Erkeğe vurur gibi kadına vuran erkekler, artık yeter! Eskiden kadına el bile kalkmazdı, kadın demek toprak demektir. Vatan demektir. Erkeğe vurur gibi kadın dövmek ne zaman bu kadar karşımıza çıkar oldu? Toprağına, vatanına, onu doğuran büyüten kadına el kaldıran adam değildir o kadar.
Soru aslında keyfen sorulmuştu ama sabah gördüğüm bir haber üzerine içimdekileri size anlatmak istedim şu an..
⭐ Liste yapacak kadar çok artık yeter dediklerim fakat hiç sayacak ruh halinde değilim. Allah biliyor hepsini. İlahi adalete havale ettim. Cidden bunaldım, daha fazla tahammül edemez oldum artık.⭐
Kes işine gelmedi. Duyar kassam kadına şiddete hayır kahrolsun erkekler diye başlık atarım soruyu genel sorup detayda beni bu sabah etkileyen bir olayı yazdım işine gelmediyse kapı
Kocasından sıkılan kadın başka biriyle aldatıyor. İş ortaya çıkınca boşanıyor ve tüm mal varlığını alıp hemde nafaka ile beraber sevgilisi ile çatır çatır yiyor. Adamın zoruna gidince basıyor kurşunu. Medyada ise yine bir kadın cinayeti ile habere başlıyoruz vs vs
Burada adam da suçlu değil burada suçlu adalet sistemi Bir günlük evlilikte bir ömür nafaka ödeten bir boşanmada kadına donuna kadar sömür diyen sistemde hata var diye düşünüyorum tamam kadın haksız zaten