Evet bence var,
yani mesela kendi ailemden bahsedeyim. Çocukken yaptıkları cinsel ilişkiyi görür sesimi çıkarmazdim ve bence bu 14 yaşındaki bir çocuğu çok olumsuz etkiler sırf bu yüzden ailemi asla affetmiyorum. d
Evet bence var,
yani mesela kendi ailemden bahsedeyim. Çocukken yaptıkları cinsel ilişkiyi görür sesimi çıkarmazdim ve bence bu 14 yaşındaki bir çocuğu çok olumsuz etkiler sırf bu yüzden ailemi asla affetmiyorum. d
14 yaşında çocuğun önünde de yapmazsın be hadi 6-12 aylık olur nebiliyim 3 yaşında falan olur hatırlamaz da kalkıp da 14 yaşında çocuğun dibinde de bunu yapmazsın yani iğrençlikten ziyade bu durum psikoloji bozar be
şu an 21 yaşındayım ve hala hatırlıyorum hatırladıkça da ailemle görüşesim gelmiyo
Cevap
8Cevap
Pardon da bu şahısların odaları yok muydu? Ruh hastaları.
Vardı da işte şu an 21 yaşındayım hala aklıma geliyo ve bir kez dahada ailemden nefret ediyorum
Vardı da ulu orta mı yani kardeşim bu ne s. laklık
Onlara göre normaldi zaten
Hastalar
Bu tramva oluyor, ben 36 yasindayim, yanlislikla gordugum o manzara yuzunden annem gozumden dustu.. Babam zaten Şu an rahmetli
Himm
Daha küçük yaşta aynı odada kalırdık her ilişkilerini izler anlayamazdım o yaşlarda.
Buyuk yanlışlık yapmışlar kendi odalarında mı yapıyorlardı
Sen nerede yaşıyorsun şimdi
Ayrı evde
Derken zaten onlarla görüşmüyorum ayrı evimde var arabamda çok şükür paramda o iğrenç aileyle kalacak değildim heralde
İstek attım
Ebeveynlerin %99'u canımsın
Aynen
Bakma sende
şu an 21 yaşındayım ve o zaman aklıma gelince tekrar ailemden nefret ediyorum
Var evet
Var knk
Cokkkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?