Küçükken üvey annem ve üvey ablam sürekli kulaklarımı çekerdi. Öyle bir çekerlerdi böyle her gün her dakika. Kıvırırlar, bükerler, kafamı sallarlar falan, kulaklarım kopacak zannederdim.
Kulaklarımın kepçe olma sebebi bu olabilir mi?

Küçükken üvey annem ve üvey ablam sürekli kulaklarımı çekerdi. Öyle bir çekerlerdi böyle her gün her dakika. Kıvırırlar, bükerler, kafamı sallarlar falan, kulaklarım kopacak zannederdim.
Kulaklarımın kepçe olma sebebi bu olabilir mi?
Bilemiyorum fiziksel hareketlerle olabilir mi? Ben asıl sizin yaşadığınız travmaya üzüldüm.
Biyolojik olarak anne olamadım ve evlat edinebilmek için uğraşan, hayalini kuran, hasretini çeken bir anne adayı olarak üzüldüm. Ben kızımı sevgiyle büyütmek için hasretle bekliyorum.
Cevap
4Cevap
Seni dövmek istemwdiği için kulağini çekmiş galiba Bence etkisi olabilir ama yüzde yüz diyemeyiz ya takilma bunlara bence
Bu da dövmenin bir başka çeşidi
Zannetmiyorum ben. Niye çekiyordu cadi kari senin kulağını baban bisey demiyormuydu
Babam olmadığı için zaten. En ufak bir bahanede çekerdi. Şöyle bir örnek vereyim, annem beni çağırsa ablam 'annem seni çağırıyor' deyip kulaklarımdan asılarak götürürdü.
Artık geride kaldı tabi de kulaklar da kepçe kaldı :D. Üzücüden ziyade sinir bozucuydu. Küçücük çocuksun sana çöplük muamelesi yapılıyor ama hiç bir şey diyemiyorsun, gerçekten insanın içini kemiriyor
size takip isteği gönderdim. mesaj atabilir miyim?
Bu saatten sonra bunu sorgulamak neyi değiştirir ki. Olan olmuş artık...
Evet gerçekten etkisi var eski arkadaşlarımdan biliyorum. kulağımı hiç çekmediler.
Zannetmiyorum, sadece 40 ı çıkana kadar bebeklerin kulaklarını sarıyorlar bizde kepçe olmasın diye
Bilmiyorum olabilir. Bilimsel kanıtı var mı
Ya 😅😅uzuldum ama.. Olır
üzülecek bir şey yok olan olmuş ama en azından kulaklar kepçe kalmasaydı iyiydi
Takma
Olmaz
Olur bence
Etki edebilir
Olur tabi
Evet olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?