bunlar bir de böyle yaparak dindar olacağimiza inaniyorlar sahiden
hahahhahaha yobaz bok kırıntıları sizi
Konusma arasında dini inancım yok lafını duyar duymaz hemen konuyu tanrının varlığını ispatlamaya neden cekiyorsunuz?
Yok arkadaşım dini inancım. senin inancın, anlattıkların da zerre ilgilendirmiyor beni, neden inatla tanrı şevkatlidir, merhametlidir nidaları atıyorsun ki durduk yere? bana ne merhametliyse? sana merhametli bana değil ki.
insanlar farkında değiller ama böyle yaptığınızda sadece aptal olduğunuzu düşünüyoruz.
Kendi ateşini kendin yaratıyorsun. Bu hayat bir imtihan. İşlerim rast gitmiyor diyerek dinden vazgeçemezsin , asıl onlar rast giderse hayırlı olmayacağı daha da üzüleceğin için rast gitmedi. Allah izliyor , görüyor , her duaya bir karşılığı var. Olumlu - olumsuz hiç bir duayı geri çevirmez. Bu dünya nefislere uyulan , zalimlerin olduğu bir dünya...
Şimdi sende Allah madem görüyor neden kötülüklere engel olmuyor diyenlerdensen ; Sen sınav esnasında öğrencinin yanlış cevaplar yazdığını görüp elinden kalemi alıp cevapları düzelten öğretmen gördün mü hiç? Hayır. Çünkü biz şuanda imtihandayız !!
Dinden vazgeçmedim dindar değilim.
Düşüncelerin de ilgimi çekmiyor
İslam'dan vazgeçtin. Ve sana bunu savunanlara hakaret ediyorsun. Sence yaptığın doğru mu? Ben seni yargılayamam. Ama bazı sebebler senin müslüman olmana karşı gelmiş , belki bazı şeyler saçma geldi ve sende sana doğru olana yönlendin. Kimse dindar değildir , sabah akşam namaz - kuran - zikir çoğu insanda yok. İnsanlar zahmete girmekten acizler. Ama gerçekten dinini yaşayanlar gerçek huzuru yaşıyorlar. Bizzat şahitim buna.
Kardeşim o zaman buraya hakaret yemeyi mi yazdın? Biz Allah'a şükür senin gibi düşünceden arınmışız. Sen daha kapsamlı araştır bence. Buralarda anca hakaret yersin.
Dinden vazgecmedim diyorum anlama sorunun mu var mk dindar hiç olmadim
Arkadaş dine karşı geliyorsun kör müyüz burada
inanmiyorum ya inanmak zorunda miyim
Kafaya bak
Bize ne kardeşim senden? Her koyun kendi bacağından asılır. Sen kendinle kavga etmeye gelmişsin.
Ne bos konustun
İnandıkları dinin ayetleri öyle diyor, başka ayetler de var tabi.
Sizi yeryüzünün halifeleri yapan O’dur. Size verdiklerinde sizi sınamak için kiminizi kiminize derecelerle üstün kıldı. Şüphesiz ki Rabbin, cezası pek çabuk olandır. Şüphesiz ki O, (günahları bağışlayan, örten ve günahların kötü akıbetinden kulu koruyan) Ğafûr, (kullarına karşı merhametli olan) Rahîm’dir. (6/En'âm 165)
@Kaan_001 Çünkü sen salih bir erkekken komşun İslam'dan bihaber ölürse bundan bile sen hesaba çekilir ve ceza alırsın ama eğer anlatmış ve davet etmiş lakin icabet alamamış olursan bunda sana ceza yoktur. Kötülükten men etmek gereklidir. Kötülük edilirken uğraşmamak lazım, bana ne dersen kurunun yanında yaş da yanar misali Allah onlarla beraber seni de helak eder. Lut kavminde pek çok kişi livata suçunu işlemediği halde livatayı hoş gördüğü ve livata edenleri ikaz etmediği için helak oldu.
Dinin yayılma üzerine bir misyonu olduğu için. Ayrıca biraz da inandıkları dine herkesin inanması gerektiği psikolojisine girmelerine neden olan dini yapılarından olsa gerek.
Cevap
3Cevap
Üstümüze düşeni yapmayıp sorumlu olmaktansa senin gibi bir a. ptal. A. ptal olduğumuzu düşünsün mikimizde bile değil 😂
faşist bok yumakları sizi
Sizin aptal olarak düşünmeniz bizi zerre etkilemiyor zira apaçık görüyoruz halinizi...
Aha doğaüstü güçleri olduğunu iddia eden bir müptezel daha
Neyi görüyorsun
Hayır sen öyle algıladıysan ben ne yapabilirim? Öyle bir şey iddia etmedim nerden çıktı?
Cümlelerinden anlaşılıyor ne halde olduğun bu kadar basit.
Halimi apaçık görüyormuşsun ya
Duygularını cümlelerinden anlıyorum
Aynen kardeşim kalp gözün açılmış senin rabbimin hikmeti işte hahahah
Beynim var çok şükür
De bu cümlede gördüğümü söyleyebilirim : Başkalarını aşağılayarak kendini kanıtlama çabası kendi varlığını başkalarının varlığıyla ispatlamaya çalışan bir canım daha.
İyi kullan arada
Benim gözümde sen şu an insanlara kul olan insan tipisin.
Aynalamayı insanlardan yapıyorsun
Kendi varliğini baskasinin varliğiyla ispatlamak için inanmiyor musun dine? Bu yaman çeliski delikanlı
Sjsjjjjsjsjdhd
Evet ama ben kendi varlığımı fanı aciz bir insanla cekişerek değil Herşeye Kadir olan Allah a yönelerek yapıyorum.
Faniyle var olan fani olur.
Faniyle olma o zaman sal bizi git ötede neye inaniyorsan inan. İse yaramaz siko inancin kimsenin zerre umrunda değil.
Okay.
Ha bu dj ağzını topla yamulturum o ağzını
Insan gibi konuşmayı öğren sen önce
Kafanı koparirim 😉
Hahaha şeriatcı yobaz hayat kadını gerçek yüzünü gösterdi.
Sikko dinin sikko inananlari işte
? Dilini keserim
* başini kesersin anca seni hadi ordan bacım
Okay neye inanmak istiyorsan ona inanır ztn insan.
Yobaz ın anlamı nedir
Iftira atma dinime hakaret edenin dilini keserim dedim.
Bunca şey nasıl oluştu krdşm
bizim düşüncesizliğimiz
Derde dusersen inanirsin 😂
O iş öyle olmuyor
o iş hakikaten öyle olmuyor soruda da tam senin gibi tiplerden bahsettim
Akıl sağlığınız gerçekten iyi değil sizin
bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?