Toplum içinde sarımsak, soğan, sucuk ve türevlerini yemek yasaklansın. Bunalttı

Toplum içinde sarımsak, soğan, sucuk ve türevlerini yemek yasaklansın. Bunalttı
Kesinlikle küfür yasaklanmali.
İnsanlar yediği, içtiği , giydiği herşeyi istediği gibi seçebilir.
Ama küfür öyle bir şey ki, siz tarfikte yolunuzda giderken de, bir hoş ortamda arkadaşlarınızla sohbet ederken de, isteseniz de istemesenizde duymak zorunda olabiliyorsunuz. Benim sinirlerim bozuluyor. Birde diline tesbih edenler var ki, en kızdığım insan tipleri. Duyduğum anda hangi ortamda olursa olsun , uyaririm sert bir dille.
Soğan ve sarımsağın doğal bir antibiyotik olduğunu düşünüyorum. Özellikle soğanı çok severek yiyorum. Toplum içine girdiğim zaman hiç bir sorun yaşamıyorum çünkü dişlerimi fırçalıyorum rahatsız etmiyorum rahatsız olmuyorum
Bu yazdıkların çok masum bence dünya üzerinde cinsiyetsizliği özendiren ve bunu normalleştirme çalışması yapan yayın organları ve bunları destekleyen örgütlerin yasaklanması lazım
teşekkür ederim
Delilerin sokakta dolanmaması
Silahlı sokakata dolanmamalı
Hayvanlara eziyet etmenin cezası aşırı ağır olmalı
Cevap
46Cevap
Selam gadası 🙃
Toplu taşımada ter kokusu, soğan ve sarımsak kokusu olan insanların binmesi yasak olmalıdır.
Bence insanların kendi hayatlarında aldığı kararlarına karışmak yasaklanmalı
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Palm yağlı abur cuburlar
⭐ Sigara
⭐ Küfür
Demek istiyorum. Elbette onlarca konu var. Bunlar benim ilk üç tercihim.
#tubasueda 🍀🍀
Palm yağlı abur cuburun sucu ne
Yerlere tükürmek, aşırı açık seçik giyinmek, küfür, küçük yaşta sevgililerin her yerde mıç mıç olması
Söylediklerine katılıyorum 🙂
💛
yerlere tükürmek.. bence bu yasaklanmalı sonra efennime söylim ter kokusuna engel olmak lazım deodarantlar bedava olsun mesala :)
Flört. Çok lanet bir evre. Sevgili miyiz değil miyiz? Ne dicem hangi kararda olmalıyım derken beynim yanıyor.
derdini anlatmayı hedeflemek yerine ayar peşinde koşmak, bir diğer tabirle üstün insanlık. azalarak bitsin mümkünse
Dünya üzerinde yabancı bir kızla yabancı bir erkeğin sevgili ayağına birliktelik yaşaması yasaklansın
Toplum içinde yakınlaşma da yasaklansın kendileri Zina haram işliyor bize sebep oluyorlar herkesin genç orta farketmez özel hayatları ev dışına çıkmamalı ev rahatlığını toplum içinde sergilememeliler o rahatlık kalkmalı
Herkes istedigini yapar istediğini giyer ama daha gecen gün kızin biri mini etek giymiş baya mini ama icinde bisey de yok ruzgar vurdukca her yer meydanda bu kadar da olmamali ben onun şeyini gormek zorunda miyim
Bakmazsan görmek zorunda kalmazsın.
hak yemek, adaletsiz olmak kesinlikle yasaklanmalı :D
Yalan söylemek... Hatta yalancıyı s**seler siyasete çeki düzen gelir.
Dünyayı tabiatını bozma çabasını giren herkes ve bir de şu LGBTleri
Toplumsal görgü ve nezaket kuralları eğitimi verilsin ve bu eğitimden sınavı geçemeyenler toplum içine girmekten men edilsin. 🙏 Tıpkı ehliyet gibi 5 yılda birde yenilenmeli
Deodorantsız dısari cikmak yasaklanmalı, kimse kimsenin kokusunu cekmek zorunda degil.
65 yas ustu oy kullanmamali ve ülke başına geçebilecek yetkiye sahip olmamalı siyasi konumda.
Cehalet... Kesinlikle yasaklanmalı insan fikrini belirtebilmek için bile o konuda yetkinliği olduğunu kamuoyuna kanıtlamalı. O şartla bir konuda fikir belirtebilmeli.
Her ne kadar tiryakisi olsamda sigara tütün komple yasaklansın, en ufak faydası yok...
Soğan sarımsak sucuk yiyen insandan uzak durabilirsin kimsenin ne yediğine karisamazsin onlar benim en sevdiğim şeyler skajdkkadj soganli sucuk, sarimsakli yogurtu manti oh mis
Sen diyorsun ki türk toplumunu tamamen ortadan kaldırsınlar bunları say say bitmez yazsan roman olur türk toplumunun yaşmasına direk yasaj getir daha iyi
Kimseye zarar vermeden, istediğini yapanların, yaptıkları şeyleri yasaklamaya çalışmak yasaklanmalı.
Sarımsak, soğan, sucuk ve türevlerinin yasaklanmasını istemek de ayrıca yasaklanmalı.
18 yaşından sonra aile evinde yaşamak yasaklanmalı her bireye ev verilmeli ve bu şekilde daha sağlıklı bireyler yetişir
Kuru fasulye soğan yemedin mi sen hiç nasıl yasaklanmasını istersin 😒
Yedim soğan ve sarımsak çok severim ama sabahın köründe insanları rahatsız edecek şekilde yemiyorum
Haklısın o kadar da değil yani
Sarımsaklı yoğurduma dokunmayın lütfen. 😂 Sigara tamamen kaldırılsa süper olurdu, satışı ve üstünde taşıması bile yasak olsa.
Ehliyet almak bile bir sınava tabi iken sevişebilen herkes çocuk yapabiliyor kesinlikle bu yasaklanmalı.
Gece kızların değil, erkeklerin sokağa çıkması kısıtlansın bence. Böylece saha az kadın cinayeti ve taciz haberi görürüz…
Ben sarımsak severim sonrada karanfil atarım ağzıma kokuyu alır doğal ilaç ve vitamin
Ekilmesi, biçilmesi, alınması, satilması üretilmesi yasaklanmalı her ikisininde 😡
Sigara içilmesi ve izmaritlarinin yere atılması yasaklansın
Onlar şifa niyetine der yine yer. Aslında rahatsız etmiyor böyle kokular.
dini inanışını yasamaya calisanlara engel olanlar engellenmeli
Çocuk doğurmak yasaklanmalı. Yaşamak yasaklanmalı. İnsan türünün nesli tükenmeli ve bütün fertleri ölmeli.
Tiktok, Facebook, saçma sapan giysiler , küfür, yere türülmesi
Çoğu yemeğin içinde soğan vardır ztn yemeği yasaklıyorsun bir nevi 😊
65 yaş üstü oy kullanmasın, Kılıçdaroğlu aday olamasın
Dünya değilde turkiyede 40 yaş üstü oy kullanmaları yasaklansın
Düğünler, sünnet konvoyları, ölüm haberleri
Sen yeme onları sevenler yer kime ne bence pis insanlar kaldırılsın daha iyi
kızların göbeğini açıp aşırı açık saçık giyinmesi pirsin dövme kısaca ahlaksızlık midemiz bulanıyor ciden buna bir çözüm gelmeli ailelerde umut yok bari devlet harekete geçsin
Of bi kadin olarak söylüyorum o kadar haklısınız ki milletin ahlakını bozuyorlar aynı şekilde başkasının karisina kızına bakan erkekte
@yanlızyiğit o kadar haklısınız ki bunu özgürlük sanıyorlar biz de bunu saçma bulduğumuz için cahil ve geri kafalı oluyoruz
Canlı şiddeti. Kadın, çocuk istirmarı.
bankalarda müşteri önceliği ile sıra alma yasaklansın
Bence sabahları parfüm sıkmak yasaklansın
deodorant sıkmayanlar ban yesin lütfen
Duş almadan özellikle yaz aylarında insan içine çıkmak yasaklansın
Eşcinsellik yasaklansın 😂
1-Herkes yakısani giymeli
2-sigara
3-kıyas
4-ter kokusu
Sokak ortasında sevişmek ilişkiye girmek öpüşmek yasaklanmalı yaa 😒😒
Bazı berbat kıyafetler görüyorum, mağazanın ortasında direkt diyorum ki bu nr bunların üretimi durmalı, üretim hatası bu diyorum ndmsmsksk
Acemi şoförler..
Konyalılar @rakununcorabi
@RakununÇorabı
Ahshshh kesinlikle aşkom
Aşkı yasaklasınlar
soğan kıram yermisin gurban veremmi bi cücük
tiktok, savaş, photoshop
Açık giyinenlere ve zina yapanlara ceza verilmeli
Sokak hayvanı beslemek.
Biyolojik, kimyasal ve nükleer silahlar
Rakı haydarisiz caciksiz gitmiyor...
akrabalar yasaklanmalı :D