eğer hayattan öğrendiğim bir şey varsa o da kesinlikle ama kesinlikle internette sosyal medya aleminden birisiyle ilişki yaşamamak sanırım. çünkü oradaki insanlar kendi kişilik özelliklerini daha fazla gizleme eğilimine sahipler.. bu tabiki gerçek hayatta karşılaştığımız insanlar sanki kişiliklerini birebir dışarıdan yansıtıyor demek değil evet hatta insan 40 yıllık eşini tanıyamayabiliyor ama sosyal medya kişilerin birbirini tanımasına giden o yolda bir değil bence birkaç basamak daha oluşturuyor. bu yüzden bence gereksiz olarak görüyorum ilk önce birisini dışarıdan gör iletişim kur daha sonra sosyla medyaya geç. ne farkı var diyeceksiniz şöyle bir farkı var canım yanılma payı en aza düşer hayal kırıklığına uğramazsınız 💋😘💏
Amanınnnnnnn ne bu böyle 😇 Mutluluğu yakalayabilmişsiniz ne mutlu size. Ömür boyu böyle sürer inşAllah canım. Bu arada bebeğinize maşAllah, üstelik senin gibi cici bir kız bebek 🤍 Bayılıyorum kız çocuklarına, tombik yanaklarını benim için öper misin?😂 Bahtı güzel olsun tekrardan mutluluklar …
İnternetten tanıştığım biriyle maalesef hiç bir zaman reeli geçemedik. Ben ilişki ve ilerisi için elimden geleni yaptım. Maalesef olmadı. Bu yüzden de kendimi reel ilişkilerden de soyutladım. Biraz şans ve nasip işi. Bizi de bulsa güzel olurdu. Sağlık olsun. Sizlere de mutluluklar ….
Valla swarm ve tinderdan çok ciddi sayıda görüştüğüm insan oldu birçoğuylada gelinebilecek en son noktayı yaşadık hala bazılarıyla görüşüyorum hatta ve hatta şehir dışından görüştüğüm 6 7 senedir arkadaş olduğumuz senede bir birbirimize gidip geldiğimiz arkadaşlarımda var sosyal medya amacına uygun kullanırsan amacın herneyse istediğin herşeyi yaşarsın insanlar eskiye göre artık çok daha rahat ya da modern nasıl yorumlarsanız…
Kufur kiyamet ve intikam icin sürekli kizin son sozu soyleme acelesi ve engel. Bense isinde gucunde kendi halinde bir adamim yani kolay kinlenmem sinrlensem cabuk gecer falan hani yaptiklariyla beni vurduklarıni sanıyorlar fakat su tabancasiyla skiyor😂