Ailemden ayrı eve cikma durumum var. Yaş 24. Bir de uzun senedir tanıdığım bir kiz arkadasim var. Simdi ikimiz birlikte de kalabiliriz. Ben tekte kalabilirim. Ama bu iki durumun avantajlari ve dezavantajları neler? Ekonomik olarak dusunmeyin. Diger durumlar icin hangisi daha avantajli.
Daha once yalniz kalmadim. Tedirgin olur muyum, evde tek başıma olmak sıkar mı, bir iletisime evde bir sese ihtiyac duyar mıyım ya da hastalik falan olsa boyle bir desteğe ihtiyacim olur mu bunlar kafami kurcalıyor.
Diger turlu evde bir ses olur, birbirimize destek oluruz ama evdeki her seyi paylasmak gerek. Kira, faturalar, oda, yemek yapma, temizlik yapma vs. Ozellikle para konusuna dikkat etmek gerek. Onun da fazla ödememesi gerek benimde.
Yani arkadasim disarda diyelim, gelirken deterjan al diyorum. 50 tl diyelim. 25 ini vermem lazim ya da tam tersi olsa onun bana vermesi lazim. Yani boyle seyler olur, bu tarz hesaplamalar surekli olacak bu yorar mi bir sure sonra.
O gun canim temizlik yapmak istemez ama tutturursa hadi yapalim diye. Ben balik almak isterim mesela, o pahali almayalim, onun yerine baska sey alırız. Bu seferde balik yeme vs diyebilir.
Yani boyle sorunlar olur gibime geliyor. O yuzden kararsiz kaliyorum. Evde tek daha mi iyi? Daha özgürlük ama tek kalmak ürkütür mü, urkutmese bile evde sohbet edebilecegin biri olmali mi bilemiyorum. Erkekleri bilmem ama kızlarin ayni evde yaşamasi daha mi zor ve sıkıntılı oluyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer