Görumceler neden gicik olur?

Evet nisanlandigimda yagli balli gereksiz samimiyet kurdu kendisi benden 11 yas buyuk evli cocuklu ve yazin bayrama kadar evine cagirmadi beni hep cocuklarin dogum gunu veya bisey oldugunda anca cagirdilar. Sınır cizmeyi bilemiyo esimin ailesi ya cok iyiler ya asiri cok soguklar. Daha nisanlanmadan aylardir kaynanam ” gelmedin gitmedin” tarz zorlamalar ki 5 gun calisiyorum. Nisanlimla yaz tatili sonrasi cok kavgalarimiz oldu. Nisanlim ve Annesi bize ziyarete geldiler memlekete annanemin evinde Hic biseyi eksik etmedik. Geriye döndugmuzde dugun salonuna bakicaktik karar vermisrik nisanlimla ona 3 gun oldu ziyarete diye annemle bana asiri tavir yapti gelmemezlik yapti ordan basladi öyle ufak tefek sorunlar. Görumcede bu olayaein icinde yoktu ama bana soguk davrabmaya basladi bende mesafeli durdum arayip sormadim cunku o Hic biseyimle ilgilenmedi. 2 hafta sonra baska sehire dugun alisverisine gidicez annem ben nidanlim görumce ve kaynimla ve ben kendi mutlulygumla ilgilenicem. En son görumceyi 2 ay önce bi dugunde gördum bana soguk yaptigi oyuzden ailece görustugu gunler bilerek gitmedim. Tavrimi ve resmiyeti korumaya karar verdim Hic olmazsa beni daha az uzerler. Saygisizlik etmem ama uzak dururum.
Görumceler neden gicik olur?