- Aile & Toplum konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılDizi film izliyor musun bilmiyorum ama izlediğini varsayarak bir şey sormak istiyorum.
Günümüz dizi ve filmlerinde (özellikle dijital platformlarda) pek çok etkileyici sahne mevcut. Öyle sahnelere denk gelince etkileniyor musun, yoksa bir şey hissetmiyor musun? Ya da etkilenip duygularını mı bastırıyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk başlarda etkilenip duygularımı bastırıyordum kendi kendime bu bi ihtiyaç ztn fslan diyordum zamanla görünce midem bulanmaya başladı artık görmek bile istemiyorum ama çıkıyor karşıma illaki o zamanşarda da atlıyorum
- +1 yıl
Peki bu iğrenme hali, evlendikten sonra sorun olmaz mı?
Soran+1 yılOlacağını zannetmiyorum
- +1 yıl
Sanırım özelden mesajlar kapalı...
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı. Sabah namazına kalkmayı cok seviyorum ve en güzelide o demi soracak bi sorum yok
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet nedense en huzur vereni o
Bacaklarını aliyor musun hep merak etmisimdir🤣
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılbende erkegin tesetturlusuyum diyelim dfkgdjf ama sorum: evlenecegin kisi kendin gibi biri mi olmasini istersin yoksa rasgele anlastigin sevdigin birisi mi olsun isterdin? Ben sahsen kendim gibi boyle ben ibadetinde olan biriyim ve sahsen sadece kapali olsun istemezdim esimin, o da ben gibi kilsin yan yana ayni seccade uzeri falan bunlar ne bilim benim hosuma gidiyor ben seviyom - senin gorusun nedir bu konuda?
06 Yorumla
Soran+1 yılBende kendim gibi birini isterim namaza kaldıracağım beraber ibadet eddceğimiz ama eğlenmeyide bileceğim birini sevmek isterim bu yüxden kısmetimi ilahiyat fakültesine gidip arıcam 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle oyle. Oyle her seye kusup alinan darilan degil de ugrasmayi seven ben onunla o benle ugrassin falan - sadece es degil de daha cok arkadas dost knk gibi olalim isterim sahsen cocuk gibi olalim gerekirse dkdkdjd yani valla TR de nerde bulunur bilmiyom sen biliyorsan oraya yonel tabi😂😂
Soran+1 yılDaha gencim umarım hayırlı biri çıkar karşıma cahilde olmasın işe gitme evde çalış falan demesin
Cevap sahibi+1 yılYok canim ona gore bir is bulursun tabi sende kendine. Genciz aynen ama benim is daha zor yaa bulmam epey zor olacak gibi😂😂
Soran+1 yılAllah gönülüne göre birini çıkarsın
Cevap sahibi+1 yılAmin inshallah. Senin de…
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. tesettürlü ile tesettürsüzün farkı yok ki
nedir bu saçmalık anlamadım. insan giyime göre yapısı karakteri değişmez.29 Yorumla
Soran+1 yılTesettürün anlamı bedeni örtmek değil ztn kalbini örtmek ben kapalı demiyorum bu yüzden tesettürlüyüm diyorum. Ama haklsıın günümüxde kapalı olupta neler yapan var önceden imanlı olanlar tesettür girerken şimdi gösteriş olarak herkes kapanıyor daracık giyiniyor bide bunu kapalılık sanıyorlar
Soran+1 yılZaten arama kısmında bulamazlarmış
- +1 yıl
benim yorumumda demek istediğim şu
kadın kadındır. duygu düşünce hisler değişmez.
tesettüre girince zannediliyor ki cinsel güdüleri istekleri ihtiyaçları kayboluyor. öyle şey olmaz ki. allahın yarattığı sistem giyimle değişmez. zaten bu dünya imtihan dünyası. cinsellik temel ihtiyaçtır ve neslin yürümesi gerekir. sanki cinsellikten soyutlanıyor gibi bakılıyor. yahu peygamberler eşleri ile bacı kardeş yatmadı cinsellik yaşadılar ürediler.
Soran+1 yılCinsellik bir ihtiyaç değil bunu zamanla anlıyorsun ve bu tarz konuşman çok yanlış
Soran+1 yılSözde bilim eşcinselliğide normalleştiriyor neyse allah sana o cinsel isteği veriyor sma bir ihtiyaç olarak değil üremek anlamında kullanman için cinselliğin varlığını reddetmiyorum zaten ama üstünde niye bu kadar duruluyor niye bu kadar abartılıyor anlamıyorum
+1 yılYazın çok sıcak olduğu zaman rahatsız oluyor musunuz?
25 Yorumla
Soran+1 yılGünümüzde tesettürlüler boyun kısmından bağlıyorlar ama benim göğüsüme kadar uzandığından darlanmıyorum ve tam aksine ferah tutuyor
- +1 yıl
Hmm anladım peki doğru olan sizin yaptığınız gibi mi
Soran+1 yılEvet günümüzde görüyorsun yani sadece başını kapamaktan ibaret olduğunu sanıyorlar tesettür baş kapamak değil ki mahrem yerlerini kapamak harama bakmamak falan başı açık tesettürlüde var yani
- +1 yıl
Anladım cevapladığınız için teşekkür ederim.
Soran+1 yılRica ederiim
+1 yılAçık ya da kapalı ne farkeder hiç bir şekilde cekinmem çünkü benim gözümde herkes eşit herkes insan giyimden banane
014 Yorumla
Soran+1 yılTesettür sadece biri bez parçasından ibaret değil
- +1 yıl
Ney peki
Soran+1 yılKalbini örtmekle başlıyor bu da birçok davranışını etkiliyor burada uzun uzun yazamam ama araştırırsan bulabilirsin
- +1 yıl
Senin görüşüne göre tesettürlü herkes namuslu sütten çıkmış ak kaşık başı aciklarda kötü ve ahlâk yoksunu öyle mi ben her türlü insan tanıdım kardeşim açık da kapalida olsa insanlar giyimine göre yargılamak ne kadar kötü açık olup da kalbini örten çok insan var.
Sana tavsiyem önyargılı olma
Soran+1 yılBenim görüşüm kalbi örtmek dedim kendine göre yorumlayan sensin 17 yaşında bedenimi örttüm 14 yaşında kalbimi örttüm yani 14 yaşından beri tesettürlğyğm diyorum
- +1 yıl
Anlamıyorsun işte demek istediğimi örtünmek senin tercihin kesinlikle yargilamiyorum haddim değil diyorum ki her tesettürlü iman sahibi olmuyor her açık da günahkar olmuyor insanları giyimine göre yargılama
Soran+1 yılBende diyorumki tesettür kafanı kapamak değil kalbini kapamak yani başı açık olupta tedettürlü olan kalbini kapayan çok insan var giyim değil konu kalp
- +1 yıl
tamam işte aynı şeyi savunuyoruz
Soran+1 yılSen bebi yanlış anlayıp kendine göre yorum yapıyorsun sonra anlayınca aynı şey
- +1 yıl
Asıl sen beni anlayınca R yaptın
Soran+1 yılNE AHHAHAHHAHAHAHHA
- +1 yıl
Gül Gül hep yüzün gülsün inşallah
Soran+1 yılAmin abicim seninde
- +1 yıl
Allaha emanet ol kardeşim
+1 yılSevgili yaptığını düşün nasıl bir gün geçiriyorsunuz mesela el ele tutuşma oluyormu dip dibe yakınlaşma ya da veda öpücüğü falan
01 Yorumla
Soran+1 yılÖpücük ve el ele tutuşma olmuyor sarılma belli ölçülerde ben normal bir erkek arkadaşımı anlatıyprum sevgilim daha önce koluna falan giriyorum böyle
+1 yılCekinilecek bir soru yok bence ama sonra dan kapandigini okudum açık hallerini özlediğin oluyormu deyim o Zaman
04 Yorumla
Soran+1 yılBazen saçımı yapıp dışarı çıkmak istiyorum ama onun dışında olmuyor
- +1 yıl
Anladım 🥰 aldığın karar ruhuna huzur verdiyse sevindim senin adına kardeş can 🥰
Soran+1 yılTeşekkür ederiim
- +1 yıl
Öyle hesabının adını yazınca arayip ekliyemiyorsun
🤣🤣🤣🤣 Sana dünya dışı bir varlık gibi davranmışlar yorumları okudumda
19 Yorumla
Soran+1 yılAhah bekliyordum böyle şeyleri
Soran+1 yılNinja diyende çıkacakta siyah giymiyorum çok fazla
Soran+1 yılAslaaa çok huzurluyum ve mutluyum böyle
Niye çekinelim ki. Tek tesettürlü sen misin Türkiye de. Aman ne ilginç bi şey hshd
06 Yorumla
Soran+1 yılHaha gelen sorulara baksan umarım bunu birine sormamışlardır diyorsun
Soran+1 yılEvet çoğu sadece başını örtmek bir bez parçası sanıyor hatta olgunadam diye biriyle az evvel öyle bi konuşmamız oldu okumanı gerçekten öneriyorumm
Soran+1 yılDoğru diyorsun cevap yazdığın için teşekkürlerr
+1 yılYaz aylarında sıcak olmuyor mu hep merak etmiştim
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor tam tersine ferah tutuyor
Gizli Üye(25-29)+1 yıltesettürün bedeni örtmekle bittiğini sanmıyorsundur umarım davranışların da tesettürdür carsafa girip sevgiliyle kol kola takılmak da tesettürünün olmadıgını kanıtlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum zaten önce kalbimi örttüm sonra bedenimi örttüm
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaş örtüsünün Kur'an da geçmediğini öğrensen ne yapardın?
011 Yorumla
Soran+1 yılÇıkarırdım
- +1 yıl
O zaman bi araştır derim boşuna zulmetme kendine
Soran+1 yılAzhap 59: Ey Nebi! Hanımlarına, kızlarına ve mümin kadınlarına (bir ihtiyaç için dışarı çıktıklarında) Dış örtülerini Cilbablarını üstlerine almalarını söyle. Onların tanınmaması ve inciltilmemesi için elverişli olan budur. Allah bağışlayandır ve esirgiyendir.
- +1 yıl
Araştırmaktan kastım internete baş örtüsü ayeti yazıp ilk çıkanı kopyalayıp buraya atmak değil.
https://youtu.be/PYoSG_eOfcM
Bu tarz farklı yorumları da dinlemek ve düşünmek.
Soran+1 yılİnternete yazıp atmamın nedeni eksiksiz düzgün yazmak kuranı okudum böyle bir ayet gerçekten var insanların yorumlarına göre Allah'ın kitabınımı eleştiricem?
- +1 yıl
Senin bu yazdığın meal de bir insanın yorumu farkındaysan. Onlar Kur'an'ı yorumlamadan mı meal yazdı? Neden bir sürü meal varda tek bir meal yok?
Soran+1 yılBende bunu zamanında merak edip araştırmıştım fark edersin ki mealler birbirini destekleyen niteliyen şekilde bunun cevabını vermek bana düşmez tam anlamıyla hakim değilim daha bilgili birine sorabilirsin
- +1 yıl
Ben araştırdım zaten başka birisine sormaya ihtiyacım yok. Ben senin de sorgulamanı düşünmeni istedim sadece. Kur'an hep okuyana hitap eder. Kimseye gidip şu kişiden öğren demez. Kendin öğren, oku, düşün der
Soran+1 yılZaten 14 yaşımdan beri sorguluyorum ben yaşadığım doğa üstü bir olay ile bedenimi örtmeye karar verdim kendimde okudum özellikle tesettür ksıımlarını okudum doğru mu acaba günümüzde bu mu kaldı diyerek
- +1 yıl
Klasik islam anlayışına bakarsan zaten hepsi aynı şeyi söylüyor farklı kelimeler kullanarak. Yolladığım videoyu bi izle ondan sonra bidaha bak o ayetlere.
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim
+1 yılAile baskısı yüzünden mi kapandın yoksa tamaamen bilinçli ve kendi isteğinle mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnem tesettürlü değil kendi isteğimle kapandım hatta ilk başta karşı çıktılar zamanla alıştılar
- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde isteklerini nasıl bastırdıklarını merak ediyorum nasıl bu kadar sabırlı olabiliyorlar...
01 Yorumla
Soran+1 yılİmanı sağlam olan herkes bu kadar sabırlı
Çok sorulacak var aslında.. ve hep ilgimi çektiniz..
00 Yorumla
+1 yılahlak çerçevesinde çekinmez kimse soru sormaya ahlaksızlık çerçevesinde olabilir ama
00 YorumlaDinsiz kadınlarla arkadaş olur musunuz dinsiz ama pamuk kalpli bir kadınla
04 Yorumla
Soran+1 yılOlurum
Soran+1 yılHatta ateist arkadaşım var
Soran+1 yılKeşkee müslğmanlığı bi bez parçasından ibaret görmeseler
+1 yılEl ayak şekline dikkat ediyorum onu sormak zor olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden tesettür kullaniyorsunuz. Ve ilk tesettür sumerlilerden geldi. Ve sumerliler ne amacla tesettür kullaniyorlardi.
03 Yorumla
Soran+1 yılGeçen sene girdim tesettüre kendi isteğimle normalde sportif giyinen biriydim ve sözlü taciz vs çok uğruyordum kurandada yazdığı gibi erkeklerin size zarar vermemesi için giyin yani tam cümle böyle değil ama anladın sen işte giydiğimden beri kendimi daha rahat hissediyorum ibadetlerim tam oluyor gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik olarak rahatlamak icin yani. Hayırlı olsun.
Soran+1 yılÖyle değil ama neyse
Gizli Üye(25-29)+1 yılMeme hatlarını nasıl gizliyosun. ya da gizliyomusun
11 Yorumla
Soran+1 yılTesettüre girerek?
Gizli Üye(18-24)+1 yılKapalı kızların zor sevgilisi oluyor. Ayrıca görücü usulü evlendirebilirler seni dikkat et.
110 Yorumla
Soran+1 yılAilem benim rızam olmadan beni evlendirecek yapıya sahip değiller
Soran+1 yılBide bilmiyorsan tesettürlülerde okur
Cevap sahibi+1 yılBen de tesettürlüyüm evet Allah rızası için yapıyoruz ama sosyal hayatımı çok etkiliyor. Sevgilim olmuyor rahat hareket edemiyorum ve hep evdeyim. Dışarı çıkarken giyinmeye üşeniyorum. Bir de çirkin oluyorum
Soran+1 yılBende senin dediklerinin tam tersini yaşıyorum sosyal yaşantınla ya da psikolojinle alaklı olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılMüslüman olan herkese haram?
Soran+1 yılSevgilim hiç olmadı zatende tesettürümüzü sorgulamak sanamı düştü?
Soran+1 yılBide böyleleri türedi bizi insanlıktan çıkarıp biz en müslüman en mükemmel olmalıyıza getiriyor
- +1 yıl
Bence yalan
Gizli Üye(36-45)+1 yılSormam gerekenler merak ettiklerim var hesabını buldum son kişi benim sende dönersen...
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTepki vermeni bekliyorum
Soran+1 yılCeyliinyenihesapta sen kimsin
Cevap sahibi+1 yılhm ben farklı hesap görmüşüm gizliden çıkayım mı?
Soran+1 yılÇık
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç tane sevgilisi olmuş yakınlaşmış mı geçmişi önemli benim için
014 Yorumla
Soran+1 yılBenim hiç olmadı ama hoşlandıklarım aldı ama bi yakınlaşma hatta konuşma bile olması vs
Cevap sahibi+1 yılmuhabbet etmenin ufak yakınlaşma (sarılma, el tutma) bu kadarına müsamaha göstereririm ama bit tık fazlasını istemiyorum, yani şimdi sana söylüyor gibi oldu ama genel konuşuyorum :D
Soran+1 yılSana nasıl istediğini sormadım ama umarım karşına öyle biri çıkar diyim
Cevap sahibi+1 yılişte karşı tarafa soramam çekinirim burada bunu konuşuyoruz :D
Soran+1 yılHahaha
Cevap sahibi+1 yılsadece tesettürlü bi kıza değil herhangi bi kıza da soramam :D
Soran+1 yılTamam kendi kendini yersin içten içe
Cevap sahibi+1 yılnasıl geçmişi temiz kız bulabiliriz
Soran+1 yılBen ve benim çevremde (tesettürlü tesettürsüz) çok temiz kız var hiç erkek eli değmemiş eminim baika öyle kıxlarda vardır çıkar karşına
Soran+1 yılAma o larda hiç bir kıza değmemiş erkek arıyor
Cevap sahibi+1 yılSaçma öyle erkek %5 falan erkeğin geçmişi olur genelde
Soran+1 yılEe temiz kız istiyorsan sen temiz misin ona bakıcan herhalde ben hiç bir erkekle takılmayıp evleneveğim kişi 7/24 partileyen birlikte olmadığı kız kalmayan ama evlemnmeye gelince beni almak steyen erkekle olmam kimde olmsk istemex mantıklı olursak evlenemm daha iyi
Cevap sahibi+1 yılne 7/24 partisi deneyimim var ama az o kadar da daldan dala konmadık normal düzeyde oldu
Soran+1 yılBen genel söyledim ya ama senin yapıp temiz kız sitemen yine de saçma geliyor kendinde yapmasaydın o zaman yapıp tçvbe ettiysen bilemem tabide
Gizli Üye(30-35)+1 yılçekindiğim şey özel sorular o da sen istemiyorsun sormam
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAhlak çerçevesi için de soracak olursak o yazın sıcağında pişmiyor musunuz :D
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır ferah tutuyorr
- +1 yıl
Nasıl ferah tutuyor yahu yanıyoruz biz :D
Soran+1 yılValla bende bilmiyom bş yerden esiyor sanki 😂
- +1 yıl
Kadınların Kışın yandıkları için göbek açarlar yazında serin tutmak için kapanırlar anlamıyorum :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekarken cinsel ilişki yaşadın mı yaşadıysan ne boyutta yaşadın?
00 Yorumla@ceyliinyenihesap Bir erkeğin sizden aşırı etkilendiğini fark edince ne hissediyorsunuz?
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç fark etmedim bilmiyorum ne yaparım
Soran+1 yılKendisine bakarım bana uygun bir mi değilse düşünmem bile ama eğer öyleyse davranışlarını gözlemlemeye başlarım
Soran+1 yılRahatsız olduğumu dile getirirm çevremde barındırmam
Hiç yolda bir erkeğe yakışıklıymış diyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılHoş çocukmuş dediğim oluyorda öyle 1 sn falan
+1 yılcinsel çerçeveli sorular sorulmaya çekinilir
00 Yorumla
+1 yıl5 vakit namaz kılıyor musun
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
allah kabul etsin başka sorum yok
Soran+1 yılAmin Teşekkür ederim
+1 yılcinsel dürtülerinizi nasıl bastırıyorsunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılİmanla
- +1 yıl
maşallah
Nasıl bir duygu tesettürlü olmak
07 Yorumla
Soran+1 yılDışarı bazen istediğin gibi giyinip çıkamıyorsun ama içindeyken bi ayrı huzur oluyor
Soran+1 yılTeşekkür ederiiim
Soran+1 yılSorabilirisn
+1 yılburada mısın şu an?
01 Yorumla
Soran+1 yılŞu an evet cevaplara yetişmeye çalışıyorum
- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden sıkı giyinirsin derim mesela
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
tesettürlüye neden dar giyinirsin demeye cekinirim
Soran+1 yılTesettürlü niye dar giyinsin çok saçma
Soran+1 yılGünümüxde sözde modaya ayak uydurmak için yapıyorlar ama yanlış umarım doğru yolu bulurlar
- +1 yıl
Çok dar giyinirler her şey belli oluyor
Soran+1 yılGerçek tesettürlüler giyinmez onu öyle giyinen birine sorarsın
- +1 yıl
Ok
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamamen siyah çarşafa girmeyle sadece eşarpla örtünmenin farkı nedir?
07 Yorumla
Soran+1 yılBir farkı olduğunu bilmiyordum ama çarşaf kuranda yazana uygun
Cevap sahibi+1 yılHayır yani hani bazen görürüz ya tamamen siyah giyinirler. Bi de sadece eşarp takarlar. Yani tamamen siyah çarşafa girince daha mı sevap oluyor onu anlamadım
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamamdır teşekkür ederim
Soran+1 yılÖnemli başındaki tesettür değil kalbindeki tesettür, bez parçası sadece bir mesaj
Cevap sahibi+1 yılTabi ki kalp önemli ilk başta
çok var ama çekiniyorum işte
03 Yorumla
Soran+1 yılSor işte cevaplayayım
Soran+1 yılGünümüzde tesettürlüler çok dar giyiniyor boyun bölgesini bağlıo ama ben bol giyindiğimden sıcaklık olmuo aksine ferah tutuyor
+1 yılHiç mastürbasyon yaptinmi
00 Yorumla
+1 yılAhlakını kayıp mı ettin?
00 Yorumla
+1 yılCeylin yeni hesap nasıl oluyor
00 Yorumla
+1 yıliç çamaşırı tarzı sekse bakış açısı
00 Yorumla
+1 yılAhlak çerçevesi içinse her şeyi sorarım zaten
00 Yorumla
+1 yılÖzelde sorabilir miyim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı. Ne sorabilirizki mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHesabına sormak istedim ama kutun kapalı.
013 Yorumla
Soran+1 yılAa öyle mi
Cevap sahibi+1 yılAma çok yazan olur zaten oradan. Buradan da sorabilirim.
Soran+1 yılSor tabi
Cevap sahibi+1 yılGenelde kombinlerinizi nasıl tercih ediyorsunuz? Giyimden ayakkabıya ve çoraba kadar
Soran+1 yılMesela cilbabım beyaz renk oluyor. Tudongum lila falan renk uyumu yapıyorum ayakkabım converse renklerine göre değişiyor
Cevap sahibi+1 yılGenelde topuklu ya da kısa çizme ve ince çorap kombini yapıyorlar. Çok hoş oluyor.
Soran+1 yılİnce çorap nasıl gözükecek
Cevap sahibi+1 yılYani bilekten bir karış yukarda falan
Soran+1 yılBenim bileğime kadar olduğu için çoraplarım hiç gözükmedi amaç zaten dikkat çekmemek
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum. Çok üstüne düşmüş olcam bu konunun ama samimiyetle yaklaştığın için soruyorum daha önce bir kapalı bayanla konuşmamıştım:) Kapalıların çok ince çorabı olduğu doğru mu? Uzunlardan
Soran+1 yılBenim yok olan arkadaşımda yok
Soran+1 yılBen kapalı değilim tesettürlüyüm
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle günlük mü yoksa cinsellikle mi alakalı?
03 Yorumla
Soran+1 yılNası yani
Cevap sahibi+1 yılHangi kategoriden sonra almak istersin diyorum yani
Soran+1 yılAhlak çerçevesi içinde yani günlük
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvde tekken de tesettürlü mü duruyosun
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır abim ve babamın yanındada tesettürlü değilim
Cevap sahibi+1 yılPeki bi tane daha var kızma bu biraz özel gibi hiç sütyen takmadan çıktığın oluyor mu zaten tesettür var bol vs diye
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılBişey daha sorayım mı ama hep aklıma iç çamaşır vs öyle şeyler geliyor niyeyse
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral seks hakkındaki düşüncen nedir ?
02 Yorumla
Soran+1 yılDua ettiğim ağızıma öyle bir saygısızlık yapamam
Cevap sahibi+1 yılÇok mantıklı bi cevap. Peki ellerini kullanır mısın seks esnasında?
+1 yılHaha sorular saka gibi gercekden 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılSorma baya ahlak çerçevesi içinde
- +1 yıl
Kesinlikle 😃😃
Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Merak ettiğim bir şey yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılYazda sıcak olmuyor mu
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor aksine ferah oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılCuc*01d tarzi iliskiye bakis acin nedir
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAcaba
Gizli Üye(36-45)+1 yılİç çamaşırı konusunda zevkliler mi 🤔
00 YorumlaYaz yaz bitmez bro
01 Yorumla
Soran+1 yılOkiii
+1 yıltesettülümusun
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet ahahha
- +1 yıl
neden tesettürlüsün
Soran+1 yılİbadet ederken hep bir şeyler eksikmiş gibi beliyordu belki inanmazsınız ama evime gelen bir hoca bunu demememe rsğmen bana gelip nende tesettür eksik dedi çok şaşırmıştım ondan sonra tesettüre girdim bedenimi ve kalbimi örttüm
- +1 yıl
mutlumusun yani
Soran+1 yılEvett
- +1 yıl
kac yasindasin
Soran+1 yıl18
nedne gizlisin
00 YorumlaSöyle deyim kendi isteğiyle mi kapandı vb
01 Yorumlacok isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçılmadan herseyi soramaz miyiz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha mı isteklisiniz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Oral seviyor mu?
00 Yorumla
+1 yılCeninmem sorarım
02 Yorumla
Soran+1 yılHelal sana
- +1 yıl
Saol kardeşim
- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026