Evde ne iş yapabilirim?

Evde ne iş yapabilirim?

İşe ihtiyacım var insan gibi namusumla şerefinle para kazanmak istiyorum. Dışarıda eşim çalışmamı istemiyor. Zamanında babam da ben bekarken fabrika gibi ya da kurum gibi yerlerde çalıştırmadı asgari ücretli ve tecrübesizim. Neymiş paraya ihtiyacımız yok ben ihtiyacınızı karşılıyorum derdi halbuki hiçte karşılayamıyordu içimde ukte kaldı çalışamadım. Hep düşük ücretli bir yerler söyledi olmadı. Şimdi de eşim istemiyor erkekler bakarmış sarkımtılık edermiş vs. Tesettürlüyüm makyajsız düzgün pardüsolu. Bana bu şekilde iş vericeklerini sanmıyorum. Tesettürümü de bozmak istemiyorum. Eşim evi de geçindiremiyor sürekli başımıza borç çıkartıp para yiyor. Psikolojim allak bullak oldu. 40 50 milyar cıvarı borçç yapmış. Defalarca ödendi tekrar çıkıyor. Parayı kendi yiyor az bir miktar eve harcıyor. Arkadaşlarından borç alıyor o. canım da veriyor. 1 tane de bebeğim var onun için çalışmak istiyorum. Ayağına çorap alacak paramız bile yok zor bulup aldım o kadar berbat durumdayız. Evden ne iş yapabilirim yardımcı olun lütfen. Şehir Ceyhan bu arada

Evde ne iş yapabilirim?