Güncellemeler
+1 yıl
Aradan 5 sene geçti kimseye aşık olmuyorum ne kadar hoşuma gitsede karşılık verselerde salıyorum hak ettikleri gibi
Güncellemeler
+1 yıl
Bisi bu hale getirenler mutlu olurlar mı bizsiz?
Benim gibi aşka tövbe edenleri görelim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yakışıklının biri gelir, tövbeni bozdurur.
Her yerde yakışıklı var hangi biri bozsun kxkxk
Kalbine ok atan bozdurur.
Güvenim kalmadk
Güvendirir kendine. Medeniyet yıkanlar kadar kuranlar da varsa güven yıkanlar kadar güven kuranlar da olmalı.
Hepsi şov
Hayır, niye şov olsun. Ya gerçekten seviyordur ya da kullanmak istiyordur ama şov yapma amacı gütmez erkek.
Hahhaa kesin kullanmak için gelir erkekler başka ne için gelcek.
Valla dürüst olmak gerekirse evet, erkekler genelde sadece kullanmak ister. Ulan ne kadar kötü bir cinsiz. Anca evlilik düşüncesine yakınsa bir erkek, o erkek gerçekten sever bence. Çünkü onlar dokunduğuma kadınım der sahip çıkar.
Ben sadece aşık olmuştum. Acımadı bana
Dövdü mü, naptı?
Keşke dövseydi bu kadar canım yanmazdı emin ol
Bedenini mi kullandı? Aldattı mı? Pek bir seçenek yok zaten, erkeğin kadına vereceği zararlar bellidir.
Hepsi birden
Geçmis olsun, ne diyeyim ama siz kadınlar da çok safsınız. 2 çift tatlı söze kanıyorsunuz. Her erkek böyle değil ama pek çoğu böyle olduğu kesin. Senin niyetin de takılıp eğlenmek değilse çok canın yanar böyle erkeklerin elinde.
Artık kapattım ben o sayfayı
Tabi ki sen bilirsin, ben şimdi ne diyebilirim ki sana, yaşadıkların ağır görünüyor.
Öyle. Sağol
Rica.
O yüzden anlık yaşycksn
Öyle biri değilim birader
Ben artık erkeklerle dalga geçer gibi konuçuyorum hoşlandığıö biri ılsa bile sonra hep engel yiyoruö öflflf
Senin piskolojik sorunların var benim gibi
Yok yaşadıklarımdan dolayı erkekleri ciddiye alamıyorum ya
En hoşlandığıö beye ilk konuşmada korkma bela olmaö hahah dedikten sonra görüldü atıo engel yedim mflxldl
Biliyorum herşeyi dalgaya alıyorsun ve bu çok kötü bir şey sürekli yalnız kalırsın 😂
Nerden anladın ya mmxmxmd
Senin yaşadığın şeyleri sadece sana özel değil 😂
Valla hepte yalnızım hemcislerime yapınca tepki almıyorum onlarda beni dalgaya alıp aşırı eğleniyoruz ama erkeklere yapınca neden aşırı tepki alıyorum
Çünkü karışndaki insanla her konuyu dalgaya allirsan karşındaki rahatsız olur ve bu yüzden tepki alırsın
Aman jckkckc buna da dalgaya alıyorum ya kdkdkkd
Bu yüzden hep red yiyorum harelde
Bence de
Napim ben böyleyim
Nö
Sen bilirsin aga
Bizzzz
Bennnnnnnn
Ben ben bennn
Erkeklerle dalga geçer gibi konuşuyorum hep engel yiyoruö ya kxöxööx
Ben de yemin ediyorum 😄😄😄