin belli ki ailen dışarı çıkarmayı öğretebilmiş fakat bunu öğretememişler. Ha bi de saygılı konuşmayı öğren insanlarla nasıl iletişim kurulur bunu bilmiyorsun. İnsanların rahatsız olduğu şeyler olabilir ailevi konularda özellikle azıcık saygılı ol
İzin almıyormuş ahahhshshsha bad girl ya çok havalısınnnnn
tamam canimm sensinnnnn, en gezen sensinnnn, en özgür sensinnn. sensin yavrum balim canim hadi simdi sütünü falan bi ic yat güzelce gec oluyor
@sessizcedönermisin Saygılı konuşmuşum zaten sen kışkırtıyorsun insanı
Saygılı halin buysa..
Yazık valla acınacak halinize gülme rolleri yapmak zor oluyordur :D
@sessizcedönermisin cidden sen ailesinin izin verdiğini düşünüyor musun yaa. kendi gibi insanlarla uğraşıp kendini daha üstün hissetmeye çalışıyor iştee en fazla 12 yaşındadır fazla da üstüne gitmeyeyim diyorum da napayimm
sen bana aciyorsan iyi ki acınacak haldeyim dedim şu an ahahah
aman allahim. ailen biraz fazla genişmiş galiba seni bu kadar saygılı yetiştirdiklerine göre
Sen kendini fazla önemsiyorsun şu an :D
Allahım uğraştığım kezolara bak ya :D :D
evet önemserim ben kendimi. sen de önemse bence mesela şu an burada olacagına git kendin icin bir seyler yap öpüyorum
Emredersin :D
ahahhaahah. KÜÇÜK KEZOOOM, MİNECİM UĞRAŞMAAA
evet emrederim ben.
İzin aldığında yazarsın sonucu bekliyorum gerçi belli de neyse :D
ahahah tamam sen dışarı çıkmak yerine benim dışarı çıkmak için alacağım izinle ilgileen
İroniyi anlamamış daha neyse seninle uğraşamam daha fazla yapmacık gülüşlerine devam et :D
ironi ne bana açıklasana bi. ınstagram tiktok cok izlemissin belli kuzu
bebegimm biraz hayal kırıklığı olur gliba senin icin insanların sosyalleşmesi ama o gün dışarıya çıktımm mis gibi yedim ictim gezdim tozdum ve bugün de aynı sekilde. bilgilendir demistin ya :DD
Ayyy içine ne dert olmuş ahhahahshshshsh unutmuştuk canım biz sen kimdin?
@sessizcedönermisin biz derken? hayır hani anlamadım burada cevap verilen kişi de sen degilsin vee ayrıca bana ailen sana güvenmiyor artık neler yaptıysan diyen birini içime de dert ederim. ha sen etmiyorsan ayrrrrı
Ahshshhshaha gece rüyana da giriyor mu
benim ailem de böyleydi
Sonra noldu
geçti mi peki sonra? şu an sordum anneme başka işin mi yok otur evde dedi :)
yok hala aynı :D
çözümsüz sanırım bu sorun
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!