Bu yaşıma geldim daha evlenemedim çünkü hep bir kazık yiyorum. Ya ben bırakıyorum ya onlar bırakıyo. İşin ilginci de hepsi de beni unutuyor öyle aşk acısı çekip geri dönmek isteyen, başkasıyla mutlu olamayan da olmuyor.
Hele bir tanesi benden sebepsiz yere ayrılır ayrılmaz ailesinin istediği kızla çıkmaya başladı ve birkaç aya nişanlandı. Ben şok! Halbuki pişman olacak, yalvaracak, mutsuz olacak sanıyordum.
Ben iyi eğitimli, meslek sahibi, iyi bir işi olan, geçmişi temiz, gayet iyi niyetli yumuşak huylu bir insanım.
Benden ayrılıp 2 çocuklu dul yabancı kadınla evlenen mi olmadı. Benden ayrılıp ailesinin bulduğu tanımadığı ev kızıyla evlenen mi olmadı, benden ayrılıp şişman sekreteriyle sevgili olan mı olmadı, benden ayrılıp hakkında birsürü dedikodu olan 2 kez evlenmiş boşanmış kadınla evlenen mi olmadı?
Hiçbiri de pişman olmadı yani beni arayıp pişmanım diyen olmadı.
Bir arkadaşım diyor ki, sen hiçbiriyle yatmadın ondan. Erkekler yatmadığı kadına bağlanmazlar. İlişkiye girdikleri kadına bağlanırlar sahiplenirler. Sen bu adamların hiçbiriyle yatmadın, hiçbirinin parasını yemedin , ona çok ihtiyacın varmış gibi davranmadın, sömürmedin asalak olmadın. Kendi ayakları üstünde duran kadını sevmez erkekler, muhtaç kadın severler. Yiyici kadın severler, aşifte kadın severler , verici kadın severler. Bu yüzden hiçbir erkek sana bağlanmadı.
Bu doğru mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer