Aynı sıkıntıyı erkeklerde yaşıyor renkli gözlü kızlar için Rusya’ya Antalya’ya gidiyorlar bulan buluyor, bulamayan da elindekiyle yetinmek zorunda kalıyor, ben de ela gözlüyüm bu arada çocuğum maviş olsun istiyorum

Aynı sıkıntıyı erkeklerde yaşıyor renkli gözlü kızlar için Rusya’ya Antalya’ya gidiyorlar bulan buluyor, bulamayan da elindekiyle yetinmek zorunda kalıyor, ben de ela gözlüyüm bu arada çocuğum maviş olsun istiyorum

Tamam renkli gözlü istiyorum bende mesela ama, gerçekten sevdiğine ve sadık olacağına inandığım biri olursa göz rengi benim için kriter olmaktan çıkar. Bazı şeyleri tartıp biçip ona göre karar vermek lazım hayal dünyasında yaşamıyoruz...
Yani tabii ama sonuçta dış güzellikte önemli gözün dışarda olacak
Gözü dışarıda olan mavi gözlü bir kızda bulsa gider bu sefer ela gözlüye bakar, yeşil gözlüye bakar, kahverengiye bile bakar. Bu beğeni meselesi değil karakter meselesi.
Benim aklımda kalır valla ben mesela o mavi gözlü İngiliz çocuğu unutamıyorum ilk aşkım o benim evlnesem bile unutamam
Bir de çocuğun da çirkin olacak mesela senin gibi bir tandığım var karslı adam rusla evlendi çocukları güzel odlu
O zaman senin evlenmemen gerekiyor çünkü sadık olma potansiyelin yok.
Cevap
4Cevap
Çok şükür böyle problemlerim yok.
Olsaydı da çözerdim
isteklerine göre yaşa
İstediğim gibi birini bulamazsam evlenmek istemiyorum ama toplum evlilik baskısı yapıyor
Paramı kazanıyorum
kimseye bağlı değilim
kendi seçimlerini yaşarsan, toplum kim oluyor?
Ailen dahi karışamaz
kendine güvenen insana kimse karışamaz
Ben mavi gözlü kızlar daha çici geliyor * hiçte onun dışında biriyle evlenmedim halen bekarım
İyi yapmışsın sonuçta rengini beğenmediğimiz gömleği bile almıyoruz
Bende kara kaş kara göz seviyorum, hepi topu 2 sevgilim oldu. İkisi de yeşil gözlüydü😑
O'nun gözleri acı kahve.. gördüğüm tüm mavi gözlerden daha güzel.
Seni alacak bir enayi çıkarsa tabii
Ay almasınlar gübre renkli gözlüler
Çocuk yapıcaz ilerde o da kıllı kara gözlü olacak ıykk
Ulan nxksnsjskssnsnsj
Bir de utanmadan türkiyede kızlar evde kalmaz diyorsunuz hala
Çelişkili ifadeler
Ben kara degilim evde kalmanız veya kalmamanızda skimde degil
Ben de çok seviyorum ya ama kahve gozlerim
gel ben alayım knka seni dfgdfgd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?